Directorul de creație al Assassin's Creed Odyssey Jonathan Dumont și alți directori Ubisoft acuzați de comportament abuziv

Sursa: Ubisoft

Ce trebuie sa stii

  • Mai mulți directori și directori Ubisoft au fost acuzați de comportament abuziv în ultimele săptămâni.
  • Câțiva dintre acești angajați au fost concediați sau au plecat de la Ubisoft ca urmare.
  • Potrivit unui nou raport de la Gamasutra, alți câțiva directori și angajați au fost complici sau au provocat un comportament abuziv și o conductă incorectă.

Ubisoft a fost subiectul multor acuzații în ultimele câteva câteva, cu rapoarte de conduită sexuală greșită și comportament abuziv din partea directorilor. Ubisoft a luat câțiva pași pentru a aborda aceste acuzații, schițând un plan de reformă, concediind Tommy Francois, vicepreședintele editorial al Ubisoft, care a fost acuzat de abatere sexuală, precum și concediind pe Ashraf Ismail, directorul de creație al Assassin's Creed. Valhalla, acuzat de infidelitate și abatere. Ubisoft a anunțat, de asemenea, plecarea mai multor alți directori, inclusiv a directorului de creație.

Un nou raport de la Gamasutra aruncă și mai multă lumină asupra situației. Peste o duzină de foști și actuali angajați ai Ubisoft de la Ubisoft Singapore, Ubisoft Montreal și Ubisoft Quebec au vorbit cu Gamasutra despre modul în care Ubisoft are o cultură a abuzului, care urmărește să protejeze agresorii cu o lipsă de sprijin pentru victimele din partea departamentelor. de resurse umane.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Printre exemplele date se numără directorul de creație al Assassin's Creed Odyssey, Jonathan Dumont. Dumont este acuzat că este narcisist și că țipă la personal până când plâng, comentarii homofobe și misogine. Când personalul a mers la conducere cu reclamații, nu au fost oferite soluții. Hugo Giard și Stephane Mehay, director de misiuni și respectiv producător asociat la Ubisoft Quebec, sunt acuzați de comportament abuziv similar.

Mai mulți angajați de la Ubisoft Montreal și Ubisoft Singapore, cum ar fi directorul general al Ubisoft Singapore, Hugues Ricour, ar fi hărțuit sexual colegiu. Justin Farren, fostul regizor de la Skull & Bones, s-a lăudat că întreține relații sexuale doar cu femei asiatice pentru a lucra asocieri în timpul orelor de serviciu.

CEO-ul Ubisoft, Yves Guillemot, a declarat în timpul numărului rezultatelor companiilor din trimestrul I că „A devenit clar că anumiți indivizi au trădat încrederea pe care am acordat-o în ei." Angajații anonimi Ubisoft care au vorbit cu Gamasutra declară că nu este cazul și că Guillemot a blocat personal eliminarea angajaților abuzivi în trecut.

Va trebui să vedem ce alți pași ia Ubisoft – și dacă angajații raportează schimbări majore în cultura locului de muncă – în lunile următoare.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here