Audica este shooter-ul ritmic VR pe care l-ați așteptat

Harmonix este dezvoltatorul din spatele francizelor apreciate precum Dance Central si Rock Band, iar astazi echipa a dezvăluit cel mai recent proiect numit Audica. Audica este un shooter ritmic în realitate virtuală care combină jocul muzical premiat al dezvoltatorului cu mecanica de fotografiere de precizie. Coloana sonoră este, de asemenea, destul de uimitoare. Gândește-te la asta ca pe Beat Saber, dar cu arme.

Potrivit Harmonix, „Audica a început ca un proiect de pasiune pentru o echipă mică de dezvoltatori din cadrul Harmonix.„Au ales să lanseze Audica în Steam Early Access deoarece credeau că au un joc de bază convingător. Echipa vrea să-l dezvolte în următorul joc de ritm obligatoriu cu ajutorul comunității.

Vă prezentăm Audica - un shooter ritmic VR care combină jocul muzical premiat al lui Harmonix cu mecanica de fotografiere de precizie și o coloană sonoră ucigașă, toate plasate într-o arenă cosmică fascinantă. //t.co/c2385V55IR poza.stare de nervozitate.com/qmYMOYR9Sa

— Harmonix (@Harmonix) 13 februarie 2019

Audica vine pe Oculus Rift și SteamVR pe 7 martie. Nu este clar cât va costa la lansare. Versiunea cu acces anticipat are aproximativ jumătate din conținutul ca jocul complet. Ar trebui să existe 25 de cântece, o campanie, un mod de exersare, mai multe medii, mai multe arme, clasamente și noi mecanisme de joc în versiunea finală. Sperăm că dezvoltarea va continua și dincolo de acest punct, deoarece trailerul are mult potențial.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Jocuri precum Beat Saber au devenit din ce în ce mai populare în zilele noastre, iar Audica urmează această tendință. Sperăm că va fi o experiență rafinată când va fi disponibilă pentru consumatori în câteva zile. Controalele trebuie să fie corecte - suficient de precise și nu aspru pedepsite - pentru a atrage un public loial. Dacă dați-vă că Harmonix să aducă mai multe funcții sau dacă există o anumită solicitare, asigurați-vă că contactați echipa, deoarece acestea caută feedback.

Vezi pe Steam

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here