Avirall, probabil cea mai bună aplicație de cronometru pentru Windows Phone, este acum disponibilă și temporară gratuită.

Nu suntem foarte mari în ceea ce privește aplicațiile de cronometru pentru Windows Phone, chiar dacă sunt atât de multe, dacă este dificil să alegeți cele mai bune. Destul de des, se rezumă la ceea ce crezi că este cel mai frumos, ceea ce, să fim sinceri, este ușor subiectiv.

Cu toate acestea, astăzi facem o excepție pentru o aplicație specială: Avirall. În primul rând, este plină de funcții, atât de mult aplicată abia ne-am dat seama de toate capacitățile. Există un argument de vânzare interesant: are atât de multe caracteristici, acesta este aproape copleșitor. Celălalt motiv pentru care menționăm că aplicația tocmai a fost lansată și este temporară gratuită - cel puțin pentru primele 10.000 de descarcări. Am auzit că aplicația va ajunge pentru 3 USD.50 în mod regulat, deci gratuit este o mare afacere aici.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

După cum puteți discerne din recenzia noastră video rapidă (mai jos), Avirall are unele dintre cele mai impresionante grafice pe care le-am văzut. Este 98% o interfață de utilizare modernă, cu un strop de cronometru super realist, complet cu butoane „de lucru” care dau clic atunci când le activați.

Cea mai bună parte? Toate cronometrele și funcțiile de cronometru ale aplicației rulează în fundal, chiar și atunci când se aplică a fost părăsită sau, conform descrierii aplicației, dacă dispozitivul este chiar oprit. Acest lucru este, evident, crucial dacă rulați o numărătoare inversă de 4 ore sau cronometrați ceva mai mult decât în ​​​​mod normal.

Există cinci caracteristici principale ale Avirall:

  • Cronometru rapid
  • Chronowatch - un instrument avansat pentru a crea mai multe cronometre
  • TaskTimer - un instrument de creare a cronometrului cu capacitatea de a adăuga sarcini
  • ActLogger - pentru înregistrarea activității
  • ProKeeper - pentru a crea mai multe instrumente de urmărire a veniturilor din proiecte pentru o urmărire în funcție de timp

Vă lăsăm restul să vă bucurați. Deocamdată, totuși, ar trebui să descărcați aplicația (gratuit) și, dacă place, oferiți dezvoltatorului sau recenzie pozitivă, deoarece credem că merită efortul.

Ridicați Avirall de aici din Magazin (sau glisați spre dreapta în aplicația noastră sau scanați codul QR de mai jos). Toate telefoanele Windows. Gratuit (temporar) / 3 USD.50 altfel. 4MB

Mulțumesc, Mike (GR3EN), pentru sfat!

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here