Adunați-vă echipa de pompieri și faceți o mare economie la Destiny 2: Legendary Edition pentru PC

Destiny 2 este jocul care continuă să ofere și, alături de recenta lansare a celor mai noi expansiuni, Beyond Light, a apărut ediția legendară. Jocul de bază este acum gratuit, dar expansiunile ulterioare nu sunt, iar noul pachet cuprinde totul într-o singură singură. Și acest Cyber ​​​​Monday puteți obține întregul lot pe PC și puteți face o economie substanțială în proces.

Destiny 2: Ediția Legendară | 57 USD la CDKeys

Obține jocul de bază asociat cu Forsaken, Shadowkeep și noile expansiuni Beyond Light pentru PC și economii peste 20 USD în acest proces. Literal sute de ore de joc la un preț accesibil.

  • 57 USD la CDKeys

Începerea Destiny 2 este puțin diferită de la lansarea gratuită New Light în 2019 decât a fost inițial, iar odată cu lansarea recentă a Beyond Light, forma jocului s-a schimbat cu siguranță destul de dramatic. Dar ediția Legendară vă oferă toate cele trei expansiuni plătite într-un singur pachet și, în acest caz, pentru doar 16 USD mai mult decât cumpărând Beyond Light pe cont propriu.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Destiny 2 este un shooter uriaș, deschis, științifico-fantastic, cu o știință profundă, o mulțime de conținut și de comunitate masivă și dedicată jucătorilor. Noul raid, Deep Stone Crypt, a fost lansat recent și a deblocat și mai multe misiuni pe care să le finalizeze jucătorii. Un lucru este cert, nu îți vei lipsi niciodată ceva de făcut în Destiny 2.

Acest preț este pe un cod Steam de la CDKeys, ca parte a reducerii site-ului Cyber ​​​​Monday și este mai ieftin chiar și decât vă veți găsi în promoția de toamnă a Steam, așa că merită să apăsați butonul de cumpărare. înainte ca prețul să se ridice din nou.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here