Previzualizarea jocului Ascent: RPG-ul de acțiune cyberpunk al viselor mele

The Ascent este un viitor RPG de acțiune a noului studio Neon Giant. Compus din veterani din industrie, Neon Giant are doar 12 angajați, iar echipamentele depășește cu multă greutate în această ieșire de debut.

Săptămâna trecută, am avut norocul să am peste o oră de timp practic cu The Ascent, care se îndreaptă către Xbox și PC pe 29 iulie 2021, direct în Xbox Game Pass. Dacă primele impresii sunt totul, să știți că acesta este motivul pentru care The Ascent este unul dintre cele mai așteptate jocuri ale mele Xbox.

O lume uluitoare

Sursa: Neon Giant

Ascent are unele dintre cele mai impresionante imagini vizuale pe care le-am văzut vreodată într-un joc. De multe ori m-am întrebat dacă acele trailere zgomotoase pe care le-am văzut anterior au fost cumva falsificat - nu au fost, iar asta a fost prin prisma streamingului Parsec glitch. Abia aștept să văd cum arată chestia asta pe un PC nativ high-end sau pe o consolă Xbox Series X.

Ascent arată ca o ilustrație manga cyberpunk de ultimă generație care prinde viață.

Amplasat pe planeta Veles, ești un mers mic care trăiește într-o colonie de exoplanete, condusă de corporația The Ascent Group. Ca orice joc cyberpunk încercat și adevărat, viața în arcologia spalată cu neon nu este ușoară. Bande de ciborgi cutreieră la periferie, ororile extraterestre mutante urmăresc sub burta orașului și tot felul de gangsteri corupți se aliniază pentru a te exploata pentru un dolar rapid. Nu ești un supraom cu puteri speciale, ești doar un tip și trebuie să câștigi și să-ți scapi de drum pe scara acestei lumi violente, acoperite cu neon.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Veles este la fel de minunat pe cât vin, cu detalii minuțioase de meticuloase care sunt cu adevărat demne de acel vechi clișeu de marketing al jocurilor video „lumea vie și a respirației”." Demo-ul jocului pe care l-am jucat la început în canalizare, oferindu-mi sfaturi despre cum să lupt, să mă scapă și să progresez. În ciuda faptului că era un canal literal, iluminarea, detaliile și varietatea absolută a mediului îmi creează deja sau mare impresie. La scurt timp după acest segment, jocul s-a deschis către peisajul orașului arcologic, plin cu o mare varietate de locuitori umani și extratereștri. Atunci am știut că acest joc ar putea fi cu adevărat ceva special.

Sursa: Neon Giant

Ascent arată ca și cum operele de artă manga cyberpunk de vârf prind viață, cu genul de calitate la care te-ai aștepta mai devreme de la ceva pre-redat. În ciuda unghiului fix de sus în jos al camerei, Neon Giant creează o impresie cu adevărat vastă de scară, cu zgârie-nori care se estompează în smog, iluminați de mașini zburătoare și umbre dinamice superbe.

Când am intrat într-o zonă nouă, un vehicul zburător a suferit un fel de defecțiune, dispărând într-o minge de foc în timp ce s-a izbit în lateralul unei clădiri. O autoritate robotică zboară peste un sistem de anunț că voi fi „al naibii de reciclat” dacă ies din linie. Atmosfera haotică și violentă a jocului este la punct de la început, făcându-te să-ți simți mic și vulnerabil într-o lume care nu vrea altceva decât să te omoare.

Luptă RPG de acțiune surprinzător de dură

Sursa: Neon Giant

Ascent va fi, fără îndoială, modificată și mai mult între scriere și lansare, dar am fost destul de sincer surprins de câte nerușinat este de dur, deși nu este ceea ce aș considera nedrept.

Ascent este un RPG de acțiune până la capăt, cu o mare varietate de statistici și progresii, tone de arme și abilități și echipamente pe care să-l poată jefui și să creați. să vă creați propriul personaj și să vă proiectați greu statistice în funcție de stilul dvs. de joc după cum credeți de cuviință. face echipă cu până la trei prieteni și poți participa la misiuni cu dificultate crescută și recompense sporite.

Primul segment a avut loc în canalizările suburbane ale arcologiei, pline de mutație asemănătoare maimuțelor furioase. În acest moment, încercam să joci un pic ca un vânător de demoni Diablo, făcând kite și trăgând aproape în stil dublu. Aș descoperi mai târziu că The Ascent are mult mai multă adâncime, totuși, complet cu un sistem de acoperire ușor și inamici surprinzător de tactici.

