Revizuirea Apple Watch Series 4

Apple Watch este cel mai important produs pe care Apple l-a făcut vreodată. Asta nu este o hiperbolă. Cu siguranță nu este fan-service. Și ar trebui să fii literalmente cel mai prost, ars, zbârnâit-back-pager cu un stick de dimensiune XS Max în aplicații pentru a lua în considerare chiar să-l numești bull$#!+.

Pentru că Apple Watch salvează vieți. Și o face din nou și din nou.

Rămânând conectat cu tine și ținându-te conectat, chiar și în perioade de criză și urgență; încurajându-vă să rămâneți activ, în mod regulat, fiabil, cuantificabil; și avertizându-vă despre condiții și situații potențiale care vă pun viața în pericol înainte ca acestea să vă amenințe viața, Apple Watch a salvat în mod constant, în mod repetat și legitim vieți.

Acum, sigur, telefoanele salvează vieți. Tablete. PC-uri. Elicoptere. Ultrasunete. Multă tehnologie, veche și nouă, medicală și generală salvează vieți. Absolut. Dar Apple Watch este poziționat în mod unic, literalmente, pentru a face acest lucru în moduri dedicate și persistente.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Și, cu Seria 4, Apple nu doar se dublează, ci se triplează, crește și conectivitatea, activitatea și longevitatea.

Există, de asemenea, un design nou, mai mare, de la margine la margine, deoarece, să recunoaștem, dacă vei trăi mai mult și mai sănătos, vei dori să arăți bine și să te distrezi făcând aceasta.

Apple Watch Series 4 este perfect?? Nu, desigur că nu. Încă îi lipsesc funcțiile de bază, cum ar fi timpul mereu la dispoziție, urmărirea somnului și o modalitate pentru mine de a face o față nenorocită de Super-Man Photo cu suficiente complicații pentru a fi de fapt utilă. De asemenea, începe de la 399 USD - sau 499 USD dacă îl poate avea rețea celulară - care este încă o bucată bună de schimbare pentru ceea ce pentru majoritatea oamenilor rămâne în cel mai bun caz un dispozitiv de calcul terțiar.

Dar, Apple Watch Series este suficient de bun ar trebui să vă gândiți să vă faceți upgrade sau să vă ocupați de tot acest lucru cu computerul de încheiere pentru prima dată? Această întrebare care contează și cea pe care am petrecut-o săptămâna trecută cu un model gri spațial de 44 mm.

Iată răspunsul.

Vezi la Apple

Anterior, pe Apple Watch

Apple Watch Series 4 se bazează pe tot ceea ce Apple a proiectat de la originalul din 2015. Această recenzie se concentrează pe nou. Pentru orice altceva, vă rugăm să consultați recenziile anterioare:

 • Recenzie Apple Watch Series 3 (2017)
 • Recenzie Apple Watch Series 2 (2016)
 • Recenzie Apple Watch Series 1 (2016)
 • Recenzie Apple Watch (2015)

Apple Watch Series 4: Pe scurt

Pentru persoane care doresc:

 • Ecran mai mare
 • Performanță mai rapidă
 • EKG încorporat (ECG)
 • Detectarea căderii
 • Durată de viață mai lungă a bateriei pentru antrenament

Nu pentru cei care doresc:

 • Compatibilitate Android
 • Mereu la timp
 • Fețe personalizate de ceas
 • Durată de viață a bateriei de săptămână

Concluzie

Dacă nu există un Apple Watch, ar trebui să obțineți unul. Și probabil că acesta. Da, poate să fie scump și să existe un iPad poate deja un iPhone și poate și un laptop sau orice altceva, dar iată chestia: vă poate salva viața într-un mod în care niciunul din toate lucrurile nu poate.

Dacă aveți deja un Apple Watch, va trebui să vă luați în considerare cât de utile sunt lucruri precum nu sunt afișate pentru productivitatea și confortul dvs. și cât de critice se pot dovedi noul ECG și detectează căderii pentru sănătate și bunăstarea dvs. Aș argumenta pentru Seria 0 și Seria 1, nu este o idee în acest moment. Pentru Seria 2, este convingător. Pentru Seria 3, trebuie să vă dorești cu adevărat noile capabilități, nu contează noul design. (Si o fac.)

