Previzualizare Assassin's Creed Valhalla: Distrează-te răsturnând regi și construind așezări

Sursa: Ubisoft

După ce am previzualizat Assassin's Creed Valhalla în iunie, Ubisoft mi-a oferit încă o oportunitate de a lucra cu șase ore înainte de lansare. Anterior, am fost sechestrat în East Anglia, dar de date aceasta am ajuns să explorez teritoriul Ledecestrescire (încearcă să spui asta de cinci ori repede), parte din Mercia. Am fost apoi însărcinat să ajut la detronarea regele Burgred în ședință pentru un bărbat pe nume Ceolwulf, care era mai dispus să acționeze ca un rege păpuș și să sprijine clanul lui Eivor. De asemenea, am putut să văd pentru prima dată așezarea noastră, pe care Ubisoft sau am putut să văd pentru prima dată așezarea noastră, pe care Ubisoft o să văd a fi un pilon central al experienței din Valhalla. În timp ce am renunțat la ultimul demo pe care l-am văzut optimist, nu pot spune același lucru pentru acesta.

Raiduri vikingilor

Assassin's Creed Valhalla

Cucerește noi pământuri pentru glorie și onoare

Ca războinic viking, vei conduce clanul în Anglia, după ce războaie nesfârșite îți devastează casa din Norvegia. Totuși, nu toată lumea este prea dornică să aibă vikingi în preajmă, deoarece îl vei înfrunta pe regele Alfred de Wessex, hotărât să te alunge de pe pământ. Cu conflictul Templierilor și Asasinilor care se desfășoară în fundal, veți avea nevoie de fiecare aliat pe care să puteți obține.

  • 60 USD la Microsoft
  • 50 USD pe Amazon
  • 50 USD la Walmart

O notă despre performanța demo-ului Assassin's Creed Valhalla

Sursa: Ubisoft

Acest demo m-a cam îngrijorat în legătură cu Assassin's Creed Valhalla, acum că suntem la o lună până la lansare. Ubisoft și-a mărit de fapt data lansării din noiembrie. 17 până în noiembrie. 10 pentru a coincide cu lansarea Xbox Series X și Series S. Desigur, ceea ce am jucat a fost o construcție în curs de desfășurare. linia lor ar avea o construcție mai lustruită și mai completă.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Pentru a începe demonstrația, demoist-ul meu mi-a spus câteva raiduri au fost deranjate și nu au putut fi jucate. Deja nu începe grozav. Când am încercat un raid, el a crezut că este unul care nu a fost deranjat, s-a prăbușit pe desktop după ce am inițiat. Ce mai ciudat este că niciunul dintre raidurile din demonstrația anterioară din iunie nu a fost deranjat astfel. Pentru a lansa o demonstrație de șase ore pentru a apăsa cu o lună înainte de lansare, în cazul în care o parte vitală a jocului tău este defectată este... nu e bine.

Au fost, de asemenea, de câteva ori când jocul s-a defectat dintr-un motiv sau altul - inamicii devenind invincibili, de exemplu - și eu și demoist-ul meu am râs stângaci când Eivor se desincronizează și am fost pornit la ultima salvare. Am fost mai îngăduitor cu probleme de performanță în iunie - și mi-am dat seama că o parte din latența pe care am experimentat-o ​​​​se datorează jocului care mi-a fost transmis în flux.

Lăsând deoparte bug-urile, lumea era distractiv de explorat, chiar dacă puțin golă. A nu avea quest-uri secundare tradiționale nu-i face nicio favoare, dar vom vedea cum se termină întregul joc după lansare. În loc de misiuni secundare, Valhalla are doar „evenimente mondiale”, care sunt misiuni care apar la întâmplare și nu conduc la o linie de misiuni mai lungă care este urmărită. Unele dintre acestea sunt la fel de simplu ca să mergi până la o clădire, să te lupți cu unii dușmani și să-i numești zi. Din această cauză, pur și simplu părea că nu era nimic substanțial de făcut în demonstrația mea. Întrucât raidurile erau întrerupte, a fost fie o plimbare, fie să jefuiască o peșteră pentru pradă.

