Previzizare Aragami 2 PC: O misiune periculoasă care oferă recompense grozave

Sursa: Lince Works

Cred că este de la sine înțeles că ninja sunt unele dintre cele mai tari personaje din jocurile video. Asasini tăcuți și misterioși care trimit prada cât ai clipi și nu lasă nicio urmă a prezenței lor. Dar când vor fi descoperiți, vă vor tăi agresorii până când nu vor fi decât pe de sânge pe podea. Industria jocurilor video are o multitudine de titluri care le permit jucătorilor să experimenteze fantezia puterii de a fi un ninja, cum ar fi Ninja Gaiden, Tenchu ​​​​și Metal Gear Rising pentru a numi câteva. Și astăzi vom previzualiza un joc care se înclină mai mult spre aspectele mai ascunse ale ninja, Aragami 2.

Aragami 2 este o continuare a hitului pentru dormitoare din 2016, Aragami, dezvoltat și publicat de Lince Works. Este programat să fie lansat în septembrie. 17, 2021, pe PC (Steam), Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S și PlayStation. În plus, va fi adăugat la Xbox Game Pass în ziua lansării versiunilor Xbox.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Acest joc propune să îmbunătățească elementele îndrăgite de stealth ale primului joc, introducând un nou sistem de luptă, astfel jucătorii să poată apăra acum dacă sunt încolțiți. În plus, jocul va oferi suport în cooperare pentru 3 jucători pentru campania principală. Acestea nu completări de joc vor îmbogăți ceea ce a făcut ca Aragami original să fie iubit de critici și fani? Ei bine, oamenilor buni de la Lince Works, mi-a oferit o previziune a primelor 12 misiuni ale campaniei single-player a versiunii pentru PC, astfel încât să putem afla. Iată o previzualizare a Aragami 2.

Aragami 2: Ce noapte groaznică să fii blestemat

Înainte de a începe, trebuie să mărturisesc că nu am jucat niciodată Aragami original, așa că eram îngrijorat că trebuia să joci prima dată pentru a înțelege intriga lui Aragami 2. Din fericire, povestea are loc la o sută de ani după primul joc și este o aventură de sine stătătoare care nu necesită jucători să nu facă temele.

În lumea Aragami, există un blestem teribil numit Shadow Essence, care devastează populația din Valea Rashoman. Își transformă victimele în creaturi vii din umbră, răpindu-le treptat de trăsăturile lor fizice, amintirile și sănătatea mentală. La propriu, transformă victimele într-o umbră a fostului lor sine. Cu toate acestea, unii indivizi blestemati reușesc să valorifice Esența Umbrei și să o folosească pentru a efectua magie întunecată care le permite să se amestece în noapte. Aceștia sunt Aragami și voi sunteți dintre ei.

Jucați în rolul Kurai (al numărului de oameni pot schimba dacă), un ninja Aragami care se află într-o încercare de a-și elibera frați blestemati din tiranicul Imperiu Akatsuchi. Cu ajutorul colegului tău Aragami din clanul Kurotsuba, vei învăța să-ți stăpânești puterile, să te lupți cu Imperiul Akatsuchi și să găsești un remediu pentru blestemul tău înainte ca mintea, trupul și sufletul să se piardă pentru totdeauna.

Aragami 2: Ce trebuie făcut?

Sursa: Windows Central / Lince Works

După ce am făcut misiunea de tutorial introductiv, am fost prezentat în Kakurega Village. Acest loc servește drept centru principal unde puteți conversa cu localnicii, puteți cumpăra upgrade-uri pentru echipamentul și abilitățile dvs. și puteți avea nevoie pentru misiuni. Aragami 2 urmează o structură liniară, bazată pe misiuni, în care veți încheia contract pentru a salva ostatici, a fura informații sau a asasina ținte importante, pentru câteva câteva minute. Odată ce ai ales o misiune, vei trece-un portal pentru a-ți începe misiunea.

Misiunile tale au loc în zona deschise pline cu zeci de soldați Akatsuchi, fiecare cu o abilitate unică și un model de patrulare. Va trebui să treci de acești soldați, să completezi obiectivele și apoi să te întorci pe portal pentru a te întoarce acasă. Modul în care îndeplinește misiunea depinde de tine: poți să-ți folosești puterile Shadow Essence și ele de sprijin pentru a te strecura pe lângă toți paznicii sau poți scoate pentru a asigura o cale de evadare sigură.

Sursa: Windows Central / Lince Works

Cu toate acestea, chiar și cei mai furtivi ninja sunt observați în cele din urmă. Poți găsi un loc unde să te ascunzi și să aștepți ca inamicii să-și piardă interesul pentru tine, dar dacă ești încolțit, nu vei avea de ales decât să lupți. În luptă, va trebui să utilizați bara de rezistență a inamicului pentru a-i sparge garda și a provoca daune. Acest lucru se face atacând rapid și parând atacurile lor în ultima secundă.