Afișaj Apple Watch Series 4

Apple îi place să vorbească despre închiderea tuturor inelelor, dar, în ultimii 4 ani, a existat un inel mare, negru, nici măcar Apple nu l-a putut închide: rama din jurul vizualului Apple Watch.

Întotdeauna am fost în război cu ramele - matele groase și plate care încadrează opera de artă a afișajului. Au ajutat la adăpostirea tuturor componentelor interne vitale, dar nu au contribuit cu nimic informațional pentru utilizator. Și, pentru asta, trebuiau să moară.

Uciderea lor a luat timp și tehnologie. Apple a primit iPhone X acolo primul, îngrădând afișajul de dimensiuni Plus în carcasa de dimensiuni obișnuite. Acum, face același lucru cu Watch, înghesuind afișajul de 42 mm în carcasa de 38 mm și un afișaj și mai mare în carcasa de 42 mm. 35%, respectiv 32% mai mare. (O nouă numită oxid policr tehnologie la temperatură j sau LTPO, ajutată la crearea eficienței energetice, lăsând rata de reîmprospătare să scadă pentru conținutul static precum fotografiile).)

Este un sfârșit nu doar pentru rame, ci și pentru compromis. Dacă ochii tăi pofteau anterior ecranul de 42 mm, dar încheierea mâinilor tale cerea carcasă de 38 mm, acum poți obține nu cele de 40 mm și poți avea tot ce este mai bun din ambele. Dacă ai fost bun cu vechiul 42 mm, acum poți fi și mai bun cu nu ceas de 44 mm.

Ca și în cazul iPhone X - simțiți un model aici? — Apple folosește tot spațiul de vizualizare nou. Aplicații și interfecțiuni încorporate au fost preluate de la margine la margine. Textul este mai mare și mai ușor de citit. Butoanele sunt mai mari și mai ușor de apăsat.

Există noi cadrane de ceas pentru a-l arăta, de asemenea, inclusiv Fire & Water (nu Fire & Ice, îmi pare rău), Vapor și, obțineți asta, Liquid Metal. Acestea provin din fotografii materiale din lumea reală și sunt animate să danseze sub vizualizaj și de-a lungul marginilor acestuia. Ele pot trece pe ecran complet, dar apoi nu pot reține nicio complicație și, prin urmare, sunt foarte bune doar pentru deconectare sau pentru demonstrații tehnice. De asemenea, pot fi constrânși în cercuri, care nu arată la fel de impresionant, dar eliberează spațiu pentru câteva complicații - în principiu, ochi și un zâmbet.

Fața Breathe, care vine în arome clasice, calme sau de concentrare, vă permiteți să vă centrați și să restabiliți sau să stea de conștientizare la întoarcerea încheierii mâinilor. Accesibilitatea instantanee vine în detrimentul experienței complete și ghidate de aplicare - mai mult o înghițitură decât o savoare. Dar, puteți apăsa pe față pentru a aplica aplicația ori de câte ori să aprofundați. În ceea ce privește complicațiile, puteți păstra curat sau puteți adăuga același aspect zâmbitor ca și fețele materialelor.

Încă nu există fețe personalizate de ceas, iar feței Fotografii îi lipsesc încă suficiente complicații pentru a o face chiar și la jumătatea decentă. Mai rău, încă nu există mereu pornit, așa că încă nu există nicio modalitate de a verifica subtil, atent exact când este exact, fără să vă răsuciți încheietura mâinii, să atingeți afișajul sau să semnalați în orice alt mod absolut oricui și tuturor din. jurul vostru că , "Mă epuizezi, număr secundele până pot scăpa de tine."

Înțeleg că bugetul bateriei este încă la fel de limitat ca și locuința din South Bay, dar avem patru versiuni și, dureros, poetic, caracteristica eponimă a Apple Watch este încă cea mai mare care se îngrijește de lipsește. Regatul meu pentru un screen-saver care este, de asemenea, un economizor de timp ultra-scăzut.

În cazul în care echipele de ceasuri au reușit, [Apple Park este cu noi chipuri Infografice (analogice) și Infografice Modulare și „super-complicații” lor. Uitați de bomboanele pentru ochi, acestea arată ce pot permite cu adevărat noile afișate edge-to-edge.

