Aragami 2, Sable, Flynn: Son of Crimson și altele vor veni curând pe Xbox Game Pass în septembrie

Sursa: Lince Works

Ce trebuie sa stii

 • Xbox Game Pass este un serviciu bazat pe abonament care permite utilizatorilor Xbox acces la sută de luni pentru o taxă lunară.
 • Xbox Game Studios actualizează în mod regulat Xbox Game Pass o dată sau de două ori pe lună cu loturi de jocuri noi sau vechi.
 • Microsoft a anunțat al doilea lot de jocuri noi care va veni în curând pentru Xbox Game Pass pentru septembrie.
 • Titlurile includ jocul cooperativ de acțiune stealth Aragami 2, jocul de aventură artistică Sable, platforma de acțiune Flynn: Son of Crimson și multe altele.

Pe măsură ce nu apropiem de jumătate lunii septembrie, oamenii buni de la Microsoft au dezvăluit cele mai recente completări pentru serviciul său îndrăgit bazat pe abonament, Xbox Game Pass. Acest serviciu de abonament le-a permis jucătorilor să experimenteze și să sute de jocuri pentru o taxă lunară convenabilă pentru consumatori. Prima jumătate a game-up-ului Xbox Game Pass pentru septembrie a avut ca final Fantasy XIII, Surgeon Simulator și Artful Escape. Pentru al doilea lot, Microsoft a pregătit o gamă largă de titluri din scena indie pentru a se alătura bibliotecii Xbox Game Pass.

Sursa: Microsoft

Avem titluri precum Aragami 2, continuarea jocului de acțiune ascuns, apreciat de critici, Aragami. Există, de asemenea, platforma de acțiune 2D Flynn: Son of Crimson, jocul de aventură artistic uimitor, Sable și multe alte titluri care sosesc foarte curând. Unul dintre cele mai mari puncte forte ale Xbox Game Pass este să le permită dezvoltatorilor independenți să-și prezinte produsele realizate cu atenție, iar acest al doilea lot de jocuri Xbox Game Pass din septembrie demonstrează perfect acest lucru. Se va alătura vreunul dintre acești nou-veniți în eșalonul superior al celor mai bune jocuri de pe Xbox Game Pass? Numai timpul va spune.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Lista de jocuri pe care le vedeți va fi disponibilă cu ușurință pe platformele care acceptă Xbox Game Pass, cum ar fi Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PC și Xbox Cloud Gaming. Dacă trebuie să știți exact când sunt adăugate jocuri sau când vor pări Xbox Game Pass, vă vom afla la curent cu cele mai recente evoluții.

În curand

Iată lista exactă a jocurilor care vor veni pe Xbox Game Pass într-o jumătate a lunii septembrie. Cu citate și descrieri preluate de pe site-ul Xbox.

Flynn: Son of Crimson (Xbox Series X|S, Xbox One, PC și Xbox Cloud Gaming) [email protected] – 15 septembrie

Disponibil în prima zi cu Xbox Game Pass: Flynn: Son of Crimson este un platformer de acțiune 2D realizat manual, care îi va duce pe jucători într-o călătorie de descoperire și conflict. Alătură-te lui Flynn și miticului său tovarăș Dex pentru a o salva pe Rosantica de The Scourge. Descoperă și stăpânește puterea Crimson Energy pentru a-l opri pe stăpânul cel rău Zealock!

I Am Fish (Xbox Series X|S, Xbox One, PC și Xbox Cloud Gaming) [email protected] – 16 septembrie

Disponibil în prima zi cu Xbox Game Pass: I Am Fish este o aventură fermecătoare, bazată pe fizică, cu patru prieteni pești îndrăzneți, separați forțat de casa lor într-un rezervor de pește din magazinul de animale. Înoată, zboară, rostogolește-te și mănâncă-ți drumul către oceanul deschis, în încercarea de a te elibera și de a te reuni încă o dată.

SkateBird (Xbox Series X|S, Xbox One, PC și Xbox Cloud Gaming) [email protected] – 16 septembrie

Disponibil în prima zi cu Xbox Game Pass: ești sau pasă singuratică care face skateboarding, iar Prietenul tău Mare și-a închis tabla definitiv. Slujba lor e nasol și, în ultima vreme, abia dacă sunt acasă să se joace cu tine. Veți remedia toate acestea - cu puterea skateboardingului! Mai presus de orice, păsările patine fac tot posibilul.

Superliminal (Xbox Series X|S, Xbox One, PC și Xbox Cloud Gaming) [email protected] – 16 septembrie

Percepția este realitate. În acest joc de puzzle la prima persoană uluitor, scapi de propriul tău vis abordând puzzle-uri imposibile bazate pe perspectivă și iluzii optice. Gândește-te în afara cutiei și așteaptă-te la neașteptat.

Aragami 2 (Xbox Series X|S, Xbox One, PC și Xbox Cloud Gaming) [email protected] – 17 septembrie

Disponibil în prima cu Xbox Game Pass: Aragami apar ca un clan pentru a-și apăra pe al lor, folosește umbrele pentru a-și folosi cauza. Aragami 2 duce franciza la noi niveluri de luptă ascunsă și bazată pe abilități într-o narațiune captivantă care poate fi trăită în solitari sau cu prietenii ca o aventură de acțiune în cooperare.

