ASUS și EKWB unesc forțele pentru GPU-uri NVIDIA RTX 30 Series răcite cu apă

Sursa: ASUS

Ce trebuie sa stii

  • ASUS a colaborat cu EKWB pentru plăcile grafice RTX 30 Series răcite cu apă.
  • Blocul de apă este montat de ASUS în timpul producției, dar este proiectat de EKWB.
  • RTX 3070, 3080 și 3090 răcit cu apă sunt așteptate să fie lansate la sfârșitul lunii noiembrie.

Dacă sunteți un pasiune de răcire cu apă, ASUS tocmai a dezvăluit o nouă linie de plăci grafice NVIDIA GeForce RTX seria 30, care vă va fi pe calea voastră. Făcând echipă cu EKWB, ASUS a dezvăluit versiuni răcite cu apă ale RTX 3070, 3080 și 3090, toate având blocuri de apă proiectate de EKWB.

„Precizia tehnologiei ASUS Auto-Extreme și validarea strictă în timpul producției garantează fiabilitatea, în timp ce sistemul de răcire cu restricție hidraulică redusă maximizează disiparea termică între componentele critice și demonstrează cel mai bun design EK”, a spus ASUS într-o presă. eliberare. „Aceste soluții de mare putere sunt combinate elegante pentru a avea o amprentă cu un singur slot, ceea ce permite compatibilitatea cu o gamă largă de șasiuri, inclusiv versiuni cu factor de formă mic."

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Tehnologia Auto-Extreme de la ASUS este menită să asigure că componentele sunt lipite pe placă cu „precizie extremă”.„Cartele au, de asemenea, plăci din spate din aluminiu pentru a preveni îndoirea. Toate acestea sunt combinate cu un design de bloc de apă EKWB care ar trebui să mențină cărțile reci cu orice pompă aruncați.

Sursa: ASUS

Blocul de apă este proiectat cu acril, permițându-vă să aruncați o privire asupra lichidului de răcire în timp ce curge de componente. Există, de asemenea, o bandă RGB care adaugă sau culoare suplimentară întregii configurații.

ASUS EKWB GeForce RTX 3090, 3080 și 3070 așteptăm să fie lansate la sfârșitul acestui luni. Căutați 3090 și 3080 de început de la mijlocul lunii noiembrie și 3070 până la sfârșitul lunii noiembrie în toată lumea.

Dacă acestea să cumpărați un alt card Seria 30, toate sunt insuficiente în acest moment. Cu toate acestea, iată de unde să cumpărați plăci grafice NVIDIA RTX din seria 30 chiar acum.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here