Revizuirea căștilor fără fir Astro A20: sunet wireless incredibil pentru PC și Xbox, fără a pierde banii

Sunt un mare fan al căștilor wireless A50 de la Astro. Sunt incredibil de confortabil, ușoare, au un sunet grozav, complet cu o stație de încărcare convenabilă. Cu toate acestea, nu sunt cele mai ieftine căști de acolo, ajungând la 300 USD.

Dacă încă sunteți interesat să obțineți o calitate wireless la nivel Astro fără să distrugeți banca, oferă un set de căști mai ieftin de 150 USD numit A20, care elimina unele dintre bibelourile în schimbul unui preț mai mic. Cu toate acestea, la acest interval de preț, concurența este mult mai acerbă, cu opțiuni de la Plantronics, Turtle Beach și alții concurând pentru portofelul tău.

Deci, cum se comportă Astro A20 în practică? Sincer, destul de bine.

Specificații Astro A20

 • Fără brad: 5.Radio 8 GHz prin transmițător USB
 • Durata de viata a bateriei: 15+ minereu
 • Conexiuni: Cablu optic, USB 2.0
 • Compatibilitate: Xbox One, PC
 • Raspuns in frecventa: 20 Hz - 20 kHz
 • Butoane: Moduri EQ personalizabile, chat vs. disc de mixare a sunetului jocului, putere
 • microfon: Microfon nedetașabil, flip-to-mute
 • Preț: 150 USD

Vezi pe Amazon

Design si calitate

Astro este renumit pentru materiale de calitate și confort excelent, iar A20 continuă această tendință. Această casă este extrem de confortabilă, cu cupe din țesătură din spumă cu memorie spațioasă și moale și tratament similar pe bențiță. Banda pentru cap are și o crestătură pentru un suport pentru căști Astro, ceea ce este o atingere plăcută dacă poți să păstrezi lucrurile ordonate.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Cu siguranță arăta că ești de „gamăr”, cu accente de strălucitor și un design elaborat, dar nu arată rău în niciun caz. Nu sunt concepute pentru a fi scoase afară ca alte căști, deoarece nu au 3.Mufă de 5 mm și fără microfon detașabil. Toate acestea sunt jocuri de noroc.

În ceea ce privește calitatea și confortul, veți fi mai mult decât mulțumit de A20.

Vorbind despre microfon, folosește funcționalitatea familiară de auto-dezactivare a sunetului de la Astro, unde înclinarea microfonului în sus va opri automat microfonul. Este o atingere plăcută, reducând numărul de butoane de pe un căști fără fir deja încarnat cu butoane. Există un singur cadran dedesubt pentru reglarea mixului audio între chatul de petrecere și sunetul jocului, un buton pentru comutarea între presetări EQ și un comutator de pornire/oprire. Butoanele distanțate frumos și sunt înălțate, astfel încât să fie ușor de găsit fără a căuta. Au și feedback audio, astfel încât să știți când ați apăsat pe unul.

Materialele plastice folosite se simt ușoare, fără să se simtă ieftine și fragile. Cadrul suportă, de asemenea, mai multe etape de reglare și ar trebui să se potrivească cu aproape orice dimensiune și formează a capului cu confort și ușurință. Deși nu sunt sigur că acest set cu cască va rezista la pedepse semnificative, cei care au grijă de el și nu timp aruncă prin cameră într-un moment de liniște, vor găsi că durează mult.

Am fost mai mult decât mulțumit de calitatea construcției și confortul Astro A20.

Audio

Acest set cu cască nu are sunet surround, oferind în schimb stereo direct, în timp ce acesta nu este cel mai bun pentru un sentiment de conștientizare a poziției în jocuri, calitatea generală a sunetului este caldă și primitoare. Surroundul software Dolby Atmos și Windows Sonic poate ajuta într-o oarecare măsură cu experiența indicațiilor de poziție, dar găsesc căști cu 7.1 sunet surround virtual câștigă aproape întotdeauna în acest domeniu, dar, în general, veți ajunge să plătiți sau primă pentru acest privilegiu. Cu toate acestea, cu excepția cazului în care jucați frecvent jocuri multiplayer hardcore, sunetul stereo este mai mult decât adecvat și veți avea în continuare o experiență bogată și captivantă cu A20.

Monster Hunter World cu A20 s-a simțit luxos și cinematografic, cu un sunet clar și clar rezonând în cupele încăpătoare ale căștilor. În plus, căștile combină foarte bine sunetul de chat și joc, permițând reglarea fină a sunetelor mai puternice. Alte căști pe care le-am folosit, cum ar fi RIG800LX, nu oferă fel de mult control sau reacție atunci când folosesc mixarea audio, așa că este plăcut să văd că Astro prioritizează chat-ul de joc în acest fel.

Vorbind despre chat-ul de petrecere, setul cu cască A20 oferă, de asemenea, un feedback puternic și clar al microfonului, astfel încât să puteți auzi vorbind și, astfel, să evitați țipetele neintenționate. Nu pot subestima cât de importantă este monitorizarea microfonului pentru căștile de chat și este înnebunitor că atât de mulți producători par să treacă cu privire la această caracteristică. Din fericire, Astro este probabil cel mai bun din domeniu, oferind monitorizare consistentă a microfonului pentru toate produsele pe care le-am folosit.

Semnalul de pe căști este puternic, fără nicio distorsiune sau decalaj. Cu toate acestea, s-ar putea să fie prea puternic, deoarece am descoperit că a interferat cu semnalul wireless de la controlerul meu Xbox. Cu toate acestea, după o resincronizare a controlerului Xbox și actualizarea firmware-ului căștilor, problema nu a mai apărut pe următorul lucru, așa că sperăm că a fost doar o problemă trecătoare.

În general, deși scena de sunet nu va oferi profunzimea pe care ați putea-o obține, de exemplu, Astro A50s, la 150 USD, veți fi greu să găsiți o experiență sonoră care să concureze la acest nivel. Astro A20 este un câștigător.

Gânduri final

Atât pe Xbox One, cât și pe PC, Astro A20 este un set cu cască performant, de înaltă calitate și confortabil, cu un preț foarte atractiv.

Pro:

 • Confort extrem și materiale frumoase.
 • Experiență vocală de calitate, cu monitorizare puternică a microfonului.
 • Audio excelent.

Contra:

 • A 3.Mufa de 5 mm ar fi fost drăguță pentru un plus de versatilitate.

4.5 din 5

Îi lipsesc unele dintre clopotele și fluierele verilor săi mai scumpi A40 sau A50, dar la 150 USD, te vei strădui să găsești ceva la fel de bun.

Vezi pe Amazon

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here