Munca Arkane Studios la sim-uri imersive nu ar trebui pierdută generația următoare

Sursa: Arkane Studios

Arkane Studios sărbătorește anul acesta a 20-a aniversare, dar calea nu a fost întotdeauna bună. Trecutul său tumultuos este plin de anulări ale jocurilor și aproape de faliment, documentate de Noclip în „The Untold History of Arkane”, înainte ca studioul să aibă succes în Dishonored din 2012. Aceasta a început un fel de muncă renascentist pentru Arkane, care a continuat să facă o continuare și o re-imaginare a lui Prey. Studioul și-a făcut un nume în spațiul imersiv simțim într-un moment în care majoritatea editorilor nu doresc să finanțeze astfel de titluri, preferând rute mai sigure pentru a genera venituri, cum ar fi jocurile multiplayer și live-service.

Samuel Tolbert și cu mine, colegul scriitor de la Android Central, împărtășim o dragoste similară pentru Arkane Studios, așa că am decis că, pentru cea de-a 20-a aniversare, vom vorbi puțin despre ceea ce face studioul atât de special. și de ce vrem să-l vedem în continuare. concentrați-vă pe sim-uri imersive de următoarea generație.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Un studio modern Looking Glass

Sursa: Android Central

Desigur, nu am crescut cu clasic precum System Shock, Ultima Underworld sau Thief, dar genul de sim captivant a devenit unul dintre preferatele mele când am descoperit Dishonored. Modul în care acțiunile mele au afectat lumea din jurul meu și modul în care am reușit să interacționeze cu lumea în modul în care nu le-aș fi putut în niciun alt joc m-a atras imediat. Dishonored a fost prima mea gustare a unui sim captivant și nu m-am săturat. Există ceva special în cantitatea de ajutor pe care o are un jucător.

Arkane a făcut ca unele dintre jocurile mele preferate să apară în ultimul deceniu.

Looking Glass Studios a deschis calea pentru acest tip de joc emergent înainte de a fi închis în 2000. Arkane este unul dintre puținele studiouri care a preluat mantaua și continuă să facă o muncă lăudabilă în acest gen cu două studiouri separate în Lyon, Franța și Austin, Texas. Îmi place să mă gândesc la Arkane în sine ca un fel de succesor spiritual al Looking Glass. Influențele și idealurile sale curg în mod clar prin dezvoltat, dar menține propria personalitate, care este atât de clar Arkane.

Sursa: Android Central

Proiecte ca acesta sunt, din păcate, mai greu de finanțat din cauza riscului lor inerent. Este mult mai ușor pentru un joc multiplayer sau cu servicii live pentru a câștiga bani înapoi prin microtranzacții DLC plătit atunci când au suport constant de-a lungul anilor, dacă sunt mediocri. Nu același lucru se poate spune despre jocurile cu un singur jucător. Doar cele mai bune, cele mai lustruite titluri prin să supraviețuiască în spațiul AAA. Investitorii și editorii pur și simplu nu vor să-și presupună această șansă.

Nu aș vrea niciodată să-l pun pe Arkane să dezvolte un tip de joc, așa că sper că studioul poate găsi modalități de a inova și de a-și continua munca cu sim-uri imersive. Există atât de mult potențial neexploatat acolo care cred că studioul poate încerca ceva nou, păstrându-l familiar. Indiferent ce ar decide Arkane să experimenteze în continuare, voi fi cu plăcere alături de călătorie.

Între franciza Dishonored și Prey, Arkane a făcut ca unele dintre jocurile mele preferate să apară în ultimul deceniu. Aștept cu nerăbdare să văd ce are studioul în magazin cu Deathloop. După cum a spus Arkane, iată-ne pentru următorii 20 de ani. – Jennifer Locke

Alegerea jucătorului și supraviețuirea unui gen

Sursa: Android Central

Ca majoritatea celorlalți, povestea mea de dragoste cu Arkane a început cu Dishonored. O parte a distracției din Dishonored și cele două sequele ale sale este modul în care se dezvoltă permițând opțiunile jucătorilor. Sigur, pot doar să înjunghii sau țintă, dar unde și distracția în asta? Înființând capcane complex, întorcând dușmanii mecanici împotriva proprietarilor lor, înlănțuind morți hilare, toată plăcerea este în descoperire. Numeroase opțiuni asigurări pentru a afla cum și să abordați o situație. Orice combinație de a juca letal, non-letal, de a elimina ținte, de a fi direct sau nevăzut, toate se adună într-un joc unic de fiecare dată, asigurând, în același timp, că chiar și o alergare neletală are dileme morale.

