Assassin's Creed Valhalla este disponibil pentru precomandă

Sursa: Ubisoft

Astăzi, Ubisoft a dezvăluit Assassin's Creed Valhalla pentru Xbox Series X și alte platforme. Având în vedere faptul că viitoarea consolă de generație următoare a Microsoft este cea mai puternică din lot - inclusiv Google Stadia - ar trebui să arate cel mai bine pe ea. Compania a ajuns chiar și până la a confirma că Assassin's Creed Valhalla va rula la rezoluție 4K pe Xbox Series X și va avea culori cu gamă dinamică înaltă (HDR). Cel mai bine, cumpărați versiunea Xbox One, veți fi actualizat automat versiunea Xbox Series X atunci când aceasta este disponibilă. Așteptăm că jocul să fie un titlu de lansare Xbox Series X.

Dacă sunteți un fan al Assassin's Creed și viitorul joc pare promițător, asigurați-vă că îl precomandați de la 60 USD la diversi retaileri. În acest moment, Amazon, Best Buy și GameStop îl au pentru precomandă pe site-urile lor respective. Există o mulțime de ediții din care să alegeți, inclusiv o ediție Ultimate de 130 USD care include permisul de sezon și o grămadă de echipamente diferite.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Potrivit Ubisoft, dezvoltat de echipa din spatele Assassin's Creed IV: Black Flag și Assassin's Creed Origins la Ubisoft Montreal, Assassin's Creed Valhalla invită jucătorii să trăiască saga lui Eivor, un feroce raider viking crescut pe povești despre luptă și glorie. Oferind o experiență viking captivantă, jocul aduce jucătorii într-o lume deschisă dinamică și frumoasă, pe fundalul brutal al Evului Întunecat al Angliei. În această ultimă iterație, jucătorii pot profita de noi funcții, inclusiv raiduri, creșterea așezării, construirea puterii și extinderea influenței lor.

Alungați din Norvegia de războaie nesfârșite și resurse în scădere în secolul al IX-lea, jucătorii vor conduce clanul de nordici al lui Eivor peste înghețata Mării Nordului, către ținuturile bogate ale regatelor distruse ale Angliei. Jucătorii trebuie să creeze un nou viitor pentru clanul lor, retrăind stilul nemilos de luptă al războinicilor vikingi cu un sistem de luptă reînnoit, care include capacitatea de a mânui dublă arme împotriva unei varietăți mai mari de inamici decât oricând înainte. Pentru a asigura resursele, jucătorii pot conduce raiduri în anumite locații utilizate nava lor lungă pentru a câștiga bogățiile și resursele atât de necesare. Pe măsură ce vikingii încep să se stabilească în noua lor casă, ei întâmpină rezistență din partea sașilor, inclusiv a regelui Aelfred de Wessex, care îi denunță că este păgâni și pare a fi singurul conducător al unei Anglie civilizate. Împotriva tuturor probabilităților, Eivor trebuie să facă tot ce este necesar pentru a menține Valhalla la îndemână.

Deveniți un viking

Assassin's Creed Valhalla

Înfrunta Anglia

Deveniți Eivor, un raider viking legendar în căutarea gloriei. Explorați Evul Întunecat al Angliei în timp ce vă atacați inamicii, vă creșteți așezarea și vă construiți puterea politică.

  • 60 USD pe Amazon
  • 60 USD la Best Buy
  • 60 USD la GameStop
  • 60 USD la Microsoft Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here