Assassin's Creed Unity poate fi folosit pentru a reconstrui catedrala Notre-Dame

Ieri, o mare parte a celebrei Notre-Dame de Paris a fost distrusă de un incendiu fără precedent pe acoperișul catedralei. Pompierii au avut nevoie de aproape două zile pentru a stinge toate flăcările – inclusiv cele reziduale – iar președintele francez Emmanuel Macron a anunțat lansarea unei campanii naționale de strângere de fonduri pentru restabilirea Notre-Dame. This restaurare va costa sute de milioane, posibil mai multe, dar multe persoane au promis ca vor plati pentru munca care trebuie facuta.

Pentru a recrea zonele distruse, arhitecții vor examina imagini ale catedralei înainte de incendiu, pentru a o face cât mai aproape de original. În timp ce cea mai mare parte a acestora implică vizualizarea fotografiilor și videoclipurilor, Assassin's Creed Unity va fi, de asemenea, examinat. Assassin's Creed Unity este un joc open-world care are loc în Parisul istoric. Catedrala a fost una dintre cele mai emblematice structura din titlu și părea a fi o copie exactă.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Artista din Assassin's Creed Unity Caroline Miousse a vorbit cu The Verge despre crearea catedralei în joc la lansare. Ea a spus următoare.

În cazul Notre-Dame, cu ușurință cea mai mare structură din joc, a însemnat recrearea unei versiuni a catedralei care nu există de fapt la aceea vreme. Artistul Level Miousse a petrecut literalmente ani de zile agitandu-se cu privire la detaliile clădirii. Ea a analizat cu atenție fotografiile pentru a obține arhitectura corectă și a lucrat cu artiști de texturi pentru a se asigura că fiecare cărămidă este așa cum ar trebui să fie.

Sperăm că Notre-Dame va fi reconstruită mai devreme decât mai târziu. Guvernul francez a spus că se va asigura că va fi construit în următorii cinci ani. Cu toate acestea, doar timpul va spune dacă acest lucru este posibil. O mulțime de alte obiecte sacre, cum ar fi artefacte neprețuite și picturi istorice, s-ar putea să fi fost, de asemenea, distruse ieri. Vom ști toată amploare a pagubelor în zilele următoare, dar este minunat să vedem mai disciplina reunindu-se pentru a ajuta la reconstruirea structurii istorice.

Accesoriile Xbox pe care le veți iubi

Fiecare dintre aceste accesorii de calitate este garantat pentru a vă avea experiența Xbox.

Controler cu firul stabilit PowerA pentru Xbox One 20 USD la Amazon)

Imaginea de la PowerA asupra controlerului Xbox One este o alegere atractivă pentru jucătorii care au grijă de buget, care găsește toate elementele de bază.

Telecomanda media Talon PDP Xbox (20 USD la Amazon)

Telecomanda media Talon PDP Xbox este excelentă pentru a viziona emisiuni pe consolă.

Stand vertical Xbox One S (10 USD la Amazon)

Stați-vă consola în poziție verticală cu acest accesoriu.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here