Assassin's Creed Rogue Remastered se lansează pe Xbox One în martie cu suport Xbox One X

Astăzi, Ubisoft a anunțat că Assassin's Creed Rogue Remastered va fi disponibil pe 20 martie 2018, pentru Xbox One, Xbox One X, PlayStation 4 (PS4) și PlayStation 4 Pro (PS4 Pro). Potrivit Ubisoft, Assassin's Creed Rogue Remastered va include toate suplimentele din jocul original. Conținutul suplimentar este următorul.

  • Două misiuni bonus numite Armura lui Sir Gunn Quest și Asediul Fort de Sable. Armura lui Sir Gunn Quest vă cereți să explorați America de Nord pentru a găsi rămășițele exploratorului scoțian și al templierului Sir James Gunn și să rezolvați misterul omului care ar fi putut fi primul descoperit la Lumii Noi. Asediul Fortului de Sable este o misiune bonus de raid a forțelor care are loc într-un teritoriu neexplorat din nordul Lumii Noi.
  • Pachete Master Templier și Explorer care conțin arme, articole de personalizare și ținute speciale, inclusiv ținută moștenită a lui Bayek din Assassin's Creed Origins.

Assassin's Creed Rogue Remastered a fost creat de Ubisoft Sofia, același studio care a dezvoltat pentru început Assassin's Creed Rogue. Editorul afirmă că această remasterizare rulează la 4K pe Xbox One X și PS4 Pro și 1080p pe Xbox One și PS4. Nu este clar dacă „4K” înseamnă 4K nativ, 4K în șah sau o soluție extinsă. Remasterul pare să ruleze la 30 FPS la fel ca originalul, deoarece Ubisoft nu a menționat o creștere a ratei cadrelor. Rezoluția mai mare, redarea a creat un mediu, efectele vizuale și texturile ar trebui să facă Assassin's Creed Rogue Remastered să arate și mai bine și mai captivant niciodată.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Assassin's Creed Rogue a fost lansat inițial pe Xbox 360 și PlayStation 3 în 2014. Jocul are loc în America de Nord în jurul secolului al XVIII-lea. În mijlocul haosului și violența războiului francez și indian, Shay Patrick Cormac, un tânăr membru neînfricat al Frăției Asasinilor, trece printr-o transformare întunecată care va modela pentru totdeauna viitorul coloniilor. După ce o misiune periculoasă merge tragic prost, Shay întoarce spatele Asasinilor care încearcă să-și pună capăt vieții. Dat deoparte de cei pe care i-a numit cândva frați, Shay pornește misiunea de a șterge pe toți cei care care s-au întors împotriva lui și de a deveni în cele din urmă cel mai de temut vânător de Asasini din istorie. Jocul te duce într-o varietate de locații precum New York City, Wild River Valley și chiar până în Atlanticul de Nord, în căutarea țintelor tale.

Assassin's Creed este o serie de acțiune-aventură plasată în medii de lume deschisă în momente notabile din istorie, cum ar fi a treia cruciada, Epoca de Aur a Piraților și Revoluția Industrială. Lansată inițială în 2007, franciza Assassin's Creed s-a extins de atunci la film și benzi desenate. Potrivit Ubisoft, seria a vândut până în prezent peste 105 milioane de unități în lume.

Versiunea Xbox 360 a Asassin's Creed Rogue este în prezent compatibilă cu versiunea anterioară, așa că nu puteți aștepta remasterizarea, sau puteți experimenta clar acum.

  • Vezi la Microsoft Store
  • Vezi pe Amazon

Fii cu ochii pe WindowsCentral.com/Gaming pentru toate cele mai recente jocuri, accesorii, știri și recenzii pentru Xbox și Windows 10!

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here