Arkane's Deathloop pentru Xbox Series X: mod de joc, poveste, date lansării și tot ce trebuie să știi

Sursa: Arkane

Arkane Studios este un maestru în sim-uri imersive, creând seria Dishonored și dezvoltând repornirea Prey, care a fost apreciată de fani și de presă. Are o nouă IP în lucru pe care fanii sim-urii imersivi ar trebui să-l supravegheze cu siguranță. Deathloop are doi asasini rivali blocați într-o buclă temporală, iar singura modalitate de a întrerupe ciclul este de a elimina opt ținte pe insula Blackreef.

Deși este programat să se lanseze pe PS5 și PC, Deathloop ar trebui să vină la un moment dat pe Xbox Series X și Xbox Series S, având în vedere că Microsoft a cumpărat Zenimax, ceea ce înseamnă că Arkane este acum deținut de Xbox.

Trăi. A muri. Repeta.

Deathloop

Vin pe Xbox... în cele din urmă

Doi asasini rivali cu abilități supranaturale blocați într-o buclă de timp este un joc al naibii. Preia controlul asupra Colt și elimină opt ținte pe insula Blackreef pentru a opri bucla de timp odată pentru totdeauna.

 • 60 USD pe Amazon (PS5)
 • 60 USD la Best Buy (PS5)
 • 60 USD la Steam (PC)

Sari la:

 • Jocul Deathloop
 • Povestea și personajele Deathloop
 • Multiplayer sau single-player?
 • Data lansării și platformele

Gameplay-ul Deathloop

Deathloop pare să joace la fel ca Dishonored și Prey, oferind o perspectivă la persoana întâi și animații similare. Alături de luptă cu arme, veți avea acces la un set de abilități și gadget-uri supranaturale, dintre care doar câteva le-am văzut până acum. Colt pare să aibă capacitatea de a se teleporta, similar cu Blink-ul lui Corvo în Dishonored. Alte abilități par a fi puteri telekinetice care împing/trag oameni și obiecte.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Se pare că în totalitate Blackreef va putea fi jucată de la început, deoarece puteți elimina orice în ordine pe care o să alegeți. Arkane observă că acțiunile tale vor schimba mediul din jurul tău, oferind noi modalități de abordare a misiunilor.

Dacă nu reușiți să eliminați toate cele opt ținte în cursul zilei, bucla de timp se va reseta de la sine. Aici Arkane speră că jucătorii vor învăța din buclele lor trecute, ținând cont de orice indicii și descoperiri pe care le-au văzut pentru a se face cu un pas mai departe. Nu vei reuși prima dată, dar vei reuși în cele din urmă.

Povestea și personajele Deathloop

Sursa: Arkane

Având loc pe insula fictivă Blackreef, Deathloop urmărește doi asasini rivali: Colt și Juliana. Colt, sătul de buclă de timp în care sunt blocați, să încerce să omoare opt ținte cheie pentru a opri timpul să se reseteze constant. Julianei, totuși, îi place bucla de timp și face tot ce îi stă în putere pentru a-l opri pe Colt. De ce există bucla de timp? Cum functioneazã? Răspunsurile la aceste întrebări vor trebui probabil să aștepte până când Deathloop va fi lansat. Este clar că Blackreef deține o mulțime de mister.

Deathloop Este multiplayer sau single-player

Sursa: Arkane

Deși puteți juca în întregime singur într-un singur jucător, există un element multiplayer. Alți jucători vă pot invada jocul ca Juliana, luând un exemplu de joc anulat al lui Arkane, The Crossing.

Julianna este, de asemenea, un personaj jucabil. În timp ce veți experimenta campania principală ca Colt, există, de asemenea, opțiunea de a vă infiltra în jocul unui alt jucător ca Julianna și de a face ceva de vânătoare... Dacă acest element PvP este dezactivat, Julianna va apărea în continuare în jocul tău din când în când, vându-te, dar va fi controlată de AI.

Deathloop Când îl pot juca?

Sursa: Arkane

Deathloop va fi lansat pe PS5 și PC pe 14 septembrie 2021. Nu există încă o fereastră de lansare pentru Xbox, deoarece jocul a fost anunțat ca exclusivitate pentru consola PlayStation înainte ca Microsoft să cumpere Zenimax Media. Microsoft a declarat că va onora orice acorduri de exclusivitate au fost în vigoare înainte de a folosi.

În cel mai recent trailer al jocului, s-a confirmat că Deathloop este exclusiv pentru PS5 pentru doar un an, ceea ce înseamnă că ar trebui să ajungă pe Xbox ceva timp după 14 septembrie 2021.

Sperăm că ori de câte ori se lansează, va ajunge să fie unul dintre cele mai bune jocuri Xbox pe care să le poată juca.

Xbox Series X/S

Principal

 • Xbox Series X: Tot ce știm
 • Cele mai bune jocuri care vin pe Xbox Series X/S
 • Lista specificațiilor Xbox Series X
 • Care este data lansării Xbox Series X?
 • Cât costă Xbox Series X?
 • De ce nu poți precomanda încă Xbox Series X
 • Cele mai bune căști Xbox Series X

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here