Sunteți un fan al țesăturii Alcantara pe PC-urile Microsoft Surface și Type Covers?

Alcantara, țesătura de fabricație italiană pe care Microsoft o folosește pe unele accesorii Surface și pe laptopul Surface, este moale și luxoasă. (Dacă nu sunteți familiarizat cu Alcantara, citiți „Tot ce trebuie să știți despre Alcantara”.)

Dar oamenii fie par să iubească, fie, ei bine

nu-l iubesc. Este de înțeles și nu este pentru toată lumea. Există o discuție pe forumurile noastre chiar acum pe acest subiect.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Al Sacco 29.06.2017 13:24

Deci, tocmai am primit noul meu Surface Pro săptămâna trecută. Simt că nici măcar nu este o întrebare dacă ar trebui sau nu să cumpărați o husă de tip tip - dacă doriți să efectuați orice fel de muncă reală, aveți nevoie de una. Cu toate acestea, Microsoft face două versiuni, obișnuită Old Type Cover și Signature Type Cover, cu material Alcantara. (Dacă aveți nevoie de o informare despre ce este exact Alcantara și pentru ce este bun, citiți acest.)...

Răspuns

Personal, nu sunt un mare fan al Alcantarei. Dar îl folosesc în continuare pe husa mea Surface Pro Signature Type, pentru că îmi place mai mult decât plasticul cauciucat de pe versiunea obișnuită.

Și tu? Folosești accesorii Surface cu Alcantara? Ai sentimente puternice oricum?? Accesați linkul de mai jos și spuneți-ne.

De pe forumuri: La Alcantara, sau nu la Alcantara?

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here