Directorul de creație al Assassin's Creed Valhalla demisionează din cauza acuzațiilor de infidelitate

Sursa: Neilson Barnard / Getty Images

Ce trebuie sa stii

  • Directorul de creație al Assassin's Creed Valhalla, Ashraf Ismail, a renunțat la proiect.
  • El a demisionat pentru a se ocupa de probleme personale din viața sa, care vine după ce a fost acuzat că și-a înșelat soția.
  • Alți angajați Ubisoft au fost acuzați de hărțuire sexuală și agresiune.

Ashraf Ismail, director de creație pentru Assassin's Creed Origins și viitorul Assassin's Creed Valhalla, renunță la proiect pentru a se ocupa de probleme personale. El a fost acuzat recent că și-a înșelat soția pe Twitter și că a mințit cu privire la starea lui civilă.

Într-un tweet care anunță plecarea sa din Valhalla, Ismail a spus că îi pare „profund rău pentru toți cei răniți în acest caz."

Renunț la proiectul meu iubit pentru a face față în mod problemelor personale din viața mea. Viețile familii mele și ale mele sunt spulberate. Îmi pare profund rău pentru toți cei răniți în asta.

Există sute de oameni talentați și pasionați care se străduiesc să construiască o experiență pentru tine care nu merită să fie asociată cu asta. Le doresc toate cele bune.

Mai mulți dezvoltatori Ubisoft s-au trezit acuzați de hărțuire și agresiune sexuală recent, inclusiv managerul de marketing de produse și produse Andrien Gbinigie, care a negat acuzațiile într-o postare Medium eliminată atunci.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Referitor la Gbinigie și alte acuzații, un purtător de cuvânt al Ubisoft a spus: „Suntem profund îngrijorați de aceste acuzații. Luăm foarte în serios orice acuzație de abuz sau hărțuire și analizăm cu atenție acuzații pentru a determina următoarele pași."

Deocamdată nu se știe dacă Ismail va reveni la proiectul la un moment dat sau ce va face Ubisoft pentru a gestiona aceste alte acuzații grave.

Chiar ieri, scriitorul Chris Avellone a fost exclus din mai multe proiecte, inclusiv Vampire: The Masquerade — Bloodlines 2 și Waylanders, și dezvoltatorul Dying Light Techland a rupt relația lor.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here