RPG premiat Disco Elysium — The Final Cut va fi lansat luna viitoare pentru Xbox

Sursa: ZA/UM

Ce trebuie sa stii

 • Disco Elysium este un RPG binecunoscut care a devenit imediat un succes masiv pe PC când a fost lansat în 2019.
 • De atunci, studioul a lucrat pentru a aduce titlul său premiat pe mai multe platforme, inclusiv pe console.
 • Disco Elys — Final Cut este reconstruit de la zero pentru consolă și include o mulțime de îmbunătățiri și îmbunătățiri.
 • Acum, știm că această versiune actualizată a Disco Elysium sosește oficial pe consola Xbox în octombrie. 12, 2021.

Unul dintre cele mai cunoscute RPG-uri lansate în istoria recentă este Disco Elysium, un RPG de detectivi în lume deschisă, plin de nenumărate opțiuni și căi de urmat. Titlul premiat disponibil pe consolele PlayStation, dar ediția Final Cut deja în urmă și a avut succes vine în sfârșit pe Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One și Nintendo Switch în octombrie. 12, 2021. Există un trailer complet nou de îngrijire să vă bucurați, precum și o prezentare generală la ce să așteptați această ediție definitivă.

Studio ZA / UM vrea să fie clar că Disco Elysium — The Final Cut nu este un port al versiunii originale pentru PC și este construit de la zero pentru a fi optimizat pentru consolă cu o mare varietate de copii, precum și toate celelalte calități. vieții de care originalul sa bucurat de-a lungul anilor. Când Disco Elysium va ajunge în sfârșitul pe Xbox și inevitabil se alătură listei tot mai mari a celor mai bune jocuri de rol Xbox, unele dintre caracteristicile sale evidențiate vor include:

 • Conținut nou. Căutările de viziune politică vor adăuga o zonă cu totul nouă, noi cetățeni de întâlnire, noi repere de explorare și multe altele pe măsură ce încercați să vă realizați visele politice.
 • Optimizări Xbox Series X|S. Disco Elysium va arăta și va funcționa grozav pe Xbox Series X și S, cu rezoluție până la 4K și 60 FPS pe generațiile actuale ale Microsoft. De asemenea, va suporta elementele Xbox, cum ar fi Smart Delivery pentru upgrade-uri fără întreruperi, salvări în cloud Xbox, astfel încât să nu vă pierdeți niciodată progresul și realizările Xbox.
 • Îmbunătățiri ale consolei. Această versiune Disco este proiectată să strălucească pe console, cu o interfață de utilizator creată, fonturi scalabile și alte accesări ale accesibilității, suport complet pentru controler, multe setări și personalizare și suport extins pentru limbi.
 • Actorie vocală extinsă. În Disco Elysium — The Final Cut, actoria vocală a fost mult extinsă pentru a cuprinde practic întregul joc, fiecare persoană fiind pe deplin exprimat și unic.

Disco Elysium — The Final Cut este disponibil acum pentru jucătorii PC și PlayStation, dar sosește pe Xbox și Switch în octombrie. 12, 2021. Dacă preferați să așteptați o copie fizică a jocului, ZA / UM plănuiește să o lanseze exact în noiembrie. 9, complet cu un afiș mare și un cod pentru un artbook digital.

Disco Elysium este un adevărat RPG de dimensiuni și scară descurajată și este aproape sigur că vă faceți furori atunci când aterizează pe Xbox în câteva câteva. Dacă puteți vedea mai multe din joc, puteți vedea mai multe imagini mai jos.

Sursa: ZA/UM

Deveniți detectiv

Disco Elysium — The Final Cut

Un RPG legendar.

Disco Elysium este un RPG ca nimeni altul și vine în sfârșitul consolei Xbox. Final Cut este complet cu conținut nou, actorie vocală extinsă și o mulțime de succesi și de a face anumite console specifice și vine în octombrie. 12, 2021.

 • Vezi pe Microsoft (Xbox)
 • 40 USD la Steam (PC)
 • 40 USD la Nintendo (Switch)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here