Directorul de creație al Assassin's Creed Valhalla, concediat de la Ubisoft

Sursa: Neilson Barnard / Getty Images

Ce trebuie sa stii

  • Directorul de creație al Assassin's Creed Valhalla, Ashraf Ismail, a fost concediat de la Ubisoft.
  • În iunie, Ismail a fost acuzat de conduită greșită și infidelitate.
  • Încetarea lui vine în urma unei investigații a unei firme externe.

Kotaku a confirmat că directorul de creație al Assassin's Creed Valhalla, Ashraf Ismail, a fost concediat de la Ubisoft. În iunie, Ismail a fost acuzat de conduită greșită și infidelitate și, ulterior, a demisionat din funcția de director de creație, declarând că „viețile familii mele și ale mele sunt distruse. Îmi pare profund rău pentru toți cei răniți în asta."

Într-un mesaj intern obținut de Kotaku, Ubisoft a anunțat ieri rezilierea lui Ismail din company.

În urma unei investigații efectuate de o firmă externă, s-a stabilit că angajarea lui Ashraf la Ubisoft a trebuit să fie reziliată. Nu putem oferi detalii despre această investigație confidențială.

Ubisoft sa trezit în centrul mișcării #MeToo a industriei jocurilor în ultimele două luni, zeci de angajați s-au prezentat, atât în ​​​​mod oficial, cât și în afara ei, pentru a discuta despre hărțuirea și atacul cu care s-au confruntat. la mâinile unor membri de seamă Ubisoft, dintre care unii lucrează cu compania de zeci de ani.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Acestea urmează rezilierii și plecările altor angajați de seamă Ubisoft, cum ar fi fostul director de creație Serge Hascoët, vicepreședintele Maxime Béland și vicepreședintele editorial Tommy Francois, toți fiind acuzați de hărțuire sexuală și abatere.

La începutul lunii iulie, CEO-ul Ubisoft Ubisoft, Yves Guillemot, a împărtășit un mesaj companiei în care a remarcat că are „o muncă semnificativă de făcut pentru a face modurile în care funcționăm și colaboram”.Guillemot a anunțat, de asemenea, numirea unui șef al culturii la locul de muncă, a unui șef al diversității și incluziunii, o transformare a proceselor sale de resurse umane și responsabilitate managerială.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here