„Extinction” asemănător Attack on Titan primește un trailer detaliat pentru poveste

Astăzi, Iron Galaxy și Modus Games au lansat un nou trailer pentru Extinction. Acest trailer discută despre istoria lumii care a fost devastată de diferite creaturi nepământene. Prezintă, de asemenea, câteva mecanisme noi de joc care prin a fi abilități magice.

Recent, companiile au anunțat în sfârșitul unei date de lansare a jocului pe 10 aprilie 2018. În Extinction, jucătorii preiau rolul lui Avil, care este ultimul dintre legendarii "Sentinels". Santinelele sunt singurii războinici capabili să răstoarne giganți cunoscuți sub numele de „Ravenii”. Din păcate, există o mulțime de Ravenii și Avil este tot ceea ce stă între căpcăunii falnici și supraviețuirea rasei umane. Este cu siguranță să fie sigură o sarcină să se îngrijească ar trebui să mai ușoară cu o lamă ascuțită.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Potrivit dezvoltatorului, lumea Extinction a fost întotdeauna în război cu ea însăși. Când un portal uriaș se deschide în țara Dolorum, amenințările masive prind brusc viață. Ordinul Sentinel s-a degradat de-a lungul anilor, iar Avil este acum ultima speranță pentru umanitate. Ravenii nu sunt singurele probleme aici. Există și creaturi mai mici care zboară deasupra capului și fac ravagii alte numărului lor copleșitor.

Dacă vă place jocurile precum Attack on Titan, nu uitați să vedeți Extinction în lunile următoare. Jocul va fi disponibil în curând pe Xbox One, PC și PlayStation 4.

  • Vezi pe Amazon
  • Vezi la Microsoft Store

Fii cu ochii pe WindowsCentral.com/Gaming pentru toate cele mai recente jocuri, accesorii, știri și recenzii pentru Xbox și Windows 10!

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here