Vei primi Skyrim Anniversary Edition?

Sursa: Bethesda Softworks

Recent, o altă relansare a lui Skyrim — Skyrim Anniversary Edition — a fost anunțată în timpul QuakeCon 2021. Cea mai nouă versiune a iconicului RPG din 2011 este programată să sosească cu ocazia celei de-a 10-a aniversări de la lansarea jocului original: noiembrie. 11, 2021.

În ceea ce privește noutățile, fanii se pot aștepta la crearea ultimă generație, un mod de supraviețuire, mecanisme de pescuit nou-nouțe și acces la peste 500 de conținut din Clubul de creație al comunității Bethesda. În special, proprietarii ediției speciale Skyrim din 2016 vor putea face upgrade gratuit la ediția aniversară, deși accesul la conținutul Clubului de creație va fi restricționat dacă nu plătiți (prețul jocului este în prezent neclar).

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Skyrim Anniversary Edition sună grozav, dar chiar merită cumpărat sau actualizat la? Există mulți factori de luat în considerare, în funcție de platformă pe care vă veți bucura de Skyrim și de modul în care alegeți să jucați.

Sursa: Bethesda Game Studios

Pentru jucătorii PlayStation care nu au opțiunea de a folosi mod-uri și fani atât pe Xbox, cât și pe PC, care preferă experiența vanilie Skyrim, cred că actualizează Skyrim Special Edition la Anniversary Edition care creează noua generație și noua mecanică de pescuit. va fii o idee. În cele din urmă, nu există niciun motiv pentru a nu profita de aceste upgrade-uri gratuite în acest scenariu, mai ales dacă aveți grijă de nouă generație Bethesda le-a planificat pentru noua ediție sunt substanțiale. Singurul dezavantaj la care mă pot gândi ar fi că s-ar putea să nu se transfere salvările personajului tău (aceasta este ceea ce o împiedică pe prietena mea să obțină ediția specială pe Xbox), dar Bethesda nu a clarificat dacă salvările vor continua încă.

Există mulți factori de luat în considerare, inclusiv ce platformă de utilizare și dacă vă place să utilizați modurile.

Unde lucrurile devin mai tulburi dacă ești un jucător Xbox sau PC care caută să experimenteze Skyrim pentru prima dată sau dacă cineva îi place să modifice Skyrim (ca mine). Există șanse mari ca Ediția Aniversară a jocului să distrugă o mulțime de mod-uri populare pe care mi-i îngrijesc și mii de jucători le spun a fi o componentă de bază a jocului lor și nu este clar dacă va fi ușor să fie dificil. pentru ca autorii de mod să-și facă modurile compatibile cu noua versiune a jocului.

Dacă se întâmplă acest lucru și creatorii mod-uri se vor face proiectele să funcționeze cu Ediția Aniversară, veteranii de modificare și jucătorii noi ar trebui probabil să rămână cu Ediția Specială, astfel încât să aibă posibilitatea de a folosi modurile dacă doresc. (sau să continue să facă acest lucru). Sigur, vor pierde generație de ultimă generație, dar puteți face ca Skyrim să arate ca și cum a fost lansat deja în 2021, cu cele mai bune moduri pentru PC Skyrim Special Edition sau cele mai bune moduri Skyrim Special Edition Xbox One. Acestea spuse, dacă Skyrim Anniversary Edition include unele upgrade-uri moderne ale motorului Skyrim, așa cum a făcut-o Skyrim Special Edition, pot vedea că trecerea la acesta este benefică pe termen lung, deoarece acele upgrade-uri probabil vor face mai fluide. jocurile modificate, iar majoritatea modurilor vor cel mai probabil sa fie purtat la noua editie in cele din urma.

Sursa: Windows CentralMy Skyrim Special Edition are peste 300 de mod-uri de grafică și de joc instalate și aceste glorii.

În ceea ce privește partea Club de creație din Skyrim Anniversary Edition, mă simt în conflict. Pe de o parte, am încercat în trecut unele dintre ofertele de conținut din Clubul de creație Skyrim și, deși o parte din conținutul nu este nimic de spus, există și câteva creații excelente care au devenit completări de bază pentru mine. playthroughs (Setul de armura Spell Knight este preferatul meu personal).

Pe de altă parte, există sute, dacă nu mii de modul care adaugă noi misiuni, arme, armuri, vrăji, NPC-uri și mecanici (există chiar și mod-uri pentru sisteme de pescuit și supraviețuire, ceea ce oferă ediția aniversară). Toate aceste moduri sunt disponibile gratuit pe Xbox și PC și, pe baza experienței mele, majoritatea sunt la egalitate sau mai bune decât ceea ce veți găsi în Clubul de creație în ceea ce privește calitatea.

În general, personal nu m-ar deranja să plătesc pentru o mulțime de conținut nou de care să vă bucuri în Skyrim, dar înțeleg perfect de mulți jucători ar putea alege să nu facă atunci când atât de multe moduri grozave sunt disponibile gratuit în Ediția Specială.

Gândurile tale

În general, ce părere ai despre Skyrim Anniversary Edition? Plănuiți să obțineți pachetul complet sau doar veți profita de upgrade-urile gratuite și nu cumpărați conținutul Creation Club? Vei evita complet Ediția Aniversară și vei rămâne cu Ediția Specială? Anunțați-mă în sondajul de mai jos și asigurați-vă că discutați raționamentul dvs. în comentarii. Personal, din moment ce sunt un mod puternic, probabil că voi rămâne pe ediția specială pe termen scurt, deși s-ar putea să trec în cele din urmă la noua versiune.

Vei primi Skyrim Anniversary Edition?

Dacă nu vă așteptați Skyrim Anniversary Edition pentru a bucura de a cincea tranșă a francizei Elder Scrolls, puteți obține Skyrim Special Edition pentru 40 USD. Include toate DLC Skyrim și următoarele imagini-uri grozave ale și motorului jocului, care fac unul dintre cele mai bune jocuri Xbox și mai bun, așa că îl recomand cu căldură.

Fus-ro-dah!

The Elder Scrolls V: Ediția specială Skyrim

Inca ma tin tare

Ediția specială Skyrim este în prezenta modalitate definitivă de a experimenta Skyrim și DLC-ul său, iar tu vei putea profita de unele upgrade-uri gratuite când Skyrim Anniversary Edition va apărea mai târziu în acest an.

  • 40 USD la Microsoft (Xbox)
  • 40 USD la Microsoft (PC)
  • 40 USD la GMG (Steam)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here