„Arizona Sunshine” Vertigo Games Dezvoltaonează SpringboardVR, o platformă arcade VR

Sursa: Nick Sutrich | Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Vertigo Games a anunțat astăzi că o alegere a SpringboardVR.
  • Vertigo Games este un dezvoltator VR multiplatformă, cel mai cunoscut pentru jocul său „Arizona Sunshine”.'
  • SpringboardVR este o platformă arcade VR responsabilă de gestionarea căștilor, distribuția de conținut și multe altele pentru arcade și alte unități VR.
  • Vertigo Games are deja o prezență mare în arcadele VR, iar această mișcare vă va ajuta să se stingă și mai mult.

În știrile de astăzi, legat de VR, dezvoltatorul VR Vertigo Games o platformă arcade VR SpringboardVR. Anunțul anunță combinația a două companii proeminente VR și prezenta o imagine strălucitoare pentru viitorul Vertigo Games. În continuare, majoritatea personalului SpringboardVR se va muta la Vertigo Games, în timp ce membrii cheie și fondatorii se mută pentru a fonda o companie complet nouă numită ArborXR.

Dacă nu știi, Vertigo Games este un dezvoltator de realitate virtuală multiplatformă mare, cel mai bine cunoscut pentru hit-ul lor ucigător de zombi Arizona Sunshine. Vertigo Games a lansat de atunci o mulțime de jocuri VR grozave atât pentru căști VR de calitate pentru consumatori, cât și pentru arcade VR din toată lumea. Vertigo Games are experiențe VR în peste 700 de arcade VR, parcuri tematice, centre de divertisment pentru familie și alte LBE (divertisment bazat pe locație).

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

SpringboardVR, pe de altă parte, este una dintre cele mai mari platforme arcade VR din lume și această companie din culise responsabilă de gestionarea căștilor, distribuția conținutului, licențierea și multe altele. Peste 500 de companii din toată lumea folosește Springboard, iar acum Vertigo Games VR poate folosi cunoștințele și poziția pentru extinde propriile servicii.

Această măsură afectează arcadele VR și alte locații mult mai mult decât căștile VR pentru consumatorii acasă, dar poate însemna toate lucrurile mari pentru viitorul VR în general. Dacă sunteți în căutarea unui set cu cască VR excelent pe care îl puteți folosi acasă, ar trebui să luați în considerare Oculus Quest 2, o cască complet independentă de la Oculus și Facebook. Oculus Quest 2 se simte și joacă excelent și este solid pe lista noastră cu cele mai bune căști VR.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here