Assassin's Creed Valhalla este al doilea cel mai mare joc generator de profit din istoria Ubisoft

Sursa: Ubisoft

Ce trebuie sa stii

  • Ubisoft și-a împărtășit finanțarea pentru prima jumătate a anului fiscal 2021-22.
  • Assassin's Creed Valhalla este acum al doilea cel mai mare titlu generator de profit din istoria Ubisoft.
  • Următorul joc, Assassin's Creed Infinity, este în prezent la câțiva ani distanță, sursele Windows Central indicând că va fi lansat în 2024.

Jocul de acțiune și aventură din 2020 Assassin's Creed Valhalla este al doilea cel mai mare joc generator de profit din istoria Ubisoft, a confirmat Ubisoft joi. Compania și-a împărtășit finanțarea pentru prima jumătate a anului fiscal 2021-22, care să încheie în septembrie. 30, 2021. Acest succes a fost printr-o combinație de copii vândute și orice DLC extins, inclusiv microtranzacții. Ubisoft a confirmat anterior că Assassin's Creed Valhalla a avut cea mai mare mare lansare a francizei Assassin's Creed.

Privind jocurile viitoare, Ubisoft a confirmat, de asemenea, că remake-ul Prince of Persia: The Sands of Time, Tom Clancy's The Division Heartland și Rocksmith+ sunt programate să sosească la un moment dat între aprilie 2022 și martie 2023.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Următoarea intrare din franciza Assassin's Creed se numește Assassin's Creed Infinity, un titlu care este menit să servească drept platformă care crește și evoluează în timp. Jocul nu are o dată oficială de lansare sau nici măcar o fereastră de lansare, dar surse apropiate de Windows Central indică că vizează o fereastră de lansare provizorie în 2024, deși lucrurile s-ar putea schimba.

Alesul lui Odin

Assassin's Creed Valhalla

Îmbrățișează-ți vikingul interior

Assassin's Creed Valhalla este cea mai nouă intrare în franciza foarte populară condusă de Ubisoft Montreal. Îmbrățișează-ți vikingul interior și preia Anglia ca Clanul Corbului.

  • 35 USD pe Amazon
  • 60 USD la Microsoft
  • 50 USD la Wal-Mart

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here