Apple AirPods Max: date lansării, preț, disponibilitate și multe altele

Sursa: Apple

Lungă așteptare a luat sfârșit. Am sperat să vedem un nou set de AirPods, AirPods Max supraear de la Apple, la evenimentul iPhone 12 din octombrie. Cu toate acestea, nu am făcut-o. În schimb, Apple a așteptat până pe 8 decembrie pentru a face anunțul. Iată tot ce știm despre primele AirPod over-ear de la Apple.

Data de lansare

pe comanda deja o pereche de AirPods Max de site-ul Apple. Primele transporturi sosesc marți, 15 decembrie. Acestea vor fi disponibile inițiale în Statele Unite și în alte 25 de țări și regiuni.

Merita asteptarea

AirPods Max

De înaltă fidelitate audio

disponibila o pereche de AirPods Max în cinci culori diferite, gri spațial, argintiu, verde, albastru deschis și.

  • 549 USD la Apple

Preț

Apple lansează noul AirPods Max la 549 USD. Da, asta e scump. Cu toate acestea, este mai puțin de un zvon care sugerează că ar fi lansat la 599 USD.

AirPods Max au anulare activă a zgomotului (ANC)

AirPods Max combină sunetul de înaltă fidelitate cu anularea activă a zgomotului. Fiecare parte a driverului lor personalizat lucrează pentru a produce sunet cu o distorsiune ultra-scăzută în intervalul audibil. De la bas profund și bogat la medii precise și înalte clare și curate, veți auzi fiecare notă cu un nou sentiment de claritate.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Au chipul H1 al Apple??

După cum era de așteptat, noul AirPods Max oferă un cip pentru căști Apple H1 în fiecare căști. H1 înseamnă împerechere instantanee și comutare a dispozitivului cu cea mai recentă tehnologie Bluetooth, suport „Hei, Siri” și o gestionare mai bună a energiei pentru o mai mare durată de ascultare și convorbire.

Câte microfoane?

Opt dintre cele nouă microfoane găsite pe AirPods Max sunt folosite pentru anularea activă a zgomotului. Trei sunt folosite pentru preluarea vocii ((două partajate cu anularea activă a zgomotului și un microfon suplimentar).

Ce zici de senzori?

Căștile includ un senzor optic (fiecare cupă pentru ureche), senzor de poziție (fiecare cupă pentru ureche), senzor de detectare a carcasei (fiecare cupă pentru ureche), accelerometru (fiecare cupă pentru ureche) și giroscop (cupă pentru ureche stângă).

AirPods Max sunt o coroană digitală!

Preluate de la Apple Watch, noile căști Apple vin cu o coroană digitală. Digital Crown vă permite să controlați cu precizie volumul, să săriți între melodii, să răspundeți la apeluri telefonice și să activați Siri.

Dar durata de viață a bateriei?

AirPods Max promite până la 20 de ore de ascultare cu o singură încărcare cu anularea activă a zgomotului sau modul de transparență activat. Veți găsi, de asemenea, până la 20 de ore de redare a filmului cu o singură încărcare, cu sunetul spațial activat și până la 20 de ore de convorbire cu o singură încărcare. Este nevoie de doar cinci minute de încărcare pentru a adăuga 90 de minute de timp de ascultare cu încărcare rapidă.

Fiecare pereche de căști vine cu o husă inteligentă despre care Apple spune că va păstra încărcarea bateriei într-o stare de consum ultra-scăzut. Încărcarea se realizează printr-un conector Lightning.

Ești încântat de AirPods Max?

Anunțați-ne în comentariile de mai jos!

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here