Ai de gând să cumperi Xbox One X? (sondaj)

Dacă îți faci timp să te uiți Xbox One X, nu este greu de înțeles de ce Microsoft a decis să taxeze 499 USD pentru asta. Este o piesă de tehnologie impresionantă și ar trebui să rămână așa în viitorul apropiat.

Mai precis, este alimentat de opt nuclee CPU tactate la 2.3 GHz, 12 GB de RAM GDDR5 și un GPU cu 40 de unități de calcul Radeon care rulează la 1172 MHz. (Consultați o listă completă de specificații aici.) Și, așa cum a spus directorul de marketing Xbox, Mike Nichols, într-un recent Întrebări și răspunsuri cu editorul principal Windows Central, Jez Corden, „[Si sincer, sunt uimit am reușit să ofere specificații Xbox One X care sunt în concordanță cu un PC de la 1.200 USD la 1.500 USD dacă l-ați construit singur, pentru doar 500 USD."

El nu greșește. Dar 500 USD este încă o parte semnificativă a schimbărilor, în special pentru jucătorii mai tineri. Suntem curioși dacă simțiți sau nu că noul Xbox merită prețul cerut. Așa că am creat un sondaj în care puteți suna rapid.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Ai de gând să cumperi pe Xbox One X?

De asemenea, tocmai am creat un nou subiect pe forum, nu puteți intra în mai multe detalii despre prețul Xbox One și părerile dvs.

Al Sacco 06-12-2017 07:27 AM

Salutare tuturor, este oficial! Xbox „Proiectul Scorpio” se numește Xbox One X. Și este drăguț, drăguț, al naibii de impresionant, cel puțin în opinia mea. Există un suport glorios pentru 4K. Este alimentat de opt nuclee CPU tactate la 2.3 GHz, 12 GB de RAM GDDR5 și un GPU cu 40 de unități de calcul Radeon care rulează la 1172 MHz. (Consultați o listă completă de specificații aici.) Dar există și un frumos, drăguț, destul de puternic...

Răspuns

Așa cum am afirmat în acel thread, sunt încă la gard în legătură cu Xbox One X, dacă sunt sigur că sunt intrigate și cardul meu de credit pare să șoptească cu pasiune „Xbox One X” dintr-o dată. Bună, linkul de mai jos spuneți-ne ce părere aveți despre noua Xbox - și prețul de intrare.

Pe forumuri: veți plăti 500 USD (sau mai mult) pentru Xbox One X?

Lectură aferentă

  • Întrebări frecvente Xbox One X: preț, date lansării, precomenzi, specificații, jocuri și multe altele
  • De ce Xbox One X valorează 499 USD - și de ce ar putea să nu fie
  • Microsoft anunță că vor veni 22 de exclusivități pentru console pe platforma Xbox One
  • Windows Central @ E3 2017

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here