Le numesc „super-complicații” pentru că, unul, îmi place jocul de cuvinte de urmărire, dar doi, nu sunt doar mai mari decât complicații standard – sunt escalade informaționale care reușesc să fie mai dens fără a sacrifica lizibilitatea. Edward Tuft ar fi atât de mândru.

Pe Infographic (analogic), pe lângă orele, minutele și secundele, ai loc și pentru patru pene în colțuri și patru cercuri în mijloc. Pe Infographic Modular, în plus față de oră și minute - în mod frustrant, încă nu există oa față digitală, în afară de fața de activitate, care nu este ideală pentru toate ocaziile - puteți, de asemenea, să potriviți un mic dreptunghi. , patru cercuri. în stânga și în partea de jos, și un dreptunghi uriaș în centru.

să aplice umpleți de comunicații și persoane de contact, dacă vă jucați cu un agent secret. voi să le umpleți cu cele mai multe ori și să urmăriți dacă călătoriți. Le poți completa cu funcții de fitness dacă mergi la un antrenament. Sau puteți amesteca și potrivi pentru a se potrivi cel mai bine cu activitățile tale medii.

Și sunt atât de bogați din punct de vedere informativ. De exemplu. pe lângă ziua și data clasice, Calendar curbează următoarea întâlnire în partea de sus a cadranului. Cronometrul arată cât a trecut și cât a mai rămas pe durata totală. Vremea arată nu numai temperatura actuală, ci și locul în care este raportată la maxim și cel scăzut al zilei. Nu este vorba de aceasta de-a lungul unei curbe – chiar și culoarea oferă date suplimentare, cum ar fi răcoarea relativă sau căldură.

Dezvoltatorii se pot conecta la toate noile „super complicații” prin actualizările ClockKit. Și acolo va începe adevărata distracție. (Adu-o, MORCOV.)

Carcasa Apple Watch Series 4

Noul limbaj de design este, deloc surprinzător, toate curbele și iPhone X, de asemenea. Rezultatul este o carcasă Apple Watch care este mai subțire, dar mai spațioasă, mai mare ca suprafață, dar mai mică ca volum - știi, acel truc echipa de design industrial a Apple continuă să tragă.

Nu pot spune dacă într-adevăr mă simt mai ușor și mai plate pe încheierea mâinilor sau dacă asta este doar o iluzie senzorială. Creierul uman are un obicei urât de a șterge măsurile obiective, cum ar fi milimetrii și miligramele, pentru senzații subiective de noutate și strălucire. Manșetele mele spun că nu se potrivește mai bine sub ele decât modelele anterioare, dar ajungem acolo.

Are un preț, totuși. Pentru tot ce nu oferă Apple cu acest nou design, ia ceva din finisaje și materiale.

Primul este aurul roz. Apple a abandonat-o în întregime de pe iPhone X anul trecut și efectiv de pe iPhone 8, îmbinând-o cu vechea culoare de șampanie pentru a crea un nou hibrid roșu. Anul acesta, Apple face același lucru cu Watch. (Pssst: aur roz pe MacBook - trebuie să alergi pentru viața ta anodizată.)

Acest aur nou, unificat, pentru ochii mei, este doar o nuanță mai profundă decât fardul de obraz. Continuă tradiția Apple de a oferi ceva care arată opulent, chiar exagerat, dar nu chintzy sau strident. Îl pot obține pe modelul de aluminiu, alături de argintiu și gri space.

Complet nou pentru acest an, puteți obține aur și pe modelul din oțel inoxidabil acum. Se potrivește cu noul aur de oțel al noului iPhone XS și iPhone XS Max, dacă vă puteți coordona. Nu puteți anodiza oțelul ca și aluminiul, așa că Apple folosește un proces de depunere fizică în vapori (PVD) pentru a obține aspectul auriu. Este similar cu ceea ce a făcut Apple cu Space Black Watch de la lansare. Acest model folosește un tip de PVD din carbon asemănător diamantului (DLC), ceea ce oferă un finisaj incredibil de dur, rezistent la zgârieturi. Nu toate PVD sunt DLC, dar acesta ar trebui să fie la fel de dur. Și, dacă PVD nu este treaba ta, poți, de asemenea, să obții ceasul din oțel cu finisaj argintiu lustruit.

Noul aur din oțel are și un cost: Apple i-a făcut loc ștergând ceramica ca și cum ar fi rame. Așa este: Apple Watch Edition, 2015-2018. RIP.

