ASUS VivoBook S400, un ultrabook la preț atractiv, cu un ecran sensibil

ASUS a lansat (și va lansa) mai multe produse care rulează Windows RT / 8. O familie de laptop-uri marcate sub umbrela VivoBook, S200 și S400, sunt soluții pentru cei care au nevoie de un notebook ușor și de subțire, care să aibă ecrane tactile și toate clopotele și fluierele pentru Windows 8. Am investit recent într-un S400 pentru a vedea despre aceasta toată agitația cu acest notebook de gamă medie. Trebuie să recunoaștem - suntem mulțumiți de experiența oferită.

Deci, care este pachetul din seria S care este atât de incredibil? Cea mai recentă generație de cipuri Intel, ecrane tactile și alte biți și bob. În comparație cu fratele sale S200, S400 are un afișaj mai mare, opțiuni de cip Intel mai rapid și următoarele generale ale fișei de specificații. Modelul pe care l-am doritonat ne-a adus înapoi 500 GBP / 699 USD (prețul Amazon) și conține următoarea configurație:

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

  • Intel Core i3 1.CPU dual-core de 8GHz
  • 4 GB RAM DDR3 la 1600 MHz (actualizat la 8 GB)
  • hard disk SATA de 500 GB
  • Baterie cu 3 celule (oferă 4-6 ore de putere)
  • Webcam HD, Bluetooth (v4), cititor SD și WiFi
  • HDMI, 2x USB 2, 1x USB 3, VGA, porturi LAN

Nu e rău pentru un notebook cu Windows 8.

Cântărind doar 1.8 kg și are o grosime de doar 21 mm, notebook-ul este ușor și ușor de ținut și de transport. Aceasta este o performanță impresionantă pentru ASUS, deoarece laptopul are într-adevăr un ecran tactil, care adaugă atât dimensiunea, cât și dimensiunea generală. Apropo de asta, ecranul este un ecran LCD TFT cu iluminare din spate LED de 14 inchi cu o rezoluție de 1366 x 768 (16:9). Nu este 1080p, care este prezentat în Acer S7 la care ne-am uitat recent, dar este totuși o rezoluție utilizabilă.

În timp ce 699 USD nu ieftin pentru un notebook, ceea ce primește în ceea ce privește calitatea și puterea de a compensă prețul de siguranță. S400 este o construcție din aluminiu-plastic cu un finisaj pentru capac - arată cât de cât o stea. Windows 8 pe 64 de biți funcționează fără probleme pe cipul i3 și nu putem vedea cerinta pentru mai mulți cai putere decât dacă vă interesează procesarea video și jocurile avansate. Rularea mai multor aplicații simultane nu a reușit să încetinească sistemul, datorită cantității de RAM instalată și optimizărilor prezente în Windows 8.

Ceea ce este surprinzător la S400 este câte de silențios și reci funcționează. Procesorul este, în general, tactat la doar 800 MHz, până când ajunge la maxim 1.8GHz atunci când sunt lansate procese solicitante. lucru permite șasiului să rămână rece și ventilatorului de bord să funcționeze aproape Acest la ralanti. Rezultatul este un suport confortabil pentru palme și o experiență plăcută atunci când utilizați notebook-ul în poală.

Tastatura este o bucurie de utilizare și nu am întâmpinat nicio problemă în utilizarea ei zilnic, în afară de fapt că uneori o apăsare a tastei poate să nu fie înregistrată corect (care poate fi limitată la unitatea pe care am primit-o de la Amazon). Doar asigurați-vă că oferiți fiecărei chei niște wellie atunci când alegeți aur. După cum am menționat mai sus, laptopul funcționează destul de rece și astfel tastatura rămâne la o temperatură confortabilă pentru acele perioade lungi de introducere a datelor pe ecran.

Audio este de fapt destul de bun pentru un laptop, mai ales unul care are doar 21 mm grosime. Sportiv ASUS SonicMaster (www.sonicmaster.asus.com) sunt două difuzoare sub burta fiarei, o pe fiecare parte a laptopului. Oferind niște niveluri decente de bas și sunet bogat, calitatea sunetului depășește MacBook-ul pe care l-am folosit pentru comparație cu o milă clară, în special cu efectele surround subtile.

Durata de viata a bateriei este ok. Recenziatorii au criticat laptopul pentru a oferi doar 3 ore de putere, dar am reușit să treacă 6 ore cu o singură încărcare. Desigur, depinde de ceea ce faci cu laptopul, așa cum este cazul oricărui dispozitiv electronic cu alimentarea bateriei. ASUS include o serie de suite cu instalarea, care nu sunt prea rele și nu trebuie eliminate.

S400 nu este un laptop perfect, dar dacă sunteți în căutarea unui ultrabook puțin mai ieftin cu un ecran tactil, aceasta ar putea fi alegerea pentru dvs. ASUS a făcut o treabă, ambalând calitate și specificații puternice într-un pachet ieftin, care este excelentă siguranța unui succes în rândul consumatorilor.  Din nou, S400 rulează în apropiere de 650-700 USD și poate fi găsit la diverse retaileri, cum ar fi Amazon.com și Microsoft Store.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here