Zvonul „Project Omen” al lui Arkane a dezvăluiit: Redfall ar putea fi următorul mare joc de vampiri

Sursa: Xbox Game Studios (captură de ecran)

Genul vampirilor este grozav, dar este adesea insuficient deservit. Jocuri precum Vampyr au zgâriat mâncărimea într-o oarecare măsură, dar în cele din urmă au rămas scurte în mult prea multe moduri. Vampire: The Masquerade Bloodlines II pare să fie în iad de dezvoltare și, dincolo de asta, nu există o paletă uriașă de conținut pentru jucătorii nocturni, înclinați spre sânge. Până acum, adică.

Mult timp zvonit sub numele de cod „Omen”, Arkane of Prey și Dishonored faime și-au dezvăluit cel mai recent IP: Redfall. Având în vedere că Arkane este acum o parte fermă la Microsoft, puteți aștepta ca acest joc să fie exclusiv pentru platformele Xbox Game Pass, oferind totodată și prima zi în serviciu.

Orașul insular pitoresc Redfall, Massachusetts, este asediat de o legiune de vampiri care au blocat soarele și au tăiat insula de lumea exterioară. Prins cu o mână de supraviețuitori împotriva dușmanilor diabolici care amenință să sângereze orașul, alege-ți eroul dintr-o listă diversă, grupându-te cu al pentru a crea echipa perfectă de ucigași de vampiri.

Redfall este un joc co-op în lume deschisă, care urmează să fie lansat pe Xbox Series X, Xbox Series S și PC în vara anului 2022. Deoarece Arkane este acum un studio sub Xbox, vine pe Xbox Game Pass în prima zi. Dat

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Volumul mare de noi IP care iese de la Microsoft și Bethesda pentru Xbox Game Pass în acest moment este astronomic și va crește și mai mult. Microsoft și-a exprimat recent intenția de a obține un joc în fiecare trimestru pentru Xbox Game Pass și, judecând după eforturile Arkane și ale altor dezvoltatori, s-ar putea să crească obiectivele.

Pentru mai multe despre acoperirea noastră E3 2021, mergeți aici și spuneți-ne ce părere aveți despre Redfall. Arkane este stăpânul sim-urilor imersive și va fi interesat să-și vadă interpretarea unui joc FPS în cooperare cu lume deschisă.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here