După lansarea ceasului original cu o ediție din aur galben și roz de 18K, Apple l-a comercializat la dreapta până la o singură ediție ceramică albă pentru Seria 2, apoi sa extins înapoi la o ediție ceramică albă și gri pentru Seria 3. Ceramica este un element de bază al ceasurilor de ultimă generație și mi-a plăcut suficient de mult în cazul în care să cumpere în ambii ani în care a fost oferită. Voi plânge pierderea lui. Mai ales că aurul este mai puțin lucrul meu. Apple cunoaște cel mai bine cifrele, tot așa, așa că îmi imaginez oțelul va avea o domnie lungă pe deasupra graficului materialelor și prețurilor.

Sperăm că va avea suficient succes în Apple să permită să înceapă să ofere sau să includă mai mult decât niște urechi de argint lustruit în cutiile de bandă de ultimă generație...

Cu Seria 3, modelele LTE au fost identificate printr-un pumn roșu însetat pe capacul Digital Crown. Deși aspectul nu era nemaivăzut în lumea ceasurilor, deseori se ciocnea până la punctul de a fi inestetic și era întotdeauna ceva ce nu puteai să nu-l vezi niciodată.

Pe Seria 4, punctul este înlocuit cu un inel roșu puțin mai puțin însetat. iPad-urile LTE prin să supraviețuiască bine fără butoane roșii de pornire, așa că nu sunt sigur de ce ceasul simți nevoia să fie atât de zgomotos aici. Modelele non-LTE, prin contrast, au un inel negru mult mai clasic.

Interiorul coroanei digitale a fost, de asemenea, reproiectat. Apple a crescut numărul de componente din interiorul mecanismului cu 21%, dar a redusă dimensiunea totală cu 30%. Acestea sunt informații despre care vor atrage doar persoanele interesate de modul în care Apple continuă să pompeze mai multă umplere a bateriei în tortul carcasei. Ceea ce va atrage pe toată lumea este nu tactil. La fel ca Force Touch și 3D Touch, folosește faptul că simțurile noastre sunt o minciună, iar degetele noastre sunt mincinoși proprioceptivi pentru a emite vibrații care simt, în toate scopurile, cum ar fi clicuri precise, incrementale.

Este destinat să vă permită să defilați interfața fără ca degetul uman dolofan să blocheze afișajul. Deoarece sunt mai mult o persoană decât o persoană Watch, oricum am rămas blocat să bat cu degetele mele umane dolofane, cu excepția cazurilor în care o listă refuză să deruleze prin orice alt mecanism decât coroana. Atunci îmi amintesc că e acolo.

Noul clic se simte absolut mai precis și mai distractiv de utilizare. Este atrăgător, dacă nu chiar că capacul AirPods se învârte. Nu sunt sigur că este suficient pentru a-mi scăpa de obiceiurile proaste încă, dar sunt un mare credincios în viitorul interfeței tactile și îmi place foarte mult unde merge Apple aici.

Butonul lateral este acum la culoare, dar este încă un buton real. Nu face ca Seria 4 să fie mai rezistentă la apă sau „rezistă la înot” decât a fost Seria 3. Asta e tot la fel. Dar face un pic mai greu de găsit doar cu degetul, ceea ce ar putea fi o problemă de accesibilitate. Dacă nu sunteți obișnuit cu convențiile Apple Watch, veți putea în continuare să spuneți că există ceva, ar putea fi nevoie doar de ceva experimentare sau de informații explicite pentru a vă ajuta să aflați despre acest lucru. Dacă te-ai obișnuit deloc cu Apple Watch, totuși, nici nu vei observa ceea ce nu observă - vei apăsa pe lateral și va funcționa, la fel ca întotdeauna.

Între coroană și butonul lateral se află microfonul relocat. Apple spune că a fost mutat pentru a reduce ecoul. Acum, nu am avut niciodată o problemă cu ecou pe Seria 3, dar Seria 4 are și un sistem de difuzare reproiectat, care este mult mai tare decât înainte. Și bănuiesc că dacă microfonul nu a fost mișcat, da, ar fi ecou. Pentru că totul, de la Siri la apeluri, acum boom. Ca, BOOM.