Uzurpare regi în Ledecestrescire și construirea așezărilor

Sursa: Ubisoft

Demo-ul meu a început cu nivelul de putere al lui Eivor puțin peste 20, un punct culminant al echipamentului și abilităților pe care le-am echipat. La așezare, pe care o voi detalia mai detaliat mai târziu, mi-a cerut să văd Harta Alianței după ce am fost lăsat la conducere. This Hartă a Alianței pare a fi ceva la care jucătorii se vor întoarce în continuare. Pe măsură ce construiți noi alianțe în Anglia, alte teritorii se vor deschide. Așa cum am spus anterior, această demonstrație s-a concentrat pe crearea unei alianțe cu Ledecestrescire, dar pentru a face acest lucru, a trebuit să-l detronez pe regele în ședință.

This demonstratie s-a concentrat pe formarea unei alianțe cu Ledecestrescire, dar pentru a face acest lucru, a trebuit să-l detronez pe regele în ședință.

Sigurd Styrbjornson, fratele lui Eivor, călătorise deja la Ledecestrescire pentru a se întâlni cu Ubba și Ivarr Ragnarsson, doi colegi vikingi care se află deja în mijlocul exilării actualului rege al Merciei. Aflându-mă unde ținea regele Burgred, am condus un asalt asupra Fortăreața Tamworth, care s-a desfășurat la fel ca raidurile pe care le-am văzut anterior. Mi-am făcut drum printre câteva valuri de inamici în timp ce foloseam un berbec pentru a sparge barierele pentru a ajunge la forța lui Burgred. După ce aparent a scăpat, aceasta a început următoarea parte a căutării mele.

Cu două locații posibile în ceea ce locul unde se află Burgred, mă îndrept mai întâi în orașul Ledecestre. Neavând noroc acolo, m-am întâlnit apoi cu Sigurd la Templebrough Fort. Deși Burgred nu este acolo, soția lui Aethelswith este. După o secvență de urmărire nu atât de distractivă care a dus la o înfruntare cu un Zelot (asemănător cu Mercenaries din Odyssey), a trebuit să-l duc pe Aethelswith înapoi la o distanță bună, astfel încât să renunțe la locația soțului și cu un puțină intimidare din partea lui Ivarr și raționamentul sensibil din partea lui Eivor. Apoi am ajuns să-l înfrunt pe Burgred într-o criptă veche, să-l aduc în fața unui public și să văd cum Ceolwulf îl exilează la Roma.

În lupta mea finală cu consilierul de război al lui Burgred (cel puțin eu cred că asta este, dar nu spin niciodată de fapt), am ales să-l crut. Deși nu pot strica ce anume m-a determinat să iau această decizie, cred că fanii vor fi mulțumiți. Unele dintre cele mai bune părți ale Assassin's Creed provin din elementele sale SF, amestecând mitul și realitatea pentru a nu bucura și, cu siguranță, acesta a fost cazul aici.

Sursa: Ubisoft

Terminând secțiunea de poveste a demonstrației mele, am decis să explorez și să văd ce avea de oferit așezarea. Ubisoft s-a referit în mod constant la așezarea dreptului unul dintre cele mai importante aspecte ale Valhalla. Este centrul central de la care începi și închei misiunile tale și îl vei ajuta să crească împreună cu clanul tău. Unele activități, cum ar fi pescuitul, sunt deblocate prin modernizarea localității. Fără să știu asta la început, am cheltuit unul dintre materialele mele pentru a debloca upgrade-uri pentru cartograful local, ceea ce însemna că nu puteam face upgrade la cortul de pescuit în acel moment. Tocmai am ajuns să „pescuiesc” cu arcul și săgeata. Poate neconvențional, dar nu mai puțin eficient.

Așezarea este unul dintre cele mai importante aspecte ale Valhallei.

Pe măsură ce îți poți construi așezarea astfel, modernizând diferite magazine - și nu, nu este același tip de clădire a așezării ca în Fallout 4 - mai mulți oameni vor veni să locuiască acolo. Cu toate acestea, previzualizarea nu a detaliat tot ce aveam nevoie să știu despre modernizarea așezărilor, deoarece aș presupune că puteți crește populația prin crearea de alianțe. La ora cinei, poti suna un clopoțel mare lângă sala mare pentru a-ți aduna clanul pentru mâncare. De asemenea, aici puteți personaliza Jomsviking (un personaj viking care poate fi trimis la grupul de raid al unui alt jucător), vizitați magazinul de tatuaje, jucați Orlog, exersați zborul și multe altele. Sunt nerăbdător să văd cât de mult poate crește așezarea noastră până la sfârșitul jocului.

