Apple TV este partenerul oficial de lansare pentru noul serviciu de streaming HBO Now

HBO Now va fi lansat cândva în aprilie pentru 14 USD.99 pe lună, iar oamenii care se înscriu la serviciul în luna aprilie vor primi prima lună gratuită. Acest lucru va permite utilizatorilor să urmărească primele episoade din noul sezon din Game of Thrones.

HBO va oferi întregul său catalog de filme, împreună cu toate emisiunile TV trecute, prezente și viitoare, pe acest serviciu. Nu este necesar niciunul prin cablu sau satelit, spre deosebire de serviciul actual HBO Go. Pe lângă faptul că este un nou canal pe Apple TV, acesta va fi disponibil și pentru iPhone și iPad

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

CEO-ul HBO, Richard Plepler, s-a alăturat pe scenă cu CEO-ul Apple, Tim Cook, pentru a anunța noul serviciu, spunând: „Acesta este un moment de transformare pentru HBO."

Rămâneți pe fază, deoarece vom continua să acoperim știrile de astăzi de la evenimentul de presă Sprint Forward de la Apple.

HBO NOW are premiera în aprilie

Abonament HBO disponibil direct lor Apple pentru prima dată

SAN FRANCISCO — 9 martie 2015 — Apple® și HBO au anunțat astăzi că HBO NOW va avea prima lună viitoare, făcând un abonament HBO disponibil direct Apple pentru prima dată. Utilizatorii iPhone®, iPad®, iPod touch® și Apple TV® pot apărea HBO NOW direct în aplicarea serviciului independent pentru a viziona fiecare episod din fiecare sezon din cele mai bune programe originale HBO, precum și cele mai mari și cele mai recente filme. de succes de la Hollywood, documentare revoluționare, sporturi și comedie speciale – pentru doar 14 USD.99 pe luna.

„HBO NOW este următoarea fază a inovației la HBO”, a declarat Richard Plepler, președinte și CEO, HBO. „Cu acest nou parteneriat, o evoluție naturală pentru rețea, avem acces la milioane de clienți Apple care sunt obișnuiți să obțină imediat aplicațiile lor preferate. Acum, pot face același lucru cu un abonament HBO."

„HBO NOW oferă unei noi generații de fani HBO multe dintre cele mai bune programe TV din lume fără abonament prin cablu sau satelit”, a declarat Eddy Cue, vicepreședinte senior la Apple Internet Software și Servicii. „Acum, aceeași simplitate ca și cumpărarea unei aplicații, cu care se pot abona la HBO NOW și pot începe instantaneu să vadă programele lor preferate HBO în timp ce difuzează — acest lucru este uriaș."

Pe dispozitivele Apple sunt transmise mai multe ore de videoclipuri HBO decât toate celelalte combinate, iar acum trebuie să pot folosi aplicația HBO NOW pe iPhone, iPad, iPod touch sau direct pe Apple TV pentru acces instantaneu la toate programele pe care le doresc. Pentru doar 14 USD.99 pe lună de fani HBO se pot bucura de seriale de succes, de la Game of Thrones, Silicon Valley și VEEP până la Last Week Tonight cu John Oliver și VICE. La lansare HBO va oferi o activitate de probă gratuită de 30 de zile nu-și doresc HBO NOW care se înscriu prin Apple.

Home Box Office, Inc. Este filială premium de programare de televiziune la Time Warner Inc. și cel mai de succes serviciu de televiziune cu plată din lume, oferind cele două servicii de televiziune — HBO și Cinemax — la aproximativ 127 de milioane de abonați din întreaga lume.

Apple proiectează Mac-uri, cele mai bune computere personale din lume, împreună cu OS X, iLife, iWork și software profesional. Apple conduce revoluția muzicii digitale cu iPod-urile și magazinul online iTunes. Apple a reinventat telefonul mobil cu iPhone și App Store și definește viitorul media mobile și al dispozitivelor de calcul cu iPad.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here