Încă sună „încăpător” la celălalt capăt și este încă mai clar lângă gura decât la lungimea brațelor, dar, dacă totul este liniștit, pot desluși conversația de la o duzină de metri distanță și de la un dispozitiv mai mic decât S'more. medie. Ceea ce este al naibii de uimitor.

În partea de jos este nouă matrice de senzori. Este tot ceramică neagră și safir acum, chiar și la modelele din aluminiu. Există o nouă matrice unificată de senzori optici pentru inimă în mijloc. Încă folosește patru elemente separate, acestea sunt doar grupate în centru acum, în loc să fie înșirate în jurul. Acel loc a fost dat noului senzor de inimă electric. Mai multe despre asta într-un minut.

Nu există crestătură ca pe iPhone X, deoarece nu există un modul de cameră frontală ca pe iPhone X. (Ar trebui să fie unul? Nu știu. Orice, în afară de cel mai scurt dintre apelurile video FaceTime, nu ar fi doar amețitor de energie, ar fi obositor.) Dar rezultatul final este același: cel mai impresionant pachet hardware pe care Apple l-a livrat vreodată. Din nou.

Senzori Apple Watch Series 4

Placa din spate din ceramica neagră și cristal de safir de pe Apple Watch Series 4 nu arată mai bine într-un fel de Tony Stark Arc Reactor, deși cu siguranță face asta. Funcționează și mai bine. Apple a adăugat senzorul de inimă optic original la ceasul original pur și simplu pentru a obține numărătoarea precisă de calorii. S-a dovedit rapid a fi mult mai capabil decât atât. Cel mai recent, Apple a început să-l folosească pentru a detecta vârfurile ritmului cardiac și pentru a vă alerta, astfel încât să puteți consulta medicul primar pentru urmărire. Asta a salvat vieți.

Cu watchOS 5, pe lângă ritmul cardiac crescut, Apple Watch va urmări și ritmul cardiac scăzut. Vă puteți seta propriul prag și, dacă vă înregistrați mai mult de 10 minute, veți fi avertizat. Totuși, nu sunt doar înalte și minime. watchOS 5 va fi atent la orice ritm neregulat. Fibrilația atrială (AFib) este greu de detectat, iar Apple Watch nu va putea detecta fiecare instanță de AFib. Dar, când și dacă se întâmplă, te va anunța, astfel încât să poți să te adresezi medicului tău și să-l examinezi, stat. Este suficient de important și destul de nou că Administrația pentru Alimente și Medical din Statele Unite i-a acordat statutul de „De Novo” – latină de lux pentru „nou” – statutul. Va fi disponibil pentru toata lumea cu un Apple Watch Series 1 sau o versiune ulterioara in S.U.A.S., în aplicația Sănătate, mai târziu în acest an și, sperăm, în multe alte locuri, odată ce alte autorități naționale de reglementare în domeniul sănătății sau aprobării.

Cum Apple a început neintenționat o revoluție în domeniul sănătății

La fel și noua aplicație ECG. ECG și EKG sunt acronimi interschimbabile pentru electrocardiogramă. Unic pentru Apple Watch Series 4 și noul senzor electric de ritm cardiac, care este împărțit între un inel în jurul senzorului optic din spate și partea superioară a coroanei digitale pe lateral, testează și înregistrează sincronizarea și puterea. de bataile inimii tale. Da, sci-fi pur.

Este un singur test echivalent pa, în care majoritatea medicilor folosesc douăsprezece tampoane, deci datele sunt limitate. De asemenea, necesită să înceteze la încheierea mâinilor și degetul celeilalte mâini pe coroana digitală, completând circuitul, timp de 30 de secunde pentru a face o citire. Chiar și atunci, va genera doar un raport PDF pe care îl puteți trimite cardiologului dumneavoastră.

Cu alte cuvinte, este încă extrem de limitat. Dar, poate spune dacă vă este în ritmul sinusal sau fibrilație atrială și poate furniza date critice, pe termen lung, ca parte a planului dumneavoastră medical general. Și din nou, salvează vieți.

La fel poate și noua detecte a căderii, care utilizează noul accelerometru și noul giroscop pentru a determina când ați căzut și poate necesita asistență de urgență.