Vorbind despre aceste activități, am devenit mult prea îndrăgostit de Orlog, un mini-joc în care fiecare jucător primește o mână de zaruri cu șase fețe cu fete care denotă pozițiile de atac și de apărare împotriva adversarului. Mă vedem petrecând ore în șir singur cu Orlog când iese Valhalla.

Sursa: Ubisoft

Între toate acestea, am încercat și niște puzzle-uri din piatră în picioare și cu glife, împreună cu ciuperci halucinogene care l-au făcut pe Eivor să vadă foci care au condus-o prin ușile din altă lume. A fost ciudat și, sincer, am fost dezamăgit la sfârșit când am deblocat doar un punct de abilitate.

Aceasta este o altă parte a Valhalla despre care sunt sceptic. Lumea din demonstrația mea părea golă și simt că acțiunile mele nu au cules suficiente recompense. Există lucruri aici sau colo care să te țină - cum ar fi să vorbești cu un copil care mă îngrijește să așteaptă să tatăl ei să se întoarcă acasă - dar nu au fost niciodată ceva ce mi-a venit să fac.

Mai sunt multe de explorat în Valhalla

Sursa: Ubisoft

vizită Asgard și Jotum într-o anumită capacitate.

Deși nu am fost prea impresionat de demonstrația în sine, am învățat câteva lucruri care mă fac nerăbdător să verific jocul final. Assassin's Creed Valhalla va prezenta lumi de mituri. Ubisoft nu a detaliat ce ar implica acestea, dar câteva capturi de ecrane precum Asgard și Jotumheim. Acest lucru nu este prea șocant, având în vedere că Odyssey și Origins au avut parte de lumi mitice precum Atlantida și Elysium.

Pe lângă lumina miturilor, părți ale Americii vor fi, de asemenea, explorabile. Din nou, Ubisoft nu a detaliat exact ce părți și ce vom putea face acolo, dar sunt încântat să aflu. Unele dintre cele mai bune părți ale jocurilor Assassin's Creed au fost ținute secrete înainte de lansare, astfel jucătorii să poată descoperi singuri.

Gameplay-ul Assassin's Creed Vallhalla este familiar

Sursa: Ubisoft

În general, gameplay-ul și parkour-ul au jucat în mod similar cu cel din Odyssey. Aveți o schimbare de peisaj aici cu un nou set de abilități, dar lupta nu este drastic diferită. Scuturile cu manevrare dublă sunt mai mortale decât mă așteptam, dar personal nu mă văd jucând jocul așa. Ceea ce este și mai distractiv este să ucizi un inamic și să declanșezi o secvență cu încetinitorul în care sunt decapitați. În acest sens, Valhalla strălucește.

Am mai spus-o, dar acesta este Assassin's Creed pe care îl cunoști și îl iubești alături de vikingi. Nu am văzut nimic prea surprinzător și, în general, mi-a părut sau continuarea firească a ceea ce am văzut în Origins and Odyssey. Acesta nu este un lucru rău - au fost jocuri bune - dar nu vă așteptați la un salt uriaș așa cum am avut de la Syndicate la Origins.

Assassin's Creed Valhalla va fi lansat pe 10 noiembrie 2020 pentru Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PC și PS4. Va avea loc pe 12 noiembrie când acea consolă va fi lansată. Acceptă 4K la 60 FPS și Xbox Smart Delivery pe seria X de la Microsoft.

Raiduri vikingilor

Assassin's Creed Valhalla

Cucerește noi pământuri pentru glorie și onoare

Ca războinic viking, vei conduce clanul în Anglia, după ce războaie nesfârșite îți devastează casa din Norvegia. Totuși, nu toată lumea este prea dornică să aibă vikingi în preajmă, deoarece îl vei înfrunta pe regele Alfred de Wessex, hotărât să te alunge de pe pământ. Cu conflictul Templierilor și Asasinilor care se desfășoară în fundal, veți avea nevoie de fiecare aliat pe care să puteți obține.

  • 60 USD la Microsoft
  • 50 USD pe Amazon
  • 50 USD la Walmart

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here