Avocor propune primul Windows Collaboration Display la Microsoft Inspire

Avocor profită de evenimentul partenerului Microsoft Inspire 2018 din Las Vegas pentru a-și prezenta primul Windows Collaboration Display (prin MSPU). Anunțată în iunie, această nouă categorie de dispozitiv este inspirată de Surface Hub și Hub 2, oferind companiilor acces la ecrane de colaborare masivă pe care le pot folosi ca instrumente de colaborare în timpul întâlnirilor și sesiuni de brainstorming.

La momentul anunțului lor, nu se știe prea multe despre aceste noi afișaje. Cu toate acestea, Avocor a oferit acum mai multe informații despre ce să aștepte de la intrarea sa. Dispozitivul are un afișaj 4K care rulează la 60 de herți și este alimentat de un PC conectat printr-un singur cablu USB-C. Avocor nu menționează dimensiunile de afișare care vor fi disponibile, dar confirmă faptul că acestea vor avea o atingere în 20 de puncte și „o atingere excepțională de receptivă și perfectă pentru pixeli.„Asta pe lângă capabilități de cerneală create pentru aplicații Microsoft 365 precum Whiteboard și Teams.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

În plus, vor include vederejele de colaborare a camerelor integrate, difuzoare stereo și microfoane cu câmp îndepărtat, împreună cu un stilou inclus. Senzorii încorporați vor conecta, de asemenea, vizualizajele la Azure IoT Smart Spaces.

Scott Hix, CEO-ul Avocor, spune:

Avocor lucrează cu Microsoft pentru a accelera experiența clienților, astfel încât să fie ușor și eficient. Am lucrat împreună cu Microsoft pentru a nu asigura că va afișajele de colaborare Windows de la Avocor funcționează impecabil, maximizăm experiența Microsoft 365 pentru echipe și se integrează perfect în fiecare întreprindere.

În afară de Avocor, s-a confirmat că Sharp lucrează la propriul ecran de colaborare, cu un ecran de 70 de inchi și o cameră de conferință de înaltă rezoluție.

Avocor spune că primele sale ecrane de colaborare Windows vor fi lansate „mai târziu în această vară."

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here