Noii senzori de mișcare au un interval dinamic de două ori mai mare, eșantionează de opt ori mai rapid și pot măsura până la 32 g-forțe. lucru le permite să identifice caracteristicile fizice ale unei căderi, alunecări sau împiedicări, inclusiv mișcarea brațului și accelerația și decelerația (rapidă). Când ați lovit pământul, puteți apărea imediat pentru a apela cererea de urgență și pentru a vă alerta persoane de contact. Și, foarte important, dacă nu începi să te miști din nou și nu te ridici într-un minut, Apple Watch-ul tău va suna pentru tine.

Apple nu a testat în mod special căderile ca urmare a convulsiilor sau a atacurilor violente, care ar putea avea modele foarte diferite de alunecări sau împietriri, dar dacă Apple Watch detectează căderea și, lăsând la o parte mișcările mici sau izolate, dacă nu trezește- te din nou, ar trebui să apeleze automat după un minut.

Fiindcă cineva care a avut viețile celor dragi zdrobite și chiar, în cele din urmă, a încheiat orice urmărire înapoi la o serie de căderi, nu vă puteți spune cât de importantă este această caracteristică unică pentru mine. Fie că este vorba despre membrii mai în vârstă ai familii care ar putea face o scădere spărgătoare sau prietenii care insistă să mărgă singuri cu bicicleta montană, este suficient să mă facă să vreau ca fiecare dintre ei să obțină și să poarte un Apple Watch Series 4. Și suficient pentru a mă face să comand deja unul pentru mai multe dintre ele.

Cele mai profunde mulțumiri tuturor celor din echipa care au realizat această funcție, versiunea 1.0, oricum ar fi, o realitate.

Interne Apple Watch Series 4

Orice computer grozav de încheietură are nevoie, ei bine, de un computer grozav. Apple a făcut sisteme în pachet (SiP) ultra-mici și ultra-eficiente încă de la ceasul original și anul acesta a ajuns la 4. S4. Într-un an în care Qualcomm a preluat vechiul cip de telefon deja reînnoit pe care la livrat anterior pentru purtabile și la refacut din nou cu o nouă glazură de co-procesor, Apple a împins siliciul său lider în industrie sau altă generație înainte - din nou. Cu un an mai în vârstă și de două ori mai rapid.

(Ca să nu crezi că este un lucru bun pentru Apple sau pentru noi, nu este. Vânzarea siliciului este o afacere grea, dar piața are nevoie de mai multă și mai bună concurență.)

Observați performanța atunci când faceți clar și lucruri simple, cum ar fi trecerea între cadranele ceasului, mai complex decât oricând, apelarea Siri sau accesul prin nicio persoană și puteți beneficia de funcții de comunicare, sănătate și fitness.

De asemenea, în acest an a crescut chipsetul wireless din seria W de la Apple. W1 este în interiorul AirPod-urilor. W2, Apple Watch Series 3. Acum, W3 a venit la Apple Watch Series 4. Da, sunt o mulțime de numere care nu sunt destul de aliniate, dar partea importantă aceasta: Bluetooth 5.0 suport. Face totul, de a configura la sincronizare, pentru a transfera mai rapid și mai eficient energetic.

Noul panou cu senzor din ceramică neagră și safir de pe spate este, de asemenea, nou transparent RF. Deci, semnalul celular poate trece nu doar prin partea de sus, în jurul zonei, ci și prin partea de jos... cel puțin din marginile neblocate de încheieturile noastre cărnoase și pline de apă. Acest lucru face ca celulele să fie mai bune, mai puternice și mai eficiente din punct de vedere energetic.

În caz contrar, LTE este similar, ca și 802.11b/g/n 2.Wi-Fi 4GHz. Este de așteptat, având în vedere constrângerile unui obiect de dimensiunea Apple Watch. Dar, încă vreau mai mult. Nu, nu compatibilitatea cu Android. Acesta ar fi doar o pauză de scurtă durată pentru puțini oameni care doresc ceasul, dar nu și telefonul. Spre deosebire de iTunes pe Windows, Apple Watch nu trebuie să caute în altă parte pentru a-și crește piața. Este piata. Trebuie doar să crească. Și asta nu necesită mai multe dependențe. Este nevoie de independență.

iPhone și iPad s-au eliberat de pe computer și au intrat all-in pe iCloud cu IOS 5. Apple Watch va dura puțin mai mult decât watchOS 5 pentru a se elibera în mod similar de iPhone, dar, odată ce o va face, nu va avea nevoie de nimic altceva. Orice în afară de autentificarea dvs., adică.

