ASUS aduce noua tehnologie de latență a NVIDIA pe monitorul ROG de 360 ​​​​Hz

Sursa: ASUS

Ce trebuie sa stii

  • ASUS va sprijini nou Reflex Latenzy Analyzer de la NVIDIA într-un viitor monitor de gaming ROG.
  • ROG Swift PG259QNR include hardware-ul necesar pentru instrumentul de latență al NVIDIA și are o rată de reîmprospătare de 360 ​​​​Hz.
  • În prezent, nu sunt disponibile informații despre prețuri sau disponibilitate.

Cu noile grafice din seria NVIDIA GeForce RTX 30 care absorb tot oxigenul în timpul evenimentului său, să fi iert dacă ați ratat unele dintre celelalte altele ale sale. Una dintre cele mai interesante a fost dezvăluirea NVIDIA Reflex Latency Analyzer, un instrument care le permite jucătorilor să vadă care dintre componentele din configurația lor provoacă cea mai mare latență între clic și acțiune care are loc pe ecran. Singura captură? Ai nevoie de hardware-ul potrivit pentru a-l folosi.

În urma anunțului, ASUS a dezvăluit noul ROG Swift PG259QNR, un monitor de gaming ridicol de rapid care încorporează hardware-ul necesar pentru a utiliza Reflex Latency Analyzer. Acest lucru eliminat, în esență, nevoia de a folosi instrumente scumpe pe care, de exemplu, echipele de esports le-ar putea folosi pentru a se asigura că obțin cea mai bună latență a sistemului sau pentru a depana sau componentă cu probleme. De la ASUS:

Analizarea latenței sistemului în acest fel de nevoie de investiție semnificativă de timp și este orice, dar accesibilă. ROG Swift 360Hz PG259QNR, pe de altă parte, faceți aceste informații neprețuite să fie imediat accesibile și practic fără greșeli pentru a obține. Jucătorii de Esports care se îndreaptă spre computere necunoscute echipate cu afișaje ROG Swift 360Hz PG259QNR la turnee pot chiar activa RLA înainte de un meci pentru a vedea dacă un anumit sistem oferă latența scăzută de sistem end-to-end de care au nevoie pentru a performa cel mai bine.

Sursa: ASUS

Dincolo de compatibilitate cu Reflex Latency Analyzer, ROG Swift PG259QNR vine cu o rata de reîmprospătare de 360 ​​​​Hz și timpi de răspuns de la gri la gri de 1 ms. De asemenea, vine cu un afișaj IPS despre care ASUS pretinde că are culori „vii”. Va trebui să așteptăm să vedem aceste afirmații în acțiune, dar acesta este un monitor pe care jucătorii concurenți serioși ar putea dori să-l arunce.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Nu există încă informații despre prețul datei lansării disponibile pentru ROG Swift PG259QNR. Dacă sunteți mai puțin îndrăgostiți de jocuri competitive și vă preocupați să finalizați munca creativă, ASUS a anunțat și monitorul ROG PG329Q, care atinge un echilibru între ratele de reîmprospătare uimitoare și acuratețea culorilor.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here