Assassin's Creed Pirates aruncă încă pe Windows 8, versiunea Windows Phone eliminată temporar

Zvonit de mult, dar confirmat oficial doar chiar înainte de lansare, Assassin's Creed Pirates a ajuns în sfârșit pe Windows Phone săptămâna trecută. O săptămână mai târziu, jocul de pe telefon a fost eliminat din cauza multor utilizatori care se confruntă cu probleme de blocare. În locul ei, a sosit versiunea Windows 8 și RT, cu mai puține erori, a lui Assassin's Creed Pirates. Jucătorii de pe tabletă și PC pot acum să-și asume rolul unui pirat din secolul al XVIII-lea și să terorizeze mările!

Versiunile Windows 8 și RT aduc, de asemenea, câteva avertismente. În primul rând, realizările lor Xbox Live nu funcționează încă. Indiferent de motiv, nu este neobișnuit ca Realizările pe Windows 8 și RT să apară în câteva zile după ce un joc devine disponibil. Realizările acestui joc vor ajunge în curând.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Cealaltă veste proastă? La fel ca jocurile Rayman de la Ubisoft, Assassin's Creed Pirates nu este o alegee universală. Totuși, jocul merită cumpărat cel puțin o dată. Citiți mai departe pentru primele noastre impresii.

Mai puțini așasini, mai mulți pirați

Jucătorii preiau rolul lui Alonso Batilla, un nou personaj din franciza Assassin's Creed. Deoarece acest spin-off se învârte în întregime în jurul pirateriei (nu a asasinatului sau a amintirii unei vieți trecute), Alonso nu îmbracă haina tradițională a așasinului din serie. În schimb, el va construi o reputație de pirat și va căuta o comoară legendară.

Protagonistul nu începe ca un pirat consacrat. Când îl întâlnim prima dată, Alonso a fost luat captiv la bordul unei nave. Răpitorii săi sunt atacați de nava piratului La Buse.

Căpitanul La Buse ia repede o strălucire la Batilla. Nu numai că îl eliberează pe Alonso, dar îi dă fostului prizonier o navă proprie. Vorbește despre urcarea în rânduri! Poate că motivele lui La Buse pentru a avea încredere în Alonso vor deveni clar mai târziu în joc.

Navigarea prin ape

După încheierea cinematografice introductive, jucătorii vor porni spre întâlnire cu La Buse la Scorpion's Reef. Conducerea navei are loc într-o perspectivă la persoana întâi, la fel ca în Assassin's Creed IV. Glisați la stânga sau la dreapta de-a lungul roții navei pentru a naviga prin apele și a evita obstacolele. Butoanele din colțul din dreapta jos al ecranului controlează accelerația și decelerația.

Assassin's Creed Pirates acceptă în mod natural comenzile mouse-ului și tastaturii, pe lângă atingere. Din păcate, nu funcționează cu controlerele Xbox. Aceasta este o oportunitate ratata, avand in vedere ca Assassin's Creed IV ofera deja un plan pentru modul in care ar fi putut functiona controalele.

Deoarece direcția este atât de simplă și intuitivă, veți avea suficient timp pentru a admira insulele luxuriante, vulcanii și alte peisaje ale Mării Caraibelor. Vorbind despre mare, Assassin's Creed Pirates prezintă unele dintre cele mai realiste și atrăgătoare ape văzute vreodată într-un joc mobil. Apa cu aspect fantastic este un lucru bun, având în vedere că jocul se desfășoară în întregime pe ocean.

La tunuri!

În curând, nava lui Alonso va întâlni o altă navă maritimă și o va ataca. Acesta este un joc despre piraterie, nu despre diplomație.

Luptele cu nave constau în faze de atac și apărare. Trageți la stânga sau la dreapta pentru a vă îndrepta tunurile. Va trebui să conducă puțin pentru a compensa mișcarea adversarului, dar tragerea prea poate duce și la o ratare. Tunurile necesită puțin timp pentru a se reîncărca, deci cu atât mai mult stimulează să tragi cu atenție.

Adversarii tăi nu vor sta acolo și se vor scufunda fără luptă; trag si ei inapoi. Când o navă inamică se pregătește să tragă, camera se iese pentru a arăta traiectoria planificată. Apoi, puteți atinge stânga sau dreapta pentru a eschiva în orice direcție. Evitați cu succes deteriorarea pentru a primi un rating Perfect Dodge (și men achiziționați-vă nava pe linia de plutire).

După ce au trimis o navă inamică la vestiarul lui Davy Jones, jucătorii vor angaja într-un mini-joc distractiv de salvare. Cutiile cu provizii pot fi prinse si trase la bord. Resursele culese pot fi apoi cheltuite pe obiecte, membri ai echipajului, tehnici de luptă și chiar nave noi. Apoi se îndreaptă pe ecranul hărții, noi locații și mult mai multă acțiune de pirați navali.

Versiunea Windows Phone ia o pauză

Se pare că jocul Windows Phone a fost lansat puțin mai devreme decât ar fi trebuit. La doar câteva zile după lansare, jocul pentru telefon a fost scos din Magazin din cauza blocărilor și erorilor răspândite. Sperăm că Ubisoft poate remedia jocul Windows Phone și să-l reia în apă în curând.

Piratii este un apus de soare sau zorii altor aventuri?

Este grozav să ai Assassin's Creed Pirates pe Windows 8 (și Windows Phone) în sfârșit, deși la opt luni uriașe după lansare pe Android și iOS. Va continua Ubisoft sa creeze jocuri pentru platformele mobile Windows?? Aproape că nu contează când apar atât de mai târziu decât pe alte sisteme de operare mobilă.

Totuși, mai multe jocuri este întotdeauna mai bine. Ubisoft nu promovează niciodată aceste jocuri, așa că este greu de spus dacă editorul mai are ceva în dezvoltare. Putem spera oricând!

  • Assassin's Creed Pirates – Windows 8 și RT – 945 MB – 4 USD.49 – Link magazin
  • Assassin's Creed Pirates – Windows Phone 8 – 940 MB – 4 USD.49 – Link magazin (indisponibil momentan)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here