Curele Apple Watch Series 4

Puneți ferăstrăul și pistolul de lipit jos și înapoi de masă de artizanat: Benzile Apple Watch rămâne 100% compatibil înainte și înapoi. Aceasta înseamnă că, dacă există deja bine de la un Apple Watch mai vechi, „mai mic”, acestea vor puteari perfect pe noul Apple Watch Series 4 „mai mare” și invers. Modelele de 38 mm și 40 mm folosesc exact aceleași urechi, caneluri și sisteme de comutare rapidă, ca și modelele de 42 mm și 44 mm.

Bine și eu, altfel aș fi încă mototolit într-o minge pe treptele Teatrului Steve Jobs, plângând în cutia mea prea plină. Mai ales bine, pentru că se pare că unele benzi au mers pe calea ramei și a ceramicii... și aurul trandafir. Nu, nu Modern Buckle. A primit o amânare, cel puțin puțin cum este vândut separat. Cu toate acestea, nailonul țesut și cataramele clasice au dispărut. Îmi plac bucle – sunt ca niște pantaloni de trening pentru încheierea mâinii tale – dar cataramele au clasificat lucrurile că sper să nu fie ultima dată pe care le-am văzut.

Spre de anii precedenți, Apple nu a trupului nici un stil de nou. Poate că asta se datorează faptului că toate fructele rămase sunt mai sus? Va trebui să așteptăm și să vedem.

Ceea ce a mai rămas, preambalate, sunt benzile sport și bucle sport, în alb/cochilie, negru sau roz nisip, și benzile sport Nike și buclele sport Nike în negru/antracit și summit white/platină pură și milaneză. , acum în argint, negru spațial și auriu. Culoare suplimentare, inclusiv Nectarine, Hibiscus, Storm, Indigo, Forest, Cape Cod și Bujor, precum și catarama modernă și bucla din piele sunt, de asemenea, disponibile după cumpărare.

Cele mai interesante sunt și cele mai scumpe: tururi simple și duble Hermès, miting și desfășurare. Există culori noi, dar există și noi culori multiple. Și Apple i-a făcut pe aceștia să treacă și pe noile fete de ceas Hermès.

Toate noile benzi Apple Watch pentru toamna 2018

watchOS 5

Apple Watch Series 4 este livrat cu watchOS 5. O actualizare gratuită a software-ului pentru Apple Watch, adaugă biți noi la atomul vechi care revin la Seria 1. Acestea includ pornirea și oprirea automată pentru antrenament, obiectiv de ritm și milă rulante pentru alergători, competiții de activitate, walkie-talkie, notificări mai bogate, suport pentru podcasturi și multe altele.

Voi face o scufundare mai profundă asupra lui odată ce versiune de lansare s-a percolat pentru o vrajă și voi putea încerca toate funcțiile noi cu o varietate de oameni diferite în situații din lumea reală. Între timp, poți să vezi previzualizarea originală a fostului meu partener în crime, bazată pe prima versiune beta din iunie.

previzualizare watchOS 5

Apple Watch **Ecosistem*

Produsele Apple sunt adesea numite scumpe. Dar formula Apple nu este un mare mister: compania vinde produse la marje de aproximativ 30%, uneori mai mari dacă le poate gestiona, alteori mai mici dacă dorește cu adevărat să stimuleze adoptarea. Deci, întrebarea devine, ce valoare primești pentru bani tăi?

Există hardware-ul, software-ul și serviciile, desigur. Hardware-ul rămâne cel mai bun din domeniu. Software-ul a avut unele suișuri și coborâșuri, dar în prezent se află pe o curbă puternică ascendentă. Unele dintre servicii sunt excelente, cum ar fi Apple News, Apple Music, Messages și multe altele. Alții, precum Siri, sunt încă în lucru.

Dar este mai mult decât atât. Există Apple Retail, care oferă cursuri gratuite pe o gamă largă de subiecte, concentrate în principal pe modul în care puteți obține mai multe produse pe care le-ați cumpărat. Există, de asemenea, AppleCare, care vă poate extinde garanția la trei ani și vă poate oferi doar servicii în magazin, ci și servicii online și telefonice.

