ASUS jocuri anunță colecția Intel de generație a 8-a reîmprospătată

Dacă există o reîmprospătare a laptopului în curs pentru includerea noului procesor, puteți paria că ASUS economisește o viață. Compania anunțat o nouă gamă de laptopuri și desktop-uri pentru jocuri, profitând de cele mai noi tehnologii disponibile.

Republic of Gamers (ROG) Zephyrus M (GM501) are procesare Intel de a 8-a generație, GPU GTX 1070, panou IP-uri de 144 Hz, ventilatoare anti-praf și alte specificații îngrijite care vă vor ajuta obsesia jocului în timpul mișcării. , toate într-un pachet compact superb. ROG Huracan (G21) este o mașină puternică cu grafică până la GTX 1080, procesor Core i7 și un capac lateral magnetic patentat care poate fi deschis pentru un flux de aer sportiv și permite overclockarea procesorului și a GPU-ului. Nu numai atât, ci și Huracanul are un 2.Loc de schimb la cald de 5 inchi pentru SSD-uri și poate fi actualizat cu ușurință.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

ROG Zephyrus (GX501GI) este următorul și este prezentat drept cel mai subțire laptop de gaming din lume la doar 0.7 mm grosime și costă aproximativ 2.999 USD. Având un profil ultra-subțire, ASUS a reușit să împacheteze în interiorul unui procesor Core i7, GPU GTX 1080 (Max-Q) și câteva modificări de răcire precum „fan overboost” și ventilatoare anti-praf. Ca și alte laptop-uri ASUS, acesta are și un panou de 144 Hz cu un timp de răspuns de doar 3 ms. Există chiar și G-Sync la bord pentru sesiunea de jocuri.

ASUS ROG G703 este locul în care puterea noilor procesoare Intel și a GPU-urilor NVIDIA prinde viața cu un procesor Core i9 overclockat și GTX 1080. (Te va costa. Până la 5.000 USD.) Avem și un 17.Ecran de 3 inchi 1080p cu o rata de reîmprospătare de 144 Hz și tehnologie G-Sync. Și configurarea SSD-ului RAID 0 este, de asemenea, destul de rapidă, cu o viteză mai mică de 8 GB/s. Există clar și un modul controler Xbox Wireless preinstalat.

ROG Strix GL12 completează acoperirea generală a laptopurilor noastre de gaming cu CPU Core i7 de a 8-a generație și GPU GTX 1070, dar include un compartiment SSD cu schimbare la cald (similar cu ROG Huracan) pentru a înlocui o unitate fără a închide Windows.

ASUS vizează, de asemenea, anumite genuri de jocuri. Ediția ROG Strix SCAR (începând de la aproximativ 1.300 USD) este concepută având în vedere împușcăturile la persoana întâi (FPS). Gândiți-vă la CS:GO, Overwatch și Call of Duty. Avem același procesor de a 8-a generație, combinat cu GPU-uri NVIDIA din seria 10 și un panou IPS foarte frumos cu tehnologie G-Sync. Pentru League of Legends și alți fani MOBA, ASUS are ROG Strix Hero Edition, cu componente similare SCAR, dar cu un afișaj de 12 Hz cu tehnologie de vizualizare largă și o gamă de culori sRGB raportată de 130%.

Nu este vorba doar de laptopuri cu anunțul plăcilor de bază H370 și B360 care vor suporta noul procesor Intel de a 8-a generație pe platforma desktop.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here