Apex Legends anunță un nou erou, sistem de crafting pentru sezonul 6

Ce trebuie sa stii

  • Respawn anunțat o serie de modificări înainte de debutul sezonului 6 în august. 18.
  • Un nou erou, Rampart, se va alătura jocului. Ea este un modder.
  • Alte schimbări majore includ un nou sistem de crafting, un permis de luptă „îmbunătățit” și o nouă armă.

Pentru a sărbători Sezonul 6 Apex Legends care va debuta în august. Pe 18, dezvoltatorul Respawn Entertainment a trebuit să anunțe unele unele, inclusiv unele mari.

Prima este introducerea unui nou erou, Rampart. Încă nu se știe prea multe despre ea, iar fanii care au jucat acest joc nu au auzit multe zgomote despre ea, dar pe baza teaserului lansat joi, ea pare a fi un armer și este descrisă ca un modder.

Ea nu apare prea mult în trailerul care o prezenta, dar găsim câteva detalii despre personalitatea ei, aspectul ei, cum sună și, sigur, o introducere în „Sheila”." Nu este clar dacă Sheila este un robot sau însoțitor de dronă precum drona lui Lifeline Doc sau dacă este doar o armă foarte mare sau turelă gatling.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Pe măsură ce sezonul 5 s-a terminat, jucătorii au găsit indicii de-a lungul hărții pentru ceea ce urmează. Jurnalele audio au prezentat personaje neanunțate și au existat semne care au fost vandalizate cu „All Hail Sheila.„Acum știm la ce se referă Sheila, cel puțin, dar multe din ceea ce a fost tachinat încă nu a fost confirmat încă de Respawn. Alte indicii au prezentat o față familiară din Titanfall 2, pe care jucătorii o vor vedea după finalizarea misiunilor. O nouă hartă a fost de asemenea tachinată, dar aceasta ar putea fi anunțată la o dată ulterioară.

Este logic atunci, pe baza noului erou, ca jocul să includă și un nou sistem de crafting care să fie alături de ea. Deocamdată nu se știe multe despre el, dar va implica colectarea materialelor pentru a-ți face propriul echipament.

Un alt anunț implică un „Boosted Battle Pass”, care va include articole exclusive, inclusiv skin-uri legendare, pachete Apex și multe altele. Nu este clar cât va costa acest lucru, dacă este ceva, și cum se va compara cu Battle Pass deja integrat în joc.

În cele din urmă, există o nouă armă: un SMG de energie numit Volt.

Probabil vor fi mai multe și în acest sezon. Trailerul prezinta caracteristici necunoscute anterior. vedea Bangalore împușcând printr-un perete de scut și caustic whack Pathfinder cu o canistra.

Ia acele piei

Apex Legends - Monede Apex

Obține produse cosmetice de îngrijire v-ați dorit

Apex Legends nu este un joc cu pentru câștig, dar dacă puteți cumpăra unele dintre microtracțiunile sale, care include skin-uri și spray-uri, veți avea nevoie de câteva monede Apex.

  • 10 USD la Microsoft

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here