Software-ul ASUS AURA pentru Windows 10 este grozav... cand functioneaza

Conectarea benzilor sau a altor accesorii de iluminat la noua placă de bază compatibilă ASUS ROG AURA este doar un prim pas în configurarea luminii RGB. De obicei, placă va sincroniza totul împreună și va parcurge culorile, la fel ca cel mai recent Strix X470-F de la companie. Utilizarea software-ului AURA, disponibil pentru Windows 10, vă permite să configurați culorile și modulurile sunt folosite de tot ce este conectat la anteturile disponibile.

Conectați totul la o placă de bază ASUS care acceptă accesorii RGB extern este ușor. Căutați anteturile RGB de pe placă, care pot fi în partea de jos, lângă antetul panoului frontal. În funcție de accesorii pe care intenționați să le utilizați și de la ce conectori prezinta, va trebui să alegeți dintre anteturile cu trei și pini (asigurați-vă că le aliniați corect.)

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Odată conectat, porniți computerul și lansați software-ul ASUS AURA. Componentele conectate care pot fi controlate sunt afișate în partea de sus, precum și un comutator global pornit/oprit. Din panoul din stânga pot fi selectate diferite moduri, ceea ce vă permite apoi să le reglați în partea dreaptă. Pînă acum, bine. „Sincronizare la oprire” v-ar face să credeți că puteți seta cum acționează luminile RGB când sistemul este oprit, dar această opțiune pare să nu funcționeze.

Pentru a dezactiva iluminarea într-o stare de putere scăzută, va trebui să intrați în BIOS. Este o problemă ciudată cu costume. În afară de asta, este un instrument bun în împerecherea tuturor dispozitivelor RGB sau configurarea lor individuală. chiar să se seteze ordinea în care RGB-urile asociate vor activa cu fiecare mod. De exemplu, dacă există ventilatoare RGB în fața plăcii de bază, este posibil să ca și iluminarea plăcii de bază să meargă mai întâi dacă utilizați modul gradient.

O altă problemă cu iluminarea ASUS AURA nu funcționează uneori la pornirea sistemului sau se defectează în timpul funcționării, ambele necesitând lansarea suitei AURA pentru ca totul să funcționeze din nou. Deși acestea sunt doar erori minore care trebuie rezolvate, el într-adevăr afectează negativ experiența. Dacă nu ați încercat încă AURA, accesați linkul de mai jos pentru a începe.

Descarcați AURA

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here