Dar acest lucru este mai ușor de spus decât de făcut. Evitarea și blocarea atacurilor costă multă rezistență, așa că nu poți juca în defensivă pe perpetuitate. Ca să nu mai am că armura ta este la fel de durabilă ca o macara origami, ceea ce înseamnă că vei muri într-una sau două lovituri dacă nu ești atent. Și dacă mai mulți inamici atacă simultan, ar fi bine să faci sau să retragi tactică ca să nu vrei să fii tăiat în bucăți.

Aragami 2: Învățați să îmbrățiți noaptea

Sursa: Windows Central / Lince Works

Când am început să joc acest joc, recunosc că la început m-am chinuit foarte mult. Nu mă pricep la jocurile stealth pentru că de obicei îmi lipsește răbdarea de a elimina inamicii unul câte unul încet. Ceea ce m-a determinat adesea să greșesc și să alerteze întreaga zonă a prezenței mele. Acest lucru a fost valabil mai ales la început, când nu aveam upgrade-uri cu care să lucrez.

Am trecut de la a fi un prost nebun care a fost descoperit constant la un demon turbat al vitezei care a ucis fiecare inamic fără a fi văzut.

Cu toate acestea, pe măsură ce am progresat prin misiuni și am învățat cum să-mi folosesc noi abilități și instrumente, am devenit mai bun la joc. Am descoperit că puterea mea implicită de linie poate fi folosită nu doar în timp ce merge, ci și în aer și chiar și în timp ce mă ghemuiesc. Acest lucru mi-a permis să închid rapid decalajul dintre ținta mea, să le scot, apoi să alerg imediat către o ascunzătoare sau un alt inamic pentru a-l elimina. Această singură abilitate a apărat considerabil ritmul misiunilor mele, transformându-le în siruri distractive, cu foc rapid. Și nici măcar nu m-am atins de puterile Shadow Essence încă.

Noile mele puteri și obiecte de asistență Shadow Essence au deschis tot felul de moduri noi și distractive de a-mi executa țintele. Aș putea atrage în amicii în locația dorită folosiți țipete îngrozitoare, apoi aș stinge un felinar din apropiere pentru a produce un nor de fum uriaș care să le ascundă vederea, apoi să-i elimin în timp ce nu se uită și, în cele din urmă, să-și ascund trupurile într-un tufiș din apropiere pentru a le elimina. probele.

Dacă aș intra într-o luptă, mi-aș folosi bombele fumigene sau puterile Shadow Essence pentru a deveni invizibil pentru a evada rapid. Și dacă nu ar fi scăpare, aș folosi acelea mele alte pentru a-i incapacitată sau folosi stele aruncătoare pentru a le slăbi rezistența și a-i ucide în timp ce sunt sub presiune. Am trecut de la a fi un prost nebun care a fost descoperit constant la un demon turbat al vitezei care a ucis fiecare inamic fără a fi văzut. Învățarea cum să împletească abilitățile lui Aragami 2 îi recompensează pe jucătorii adaptabili și m-am distrat foarte mult deblocând nuanțele lui Aragami 2.

Aragami 2: Ascuțiți-vă lamele pentru viitor

Sursa: Windows Central / Lince Works

Aragami 2 se conturează a fi un joc grozav de acțiune stealth și aștept cu nerăbdare să joc mai mult. Deoarece campania pentru un singur jucător a fost o plimbare distractivă, abia aștept să văd cum se joacă în cooperarea cu 3 jucători. Aș merge chiar până la a spune că acest joc are potențialul de a veni unul dintre cele mai bune jocuri de pe Xbox Game Pass în viitor. Dacă sunteți un fan al jocurilor ninja care favorizează stealth și tactici precum seria clasică Tenchu, aș recomanda să vedeți Aragami 2 când va fi lansat în septembrie. 17, 2021.

Loviți repede, scăpați nevăzut

Aragami 2

Canalizează puterea Shadow Essence pentru a-ți salva oamenii

Oamenii din Valea Rashoman suferă de un blestem teribil și sunt înrobiți de răul Imperiu Akatsuchi. Dar ai puterea de a controla acest blestem, pentru ca esti un Aragami, un maestru al umbrelor. Utilizați puterea Shadow Essence și arta ascunsului pentru a distruge Imperiul Akatsuchi și pentru a elibera oamenii din Valea Rashoman de blestemul lor.

  • 40 USD la Microsoft
  • 35 USD pe Steam

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here