Apex Legends confirmă noua legendă, Loba Andreade, înaintea sezonului 5

Mulți fani au speculat că următorul erou care va fi anunțat va fi Loba Andrade, o fată care a rămas orfană de Revenant în trailerul de lansare al sezonului 4: Asimilare. Respawn a confirmat joi că, într-adevăr, Loba va fi următorul erou care va veni în joc.

Un nou trailer Stories from the Outlands, pe care îl puteți vedea mai sus, detaliază trecutul lui Loba și modul în care a devenit o legenda Apex titular. A fost un hoț care și-a pierdut părinții din cauza lui Revenant și a decis să se răzbune când a văzut că rivala ei, Revenant, concura la Jocurile Apex.

Abilități ei nu au fost încă detaliate, dar site-ul Apex Legends o descrie ca fiind „elegantă, sofisticată și plină de resurse, orice dorește Loba, ea ia. Noroc să o oprești.„Acest lucru este în concordanță cu trecutul ei ca hoț.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

La fel ca și alte personaje dinaintea ei, Loba a fost datată și s-a scurs anul trecut, așa că mulți au crezut că va fi o legendă viitoare în joc. Alte legende care s-au scurs au inclus Wattson și Crypto. Cu toate acestea, Respawn a încercat să contracareze dataminerii, în special prin lansarea lui Revenant. Înainte de dezvăluirea acelui personaj, Respawn a lansat teasere pentru Forge, care a fost ucis imediat într-un videoclip de Revenant. Într-un interviu pentru Dot Esports, designerul Rayme Vinson a spus că acest lucru a fost în mod special pentru a direcționa greșit minerii de date.

Asta înseamnă că, în ciuda scurgerilor de informații, orice este un joc corect.

În știri suplimentare, și așa cum dezvăluie ceva ce vine de obicei împreună cu eroul, Apex Legends a lansat și detalii pentru sezonul 5, numit Fortune's Favor. Este programat să se lanseze marți, 12 mai și va include un nou mod de joc numit Misiuni, care va determina jucătorii să caute comori și „răspunsuri”.„Orice înseamnă asta în ceea ce-i descoperă narațiunea, înseamnă mai mult pradă pentru jucători.

Desigur, va exista și un nou permis de luptă cu peste 100 de articole exclusiviste.

Respawn anunțat, de asemenea, Sezonul 4 de Ranked Leagues. consultă aici detalii despre ceea ce lucrează echipa, dar se pare că nu se vor schimba multe față de sezonul trecut în ceea ce privește împărțirea și separarea nivelurilor.

Xbox

Principal

  • Ce este Xbox Game Pass?
  • Cele mai bune televizoare 4K pentru Xbox Series X și S
  • Căști Xbox One obligatorii
  • Căștile noastre fără fir Xbox One preferat
  • Cele mai bune jocuri Xbox viitoare pentru 2021
  • Xbox One X vs. Xbox Series S

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here