Assassin's Creed Syndicate este gratuit pe Epic Games Store doar o săptămână”,

Sursa: Ubisoft

Ce trebuie sa stii

  • Assassin's Creed: Syndicate va fi gratuit pe PC prin Epic Games Store începând cu 20 februarie.
  • Assassin's Creed: Syndicate a fost lansat pentru prima dată în 2015.
  • Se concentrează în jurul lui Jacob și Evie Frye, frați care caută să recâștige controlul Londrei prin războaie între bande.

Dacă ați căutat un pic de întoarcere la Assassin's Creed, nu căutați mai departe. Assassin's Creed: Syndicate este unul dintre următoarele jocuri gratuite care vor veni în Epic Games Store și va fi gratuit pe 20 februarie. După ce sosește, veți avea timp până pe 27 februarie pentru a-l obține gratuit în contul dvs.

Assassin's Creed: Syndicate este primul joc Assassin's Creed care a fost dezvoltat în principal de Ubisoft Quebec, același studio care va dezvolta Assassin's Creed: Odyssey și care lucrează în prezent la Gods & Monsters. Assassin's Creed: Syndicate se concentrează pe frații Frye, Jacob și Evie, care sunt specializați în diferite forme de luptă. Fryes se concentrează pe reluarea Londrei de la templieri, provocându-și oponenții district cu district.

Clasa si coroana

Assassin's Creed: Syndicate

Hai la Londra

În doar câteva zile, puteți obține gratuit această intrare din franciza Assassin's Creed din Epic Games Store. Sindicatul îi vede pe frații Jacob și Evie Frye luând înapoi Londra prin războaie vicioase între bande.

  • Gratuit la Epic Games Store

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here