Atomic Heart pentru Xbox Series X și PC: tot ce trebuie să știți

Sursa: Mundfish

comunism. Imperialism. Război. Acestea sunt elementele de bază ale Uniunii Sovietice. Când combini retro-futurismul și progresele tehnologice nevăzute în viața reală de zeci de ani, obții Atomic Heart. Acest univers alternativ aruncă jucătorii într-o lume misterioasă și mortală, în timp ce un ofițer KGB trimis să investigheze de ce o unitate de cercetare robotică s-a întunecat. Pare să ia tot ce face clasic precum Fallout și Metro uimitoare și să le combină cu propriul ei flare.

Este în dezvoltare de ceva vreme, fără o dată de lansare, dar iată tot ce știm despre Atomic Heart.

Rusia Sovietica

Inima atomică

E ca și cum Fallout, BioShock și Metro au avut un copil

Inima atomică nu duce în epoca de aur a Uniunii Sovietice într-un univers alternativ plin de progres tehnologic la acea vreme. Când roboții încep să funcționeze defectuos și o unitate de cercetare se întunecă, depinde de tine să afli ce s-a întâmplat și de ce.

 • Vezi pe Steam

Sari la:

 • Ce este Inima Atomica?
 • Cum este jocul?
 • Care e povestea?
 • Vine pe Xbox Series X și PS5?
 • Când se eliberează?

Ce este Inima Atomica?

Sursa: Mundfish

Atomic Heart este un FPS de aventură a dezvoltatorului Mundfish, un studio rus responsabil anterior pentru Lunapark VR sovietic. Amplasat într-un univers alternativ în care Uniunea Sovietică a experimentat o revoluție tehnologică cu roboți, holograme și internet, Atomic Heart prezintă o vastă lume deschisă pe care jucătorii o pot explora.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Este ușor să vezi asemănări între Atomic Heart și jocuri precum Fallout și BioShock, picurând cu această este retro-futuristă și atmosferă post-apocaliptică, distopică. Fanii seriei menționate mai sus ar trebui să se simtă ca acasă aici.

Mod de joc Atomic Heart: Cum este?

De la anunțul său în urmă cu câțiva ani, Atomic Heart a evoluat încet într-un joc mult mai rafinat. Interfața de utilizare a fost curatată și jocul pare a fi mai fluid. Lupta se concentrează pe împușcături la persoana întâi și pe atacuri corp la corp, cu un sistem de fabricare pentru a crea arme improvizate.

Judecând după remorcile sale, te vei lupta în primul rând cu diferite forme de roboți care funcționează defectuos, dar dușmanii mai întunecați pândesc la fiecare colț. Cea mai recentă demonstrație de joc a prezentat plante mutante care au dispersat un fel de polen dăunător. O luptă cu mini-șefi a prezentat ceea ce părea un mănunchi umanoid de cârlige sângeroase.

Mick Gordon, cel mai recent faimos DOOM și Wolfenstein, împrumută și talentele coloanei sonore, așa că știi că va suna uimitor. Serios, du-te să asculți coloana sonoră a lui DOOM. Este iconic și vă faceți sângele să pompeze în timp ce distrugi relele iadului.

Ce știm despre povestea Inimii Atomice?

Sursa: Mundfish

Atomic Heart are loc în Uniunea Sovietică la mijlocul anilor 1900. În acest univers alternativ, Rusia a experimentat deja o revoluție tehnologică, aducând roboți avansați, holograme, internet și multe altele. Personajul tău, un ofițer KGB de serviciu special sovietic, este trimis să investigheze instalația 3826 după ce guvernul pierde contactul cu acesta. Ceea ce veți găsi, conform lui Mundfish, sunt „laboratoare subterane și supraterane secrete, buncăre și sisteme logistice robotizate."

Facilitatea 3826 este plină de roboți care funcționează defectuos care au fost proiectate inițiale pentru a servi cetățenilor sovietici și forței de muncă din industrie. Toate au fost programate pentru luptă în cazul în care ar apărea război, așa că probabil că puteți ghici ce se întâmplă după ce funcționează defectuos. Sunt sigur că nimic nu va merge prost aici.

Marele mister este cum și de ce acești roboți funcționează defectuos. Cineva (sau ceva) a provocat aceste evenimente haotice și este treaba ta să descopere secretele.

Atomic Heart: vine pe Xbox Series X și PS5?

Sursa: Mundfish

Atomic Heart vine pe Xbox Series X, Xbox Series S și PS5, pe lângă Xbox One, PS4 și PC. Deși se lansează pentru hardware mai vechi, dezvoltatorul subliniază că tehnologia de nouă generație este esențială pentru cea mai bună experiență posibilă.

„Jocul nostru nu va avea ecrane de încărcare din cauza [SSD-ului rapid”, a spus Mundfish pentru IGN. „Hardware-ul de nouă generație oferă, de asemenea, o oportunitate exclusivă de a ne îndeplini viziunea artistică și de a oferi jocului nostru imagini uimitoare fără nicio retrogradare, ceea ce a fost absolut esențial pentru generația actuală."

Data lansării Inimii Atomice

Sursa: Mundfish

Mundfish nu a dezvăluit când va lansa Atomic Heart, dar a spus că, deși COVID-19 a afectat dezvoltarea, studioul este încă pe drumul cel bun. A fost anunțat în timpul prezentării E3 2021 de la Xbox și Bethesda că Atomic Heart se va lansa în Xbox Game Pass în prima zi și va fi disponibil pentru a fi transmis prin Xbox Cloud Gaming.

Rusia Sovietica

Inima atomică

E ca și cum Fallout, BioShock și Metro au avut un copil

Inima atomică nu duce în epoca de aur a Uniunii Sovietice într-un univers alternativ plin de progres tehnologic la acea vreme. Când roboții încep să funcționeze defectuos și o unitate de cercetare se întunecă, depinde de tine să afli ce s-a întâmplat și de ce.

 • Vezi pe Steam

Un catalog de jocuri

Xbox Game Pass Ultimate

Toate nevoile tale de jocuri, într-un singur abonament

Xbox Game Pass este cu ușurință cea mai bună valoare în jocuri. Obține acces la sută de jocuri pe console Xbox, PC și dispozitiv mobil cu streaming în cloud. Exclusivurile lansează prima zi în serviciu, iar membrii Ultimate primesc chiar și Xbox Live Gold ca bonus. Abonați-vă astăzi pentru toate lucrurile Xbox.

 • De la 1 USD/lună la Microsoft
 • 45 USD pe Amazon (abonament de 3 luni)
 • 15 USD pe Amazon (abonament pe o lună)

Xbox Series X/S

Principal

 • Xbox Series X: Tot ce știm
 • Cele mai bune jocuri care vin pe Xbox Series X/S
 • Lista specificațiilor Xbox Series X
 • Care este data lansării Xbox Series X?
 • Cât costă Xbox Series X?
 • De ce nu poți precomanda încă Xbox Series X
 • Cele mai bune căști Xbox Series X

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here