Ascent pe Xbox și PC este actualizat cu mulți remedieri de erori

Sursa: Windows Central | Neon Giant

Ce trebuie sa stii

  • Cea mai recentă actualizare pentru The Ascent este acum disponibilă pentru console Xbox și PC cu Windows 10.
  • Această actualizare a fost disponibilă anterior pentru versiunea pentru PC pe Steam.
  • Există o listă lungă de remedieri, inclusiv rezolvarea problemelor de blocare, probleme de UI și multe altele.

The Ascent de la Neon Giant și Curve Digital s-au lansat recent, iar dezvoltatorii continuă să lucreze la actualizări pentru jucătorii. În timp ce versiunea pentru PC de pe Steam a primit anterior un patch care remediază mai multe probleme și îmbunătățește performanța, acel patch este acum disponibil pentru PC Xbox și Windows 10. consultă lista completă a notelor de patch-uri, dar unele puncte importante includ numeroase blocuri rezolvate, probleme cu camera, probleme cu interfața de utilizare și erori legate de cooperare.

Dacă sunteți pe console Xbox, ar trebui să primiți automat mai multe actualizări recente, dacă ar trebui să vă verificați și să fiți sigur, să verificați informațiile fișierului din Jocurile și aplicațiile mele. Un rând de text ar trebui să fie „CurveDigital.TheAscent_2.1.4.0_neutral__1ezqdnbhnc70m." Dacă jucați versiunea Windows 10, când verificați sub Setările aplicației, ar trebui să găsiți o linie de text care se citește ca „CurveDigital.TheAscent_2.1.4.0_x64__1ezqdnbhnc70m."

Ascent este disponibil momentan pentru Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One și PC prin Steam și Xbox Game Pass pentru PC.

Cel mai bun din toate lumi

Abonament Xbox Game Pass Ultimate pe 3 luni

Xbox Game Pass și Xbox Live Gold într-unul

Xbox Game Pass vă oferă acces la peste 200 de jocuri pentru o taxă lunară. Xbox Game Pass Ultimate adaugă și Xbox Live Gold la pachet, astfel încât să puteți juca online cu prietenii. De asemenea, aveți acces la EA Play.

  • 45 USD la Microsoft Store
  • 45 USD pe Amazon
  • 45 USD la Best Buy

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here