Cuvinte pierdute: Dincolo de pagină (Xbox Series X|S, Xbox One, PC și Xbox Cloud Gaming) - 23 septembrie

Câștigător a peste o duzină de premii, Lost Words este o aventură narativă atmosferică care are loc în jurnalele personale aparținând unei tinere fete pe nume Izzy. Deschide paginile și explorează țara fanteziei din Estoria, un loc în care cuvintele au o putere imensă.

Sable (Xbox Series X|S, Xbox One, PC și Xbox Cloud Gaming) [email protected] – 23 septembrie

Disponibil în prima zi cu Xbox Game Pass: pornește într-o călătorie de neuitat și ghidează-l pe Sable prin planarea ei; un rit de trecere care o va duce prin deșerturi uimitoare și minuni străvechi. Explorează o lume bogată cu hoverbike, rezolvă puzzle-uri, urcă pe înălțimi mari și cunoaște-i pe locuitori. Descoperă cine se află Sable sub mască.

Subnautica: Below Zero (Xbox Series X|S, Xbox One, PC și Xbox Cloud Gaming) [email protected] – 23 septembrie

Scufundă-te într-o aventură subacvatică înghețată pe o planetă extraterestră. Amplasat la doi ani după Subnautica originală, întoarceți-vă pe Planeta 4546B pentru a descoperi adevărul din spatele unei mușamalizări mortale. Supraviețuiește construind habitate, creând unelte și scufundându-te mai adânc în acest univers captivant.

Tainted Grail: Conquest (PC) [email protected] – 23 septembrie

Explorează hărțile în continuă schimbare, luptă cu inamicii de moarte și află ce s-a întâmplat cu blestemata insula Avalon în acest hibrid unic, rejucat la infinit, bazat pe povești, între un joc Roguelike care construiește pachete și un joc RPG. creează-ți propriile combo-uri din sute de cărți și învață cum să supraviețuiești într-o lume întunecată, neertătoare, învăluită de o forță misterioasă și mortală cunoscută sub numele de wyrdness.

Lemnis Gate (Xbox Series X|S, Xbox One și PC) – 28 septembrie

Disponibil în prima zi cu Xbox Game Pass: valorificare abilităților puternice în bătălii 4D uluitoare, în timp ce perturbați trecutul pentru a schimba viitorul. Lemnis Gate te eliberează de constrângerile timpului pentru a oferi o experiență multiplayer necruțătoare de inventivitate, adânc înrădăcinată în jocul tactic FPS. Exploatează complexe nelimitate ale călătoriei în timp și fă-ți drumul către victorie.

Astria Ascending (Xbox Series X|S, Xbox One și PC) – 30 septembrie

Disponibil în prima zi cu Xbox Game Pass: explorați o lume vastă în pragul haosului într-un JRPG matur, emoționant, redat în imagini 4K desenate manual. Personalizează-ți personajele cu personalizarea extinsă și conduc-i pe cei 8 semizei ai lui Orcanon să lupte în lupte pline de satisfacții, pe rând, pentru a proteja Armonia.

Unsighted (Xbox Series X|S, Xbox One și PC) [email protected] – 30 septembrie

Disponibil în prima zi cu Xbox Game Pass: Cei câțiva androizi care au mai rămas fără Anima, energia care dă conștiință tuturor roboților. Depinde de tine, Alma, să-ți salvezi prietenii să nu devii Nevăzători. Explorează ruinele vaste din Arcadia, puteți găsi toate instrumentele pe care le puteți face. Timpul trece. Au nevoie de tine.

Phoenix Point (Xbox Series X|S și Xbox One) [email protected] – 1 octombrie

O amenințare extraterestră mutantă amenință ultimele rămășițe ale omenirii pe un Pământ devastat de Pandoravirus și depinde de Proiectul Phoenix să ia planeta înapoi pentru omenire. Strategia pe rând, hit Phoenix Point include optimizări și modificări concepute speciale pentru Xbox One și Xbox Series X|S.

Comenzi tactile

Iată o listă cu jocurile care au fost acum actualizate cu comenzi tactile pentru jocuri pe cloud.

 • Blinx: Măturatorul timpului
 • Crimson Skies: High Road to Revenge
 • Cris Tales
 • Halo: Spartan Assault
 • Halo Wars: Definitive Edition
 • Halo Wars 2
 • Ultima oprire
 • Omno
 • Raji: O epopee antică
 • Mediul
 • Tropico 6

Plecând

Iată lista jocurilor care vor părăsi Xbox Game Pass până la sfârșitul lunii septembrie.

 • Drake Hollow (Xbox Series X|S, Xbox One, PC și Xbox Cloud Gaming)
 • Ikenfell (Xbox Series X|S, Xbox One, PC și Xbox Cloud Gaming)
 • Night in the Woods (Xbox Series X|S, Xbox One, PC și Xbox Cloud Gaming)
 • Kathy Rain (PC)
 • Warhammer Vermintide II (Xbox Series X|S, Xbox One)

Tot ce poti juca bufet

Xbox Game Pass Ultimate

Toate jocurile pe care le-ai putea dori vreodată la nevoie, la o mică taxă lunară.

V-ați dorit vreodată să obțineți cea mai mare valoare din serviciile online ale Xbox?? Nu căutați mai departe decât Xbox Game Pass Ultimate. Pentru o taxă lunară mică, acest pachet combină abonamentul dvs. Xbox Live Gold și ambele abonamente Xbox Game Pass pentru console, PC și jocuri Xbox Cloud pentru o ofertă de jocuri care este cu adevărat „Ultimă”."

 • De la 1 USD/lună la Microsoft

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here