Ești un fan al Alcantara pe Microsoft Surfaces și Type Covers?

Alcantara nu este nimic dacă nu se observă. Este moale și nu spre deosebire de piele de căprioară. Și cu siguranță va atrage atenția. Dar ce este mai exact Alcantara? Citeste acest:

Tot ce trebuie să știi despre Alcantara

De asemenea, Alcantara pare a fi oarecum polarizant. Comunitatea Windows Central discută chiar acest subiect într-un thread plin de viață pe forumurile noastre chiar acum:

Rainar Angelo 22-05-2017 08:31

Am auzit vederi contrastante despre materialul alcantara. În timp ce unii adoră senzația și confortul, alții spun că atrage uleiul ca un magnet. Nu am experiență, așa că nu pot spune așa...

Răspuns

Opinia mea generală despre Alcantara este că arată și se simte (în mare parte) bine, deși i-am auzit pe unii oameni spunând că este ușor lipicioasă și văd că. Cu toate acestea, dacă vă cercetați, se pare că există destul de multe rapoarte despre probleme de durabilitate. De exemplu, culorile mai deschise ale Alcantara se pot murdări cu ușurință. Și își poate pierde finisajul moale cu utilizarea repetată.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Folosiți oricare dintre produsele Microsoft Surface cu Alcantara?? Dacă da, care? Și ce gânduri aveți? Ați cumpăra o altă suprafață cu Alcantara sau o altă husă de tip Alcantara? Apăsați linkul de mai jos și sunați pe forumurile noastre.

Pe forumuri: Alcantara. NU sau GO?

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here