Avatar: Frontiers of Pandora este exclusiv pentru consola de nouă generație, nu este planificată nicio versiune Xbox One sau PS4.

Sursa: Ubisoft | YouTube

Ce trebuie sa stii

  • Avatar: Frontiers of Pandora tocmai a fost dezvăluit oficial în timpul Ubisoft Forward la E3 2021 ca un minunat joc de aventură în lume deschisă.
  • Titlul, dezvoltat în colaborare între Ubisoft și Disney, a fost confirmat a fi exclusiv pentru consolele mai noi.
  • Avatar: Frontiers of Pandora nu se îndreaptă către Xbox One sau PS4 și este exclusiv pentru Xbox Series X|S, PS5, PC, Stadia și Luna.
  • Avatar: Frontiers of Pandora este încă mult timp de la lansare și nu este așteptat până când va fi în 2022.

Ubisoft Forward, ca parte a conferinței mult mai mare E3 2021, tocmai s-a încheiat cu un număr surprinzător de trailere și împachetate în. Unul dintre momentele principale ale spectacolului a fost absolut dezvăluirea Avatar: Frontiers of Pandora. Deși nu s-a afișat niciun film al gameplay-ului în trailerul de primă vedere, am văzut unele cinematice superbe plasate în universul Avatar de pe planeta Pandora. Jocul este încă la o distanță de a fi lansat, dar ceva interesant a fost confirmat în descrierea trailerului pentru joc.

Avatar: Frontiers of Pandora este o exclusivitate a consolei de generație actuală, ceea ce înseamnă că se îndreaptă doar către Xbox Series X, Xbox Series S, PS5, PC, Google Stadia și Amazon Luna. Versiunile Xbox One și PS4 nu sunt în lucru în acest moment și probabil că nu vor fi niciodată.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Deși numai acest lucru nu ne spune prea multe despre Avatar: Frontiers of Pandora, este interesant că este "dezvoltat exclusiv pentru noua generație de console și PC" de Massive Entertainment (un studio Ubisoft), Lightstorm. Divertisment și Disney.

Sunt încă multe lucruri pe care nu le știm despre joc. Știm că este un joc de acțiune și aventură în lume deschisă, dar modul de joc, multiplayer versus singleplayer, imagini finalizate și multe altele rămân toate un mister. Va trebui să așteptăm mai mult pentru a vedea mai multe din Avatar: Frontiers of Pandora, care ar trebui să fie lansat oficial cândva în 2022.

Un joc în universul Avatar poate fi într-adevăr foarte fascinant și cu atât mai mult decât ar fi exclusivitatea actuală. Este prea devreme pentru a spune, dar Ubisoft ar putea avea un alt dintre cele mai bune jocuri Xbox la îndemână.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here