Minunatul Razer Phone 2 este creat pentru jucători și reducere de 200 USD chiar acum”,

Razer Phone 2 este redus la un preț ridicol de scăzut de 499 USD.99 astăzi. Este o reducere de 200 USD la prețul pentru care a vândut recent și 300 USD la prețul pentru care mergea aproape de începutul anului. Ultima ofertă pe care am împărtășit-o a fost doar o reducere de 50 USD cu un caz gratuit, așa că cred că această ofertă o scoate din apă. Puteți găsi același preț pe Amazon chiar acum.

Android Central a aruncat o privire lungă la Razer Phone 2 și i-a acordat 4 din 5 stele cu o insignă Recommended. Revizorul a spus că „Aș recomanda Razer Phone 2 oricărei persoane care este pe deplin la bord pentru a investi în jocurile mobile și apreciază capacitatea de a juca cele mai recente și mai bune jocuri așa cum au fost menite să fie experimentate."

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Telefonul include un afișaj UltraMotion de 120 Hz pentru jocuri mobile rapide, un procesor Qualcomm Snapdragon 845 cu un sistem personalizat de răcire cu cameră de vapori și difuzoare duble frontale cu Dolby Atmos. Cele două camere includ stabilizare a imaginii pentru imagini clare. De asemenea, veți putea încărca wireless bateria telefonului dvs. de 4000 mAh, dacă doriți. Slotul microSD acceptă carduri de până la 1TB.

Vezi la Razer

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here