Sursa: Neon Giant

După primul segment, vi se da sarcina traversați periferia arcologiei și să cumpărați un gangster local, în timp ce el negociază un fel de înțelegere. Aici ai prima degustare a dușmanilor umani adevărați și atunci The Ascent a încetat să se mai simtă ca un RPG de acțiune tipică și puțin mai mult ca un shooter tactic de acoperire cu abilități explozive SF.

Declanșatorul din stânga vă permite să trageți peste altitudine, care include acoperire, sau inamicii care se află pe o platformă mai înaltă. Profitarea acestei mecanice devine primordială atunci când vă confrunți cu mai mulți inamici înarmați la fel de bine ca tine, ghemuit în spatele unui zid sau ceva asemănător poate și îți poți salva viața. Desigur, puteți trage în continuare în această poziție, deși cu o precizie redusă.

Dușmanii pot avea putere în număr, dar abilități tale servesc drept un mare egalizator. O abilitate pe care am deblocat-o în demo a fost un fel de atac cu pumn puternic, care trimitea o undă de șoc de forță neîngrădită, spulberând inamicii într-un torent de mărunțiș dacă erau prinși de explozie.

Sursa: Neon Giant

Sursa: Neon Giant

Am fost impresionat de texturile proiectate 3D și de fumul volumetric produs de atac, care a captat și lumina dinamică. Explozivii creează, în mod similar, tot felul de distrugeri ale mediului care au dat jocului sau senzația cu adevărat ridicată. Acesta este exact genul de progres pe care vreau să văd pe măsură ce nu îndreptăm mai departe spre „next-gen”, cu jocuri care se ridică la nivelul trailerelor lor cinematografice pentru interactivitate și calitate vizuală. Ascentul pur și simplu nu dezamăgește.

Cu o dâră de oase și viscere de gangsteri sparte în urma mea, am ajuns în cele din urmă la o cameră a șefului, unde doi extratereștri mari înarmați cu ciocane masive m-au urmărit în jurul unei arene, în timp ce diverși lachei împroșcau gloanțe. în direcția mea generală. Gestionarea acoperirii simultan cu pericolele masive ale undelor de șoc create de ciocanele extraterestre a reprezentat o provocare impresionantă, lăsându-mă mort de mai multe ori înainte ca stelele să se alinieze, unde am putut tăia mai mulți inamici simultan într-o explozie de grenadă. Provocarea m-a lăsat să mă simt incredibil de răsplătit la sfârșit, și nu doar din cauza pradă. Prea multe RPG-uri de acțiune de această natură pentru a reduce provocarea jocului în favoarea unui oferi jucătorului un flux nesfârșit de pradă strălucitoare. Sunt încântat că The Ascent încearcă să creeze un echilibru între ambele.

Da-mi mai mult

Sursa: Neon Giant

Trailerele de început ale lui Ascent arătau atât de bine, nu m-am putut abține să nu fiu sceptic. Prea jocuri AAA prezintă un gameplay care nu se ridică la nivelul așteptărilor în realitate, atât în ​​​​ceea ce verifică multe calitate vizuală, cât și varietatea gameplay-ului. S-a simțit într-adevăr că The Ascent face față tendinței în acest domeniu.

Ascentul arată absolut uimitor, cu o lume care se simte trăită și vastă. Am simțit că abia am zgâriat suprafața a ceea ce are de oferit jocul complet, având în vedere unele dintre trailere. Nu am apucat să încerce nici una dintre abilitățile mai nebunești prezentate în acele videoclipuri sau armele mai epice de ultimă generație, cum ar fi aruncate de flăcări, fascicule de particule și nu numai. Multe demonstrații de jocuri AAA la aceste tipuri de evenimente de previzualizare te plasează undeva la mijlocul jocului, oferindu-ți acces la armele mai „impresionante” pentru a crea hype în creatorul de conținut. Ascent mi-a oferit cele mai de bază instrumente și arme de nivel 1 și tot am avut o explozie totală.

Numele dezvoltatorilor „Neon Giant” este foarte potrivit. Ascent poate fi într-adevăr amintit ca unul dintre cele mai bune jocuri lansate independent din 2021, dacă jocul complet este aproape la fel de bun ca ceea ce am experimentat cu demo-ul destul de limitat.

Ascent va fi lansat pe 29 iulie 2021, pe Xbox Series X|S, Xbox One și PC și se va lansa direct în Xbox Game Pass.

Pleacă la Veles

Ascensiunea

Minunat și grozav de jucat

Dacă previzualizarea noastră este un indiciu, The Ascent va fi un mare succes. Acest joc cyberpunk este dur, dar corect și absolut superb.

  • 30 USD la Xbox

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here