ASUS ZenFlip UX370 se scurge cu fereastra de lansare T2 2017”,

Se pare că ASUS se pregătește să lanseze un succesor al ZenBook Flip cândva în al doilea trimestru al anului 2017 cu ZenFlip UX370. Informațiile provin din planuri de produse scurse raportate de blogul italian Notebook Italia, dar nu includ informații tehnice sau specificații despre dispozitiv.

Ceea ce face această scurgere deosebit de interesantă este că aceasta este prima dată când ASUS folosește numele ZenFlip pe oricare dintre produsele sale. Nu este în afara posibilității să presupunem că ZenFlip UX370 va fi doar o versiune actualizată a lui ZenBook Flip UX360, pur și simplu cu linia adoptând un nume trunchiat în continuare. În mod curios, ZenBook Flip UX360 în sine a fost actualizat cu cipuri Kaby Lake abia în septembrie 2016.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

În ceea ce privește specificațiile lui ZenFlip UX370, va trebui să vedem ce are ASUS în magazin. Cu Mobile World Congress (MWC) la orizont, este posibil să aruncăm o privire atentă asupra ZenFlip, împreună cu celelalte produse de pe slide (inclusiv acel produs de jocuri misterioase), la sfârșitul lunii februarie.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here