Prada este diferită. La fel ca Dishonored, Prey prezintă probleme jucătorilor, cerându-le să-și dea seama cum să depășească sau ușă încuiată sau pericolele de incendiu sau grupuri de inamici. Stealth, deși este posibil, nu este încurajat – o abordare mai simplă este de obicei cea mai bună cale. În schimb, obiecte de decizie tale se reduc, dezbrăcându-ți împrejurimile de resurse, amintindu-ți ce era într-o stație vastă plină cu imitarea care imite. Acolo unde Dishonored îți cere stăpânirea abilităților, Prey îți cere stăpânirea mediului. Nu voi uita niciodată expresia mea slăbită când merg în spațiu pentru prima dată și văd stația Talos 1 în toată gloria ei...apoi realizând că aș putea explora totul.

Sursa: Android Central

Arkane poartă o lanternă inteligentă, de lungă durată și care se luptă mereu.

Aceste tipuri de jocuri trebuie să continue. Un sim imersiv, ca termen, este deja putin confuz. Câte elemente sunt necesare pentru a se califica? Trebuie să fie la persoana întâi? Prin însăși natura sa, este un gen lucrat cu dificultăți financiare. System Shock și System Shock 2 de la Looking Glass Studios au fost apreciate de critici și sunt salutate ca descoperiri majore pentru designul jocurilor, dar ambele proiecte nu au reușit să îndeplinească așteptările de vânzări. Acest lucru, din păcate, nu pare să se schimbe.

Chiar și acum, o încercare de remake pentru System Shock 3 și System Shock de la Otherside Entertainment și, respectiv, Nightdive Studios au înregistrat întârzieri după întârziere. Eidos Montreal a trecut de la continuarea francizei Deux Ex la serviciul de asistență Tomb Raider și Avengers. Ghost Story Games sub conducerea lui Ken Levine lucrează la un simulator imersiv, dar echipa sa de 40 de persoane este departe de sutele care au lucrat la franciza BioShock.

Cu toate acestea, Arkane Studios rămâne. Sperăm că ZeniMax și restul Bethesda Softworks recunosc asta. Fie că este vorba despre intrigantul Deathloop, posibile noi versiuni din Dishonored și Prey sau alte noi IP, Arkane poartă o torță unică inteligentă, de lungă durată și care se luptă mereu. Nu poate fi lăsat să iasă. – Samuel Tolbert

Susține studioul

Dacă nu ați încercat încă unele dintre cele mai recente jocuri ale lui Arkane, cum ar fi Dishonored și Prey, vă așteptați?? Astfel de jocuri vor continua să fie făcute atâta timp cât oamenii le susțin.

Recuperează Dunwall

Dezonorat 2

Așa tată, așa fiică.

La câțiva ani după evenimentele lui Dishonored original, o lovitură de stat vicioasă vede puterea uzurpată în Dunwall. În rolul lui Emily Kaldwin sau al tatălui lui Corvo Attano, răzbunați-vă și luați înapoi ceea ce este al tău.

  • 15 USD pe Amazon
  • 20 USD la Best Buy

Salut Morgan

Pradă

Continui să am acest vis...

În viitorul apropiat, joacă rolul Morgan Yu, un om de știință care caută să supraviețuiască unui focar de creaturi extraterestre îngrozitoare numite Typhon. Totuși, va trebui să fii atent, deoarece pierderea memoriei asigură că nu poate avea încredere în nimeni, inclusiv în tine.

  • 20 USD pe Amazon

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here