Apoi este modul în care Apple Watch funcționează cu Apple orice altceva: cum vă poate debloca Mac-ul, vă poate controla Apple TV, vă poate găsi iPhone, deschide și închide accesorii HomeKit și așa mai departe. Și există o gamă incredibil de largă de aplicații și accesorii care acceptă Apple Watch, deoarece Apple Watch a oferit o platformă și o țintă consistentă și stabilă pe care să o accepte.

Ultimul apel Apple privind veniturile, Tim Cook a spus că a văzut cazuri în care Apple Watch a condus vânzările de iPhone. Cu alte cuvinte, oamenii și-au dorit atât de mult Apple Watch, dacă au fost dispuși să obțină un iPhone doar pentru a-l face posibil. eu cred.

Nimic din toate acestea ar putea face ca Apple Watch să merite pentru tine, dar toate acestea ar trebui să iei în considerare orice comparație cu alte cele, inteligente și nebunești, orice decizie pe care o iei în cele din urmă.

Concluzie Apple Watch Series 4

5 din 5

Dacă aveți un iPhone, ar trebui să aveți un Apple Watch. Și probabil ar trebui să fie o Seria 4. Dacă nu ai deloc unul, nu-mi da pori că nu vreau să am nevoie de un ceas sau un computer portabil. Asta au oamenii de o anumită vârstă despre computerele de buzunar mereu conectate — „telefoane”, orice – și acum le luăm de la sine înțeles.

Apple Watch nu vă poate înlocui iPhone-ul. Nu inca. Dar vă poate salva viața și, în moduri, sper cu disperare că va fi luat în curând la fel de absolut de la sine înțeles.

Vă permite să vă distrați. Sigur. Te ține conectat. Grozav. Te motivează să rămâi activ. Și trebuie. Dar tot timpul stă și acolo, la pantă, gata să treacă în acțiunea în momentul în care aveți nevoie.

Dacă nu faci jogging și nu ai telefonul tău, dar ai nevoie de ajutor sau dacă ai un accident și telefonul tău a fost aruncat la îndemână, Apple Watch poate efectua în continuare apelul. Dacă ritmul cardiac este crescut sau lent sau, în curând, are un ritm neregulat, Apple Watch vă poate alerta și continua să colecteze date, astfel încât să puteți consulta medicul și să vă asigurați că sunt ceea ce au nevoie pentru a vă oferi ajutor. ai putea avea nevoie. Dacă urci scările sau mergi pe potecă și cazi sau aluneci sau te împiedici și literalmente nu te poți ridica, Apple Watch poate apela înapoi.

Dacă ultima parte nu este la fel de esențială pentru dvs., puteți economisi bani și puteți obține un Apple Watch Series 3 proaspăt redus, disponibil de la 279 USD sau 379 USD pentru telefonul mobil. Dacă este critic și aș argumenta că ar trebui să consideri serios ca să ai, să poți obține Apple Watch Series 4 în funcțiune de la 399 USD sau 499 USD pentru cel mobil.

Da, poate fi costisitor dacă aveți deja un computer conectat în buzunar sau în mână, pe birou și/sau în poală. Chiar dacă are un design nou grozav, un afișaj superb de la margine la margine și noi super-complicații extraordinare. Și, da, pentru că încă lipsește timpul permanent și urmărirea somnului și echivalentul unui program de upgrade iPhone.

Dacă aveți un Apple Watch mai vechi, gândiți să faceți upgrade, luați în considerare dacă LTE, pentru modelele mai vechi, sau noul design și noii senzori, merită sau nu pentru dvs. Aș argumenta pentru Seria 0 și Seria 1, nu este o idee în acest moment. Pentru Seria 2, este convingător. Pentru seria 3, trebuie să vă aflați cu adevărat acel nou afișaj, ECG și detectarea căderii. (Si o fac.)

Dacă nu există un Apple Watch, ar trebui să obțineți unul. Nu pentru că computerul conectat purtabil este din ce în ce mai capabil și în cele din urmă inevitabil, deși este și va fi în curând. Dar pentru motivul pe care l-am spus la început și pentru unul care se aplică chiar acum, astăzi:

Îți poate salva viața.

Vezi la Apple

VECTOR | Rene Ritchie

Principal

 • Video: YouTube
 • Podcast: Apple | Înnorat | Piese de buzunar | RSS
 • Coloana: iMai mult | RSS
 • Social: Twitter | Instagram

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here