Revizuirea căștilor de joc A10 de la Astro: un câștig pentru urechile tale — și portofelul tău

Există o mulțime de opțiuni de căști cu buget redus pe piață, dar adesea fac compromisuri nefericite. Din fericire, căștile excelente A10 de la Astro depășesc tendința cu un produs care se simte bine construit și durabil, cu o calitate audio care depășește prețul său de 60 USD.

Boom pentru bugetul tău

Căști Xbox Astro A10

60 USD | 100 USD cu MixAmp M60

Concluzie: Astro A10 este unul dintre cei mai buni căști Xbox One pe care le-ar putea obține acest preț.

Pro:

  • Bine construit.
  • Audio grozav.
  • Amplificator mix controler de înaltă calitate.

Contra:

  • Puțin inconfortabil în partea de sus.
  • Vezi pe Amazon
  • 33 USD la Walmart

Ce îți va plăcea la Astro A10

Poate cel mai surprinzător aspect al căștilor Astro A10, care costă doar 60 USD numai pentru căști, este că sunt difuzoare de calitate similară cu cele găsite pe Astro A50s, cu aceeași gamă de frecvență și aceiași magneți de 40 mm. Omiterea Dolby 7.1, desigur, are un impact asupra peisajului sonor general, dar primul lucru pe care l-am observat când am folosit acest set cu cască este cât de grozav sună. Ma asteptam mult mai rau la acest pret.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Categorie Spec
Raspuns in frecventa 20 Hz până la 20.000 Hz
Greutate 346 de grame
Conexiune 3.Adaptor controler 5mm / MixAmp M60
Difuzoare Neodim de 40 mm
Preț 59 USD.99 / 99 USD.99 cu MixAmp M60

Acesta este unul dintre căștile cu cel mai bun sunet pe care le-am folosit vreodată la acest preț. Este fără distorsiuni chiar și la cele mai mari volum, cu o accentuare clară pe întregul spectru. Basul puternic întâlnește înalte clare și, deși nu cred că căștile Astro sună la fel de bogat ca alte variante de acolo, aceasta ar putea fi mult o preferință personală. Nu veți fi dezamăgit de calitatea sunetului oferită de A10.

Dacă ridicați MixAmp M60 alături de acesta, veți adăuga un suport de monitorizare a microfonului moale, dar capabil, precum și comenzi la îndemână chiar la îndemâna dvs. Veți putea să dezactivați microfonul, să reglați echilibrul dintre chat și vocea din joc și să porniți foarte ușor volumul. Indiferent dacă utilizați amplificatorul sau nu, A10 oferă o experiență de chat vocal impecabilă. L-am folosit pe Xbox Live și pe alte platforme și am primit compliment de la ascultători pentru calitate, iar microfonul are și o funcționalitate flip-to-mute.

În general, A este de asemenea bine construit în interiorul oțelului flexibil pentru o rezistență sporită. Este confortabil la urechi, cu cupe din material textil peste urechi și amortizare generoasă, dar nu sunt toate vești bune.

Ce s-ar putea să nu vă placă la Astro A10

Poate cea mai mare plângere a mea despre A10 este că este puțin constrictivă în timp. Bentita este puțin prea strânsă în partea de sus și se poate simți puțin inconfortabil din cauza cantității mici de spumă folosită pe cureaua superioară.

Materialele folosite pe căștile pentru urechi prin a fi o zonă de compromis. Se simt groase și destul de calde pe ureche în comparație cu materialele mai reci folosite în căștile mai scumpe.

În general, există foarte puține lucruri de plan.

Gânduri finale Căști de gaming Astro A10

Setul cu cască Astro A10 este o opțiune cu fir cu adevărat grozavă pentru oricine dorește să obțină sunet de calitate la un buget redus. Calitatea sunetului este solidă, experiența vocală este perfectă pentru chat-ul de petrecere Xbox, iar M60 MixAmp adaugă controale suplimentare și monitorizare microfon atașată chiar pe controler.

Deși nu este cel mai confortabil set cu cască pe care l-am folosit vreodată, materialele se simt robuste și liniștitoare, iar calitatea generală ar trebui să asigure că investiția dumneavoastră durează mult timp.

4 din 5
  • Vezi pe Amazon
  • 33 USD la Walmart

Mai multe: Cele mai bune căști Xbox One

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here