Informații despre „Imnul”: detalii despre poveste, sisteme de joc RPG, dezvăluiri de personaje și multe altele

Multe despre Anthem, viitoarea lansare de la Electronic Arts' Bioware, au fost învăluite în secret. Este ușor de înțeles de ce, din moment ce a trecut aproximativ un deceniu de când EA a lansat ultima dată un nou IP, iar anticiparea a fost mare pentru cea mai recentă ieșire a creatorilor Mass Effect și Dragon Age.

Cu toate acestea, pe măsură ce numărăm invers până la lansarea lui Anthem în februarie. 22, EA a dezvăluit încet din ce în mai multe detalii. Joi, în cadrul Game Awards, compania a lansat un nou trailer care a evidențiat câteva personaje și mai multe detalii.

Membrii presei s-au întâlnit cu Jon Warner, director de joc la Bioware, și Michael Gamble, producătorul principal la Bioware, înainte de dezvăluirea trailerului și au învățat o mulțime de informații cu totul despre tradiție, personaje și, în general, poveste. Lumea din Anthem nu a fost niciodată mai clară, dar mai misterioasă. Iată ce am învățat.

 • Vezi la Microsoft Store
 • Vezi pe Amazon
 • Povestea până acum
 • Conflictul
 • Personaje dezvăluite
 • Ce știm despre joc?
 • Detalii de lansare

Povestea până acum

Imnul are loc pe o planetă îndepărtată, spre deosebire de Pământ, unde o forță necunoscută de creație și distrugere face drumul în lume. Acesta este Imnul titular și poate face ravagii în viețile locuitorilor lumii. Acest lucru poate duce la evenimente cataclismice care pot sfâșie literalmente lumea și țesătura realității. Oamenii sunt la cheremul acesta forțe pe care nu încep să o înțeleagă, dar, din fericire, au învățat să se descurce.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Cu mult timp în urmă, zeii lumii și-au abandonat creația (la jumătatea creării ei, ține cont) și și-au lăsat în urmă uneltele -- aici numite artefacte. De-a lungul anilor, oamenii au învățat să mânuiască puterea artefactelor și să o transforme, printre altele, în arme și alte instrumente pentru supraviețuire. Principalele arme din joc sunt exosuite inspirate de mech numite „javelins”, care oferă utilizatorilor sau alegere între patru clase diferite de abilități (mai multe despre asta mai jos).

La un moment dat în trecut, un eveniment a făcut să se reunească un grup de aventurieri necinstiți și eroi. Succesul lor a inițiat crearea Freelancers, o organizație de războinici și luptători care protejează centrele populațiilor umane.

Imnul poate sfâșia literalmente lumea și țesătura realității.

Cu toate acestea, după cum se întâmplă, freelancerii s-au împărțit în facțiuni separate. Un grup de nordici militari s-a desprins și a devenit Dominion, care are aceleași obiective ca și Freelancerii, dar dorește să adopte o abordare mai puternică. Alții au devenit ceea ce este cunoscut sub numele de Sentinels, care sunt în esență sau forță de poliție locală care utilizează tehnologia Anthem. După toate aceste lupte interioare, freelancerii nu mai sunt ceea ce au fost cândva.

Pe lângă forțele de luptă, oamenii se află în așezări răspândite pe peisaj. Cel pe care jucătorii îl vor cunoaște cel mai bine se numește Fort Tarsis și este fortificat de o structură cunoscută sub numele de Zidul. Aceasta va fi baza de acasă a jucătorului, unde se pot opri între călători și pot prelua misiuni și poveste.

Dezvoltatorii l-au descris drept „o oală de topire”, în care oameni din toate colțurile se adună pentru a se stabili. Jucătorii pot explora, de asemenea, așezarea pentru a afla despre culturi din altă parte, dar dezvoltatorii nu au dezvăluit nimic despre stilul de viață din afara Fort Tarsis.

Conflictul

Monitorul, unul dintre liderii Dominionului.

Fiecare jucător întruchipează un Freelancer, care împreună cu echipa sa se înfruntă împotriva Dominionului, împreună cu unul dintre liderii săi -- Monitorul. Scopul lui este să folosească Imnul pentru îndeplinirea obiectivelor Dominionului, dar există o întorsătură. El crede că are o perspectivă asupra Imnului și îl poate controla.

La fel ca mulți răufăcători, el crede că face ceea ce trebuie. De asemenea, la fel ca mulți răufăcători, el crede că sunt totul înțeles (spoiler: nu are).

Oricum, el și Dominion urmăresc ceva și tu îi stai în cale, așa că ai ocazia să încerci să-i oprești.

Avem câteva dezvăluiri de personaje

Faye, fostul tău cifr.

Le-ați văzut pe unele dintre ele în trailere și artă conceptuală, dar acum avem câteva nume de pus acelor fete.

 • Haluk este freelancer, dar nu face atâtea aventuri ca înainte. În mare parte, el doar pilotează Strider (marea de bază mobilă de la care începi misiunile). Personajul tău are o istorie lungă cu el, care va fi dezvăluită pe măsură ce joci.
 • Faye este ceea ce se numește „cifr”.„Cifurile asociate o parte importantă a fierei echipe și acționează ca un comunicator. Ei sunt instruiți într-o piesă a tehnologiei Anthem numită amplificator pentru a difuza la distanțe, astfel încât să sprijine jucătorul și să fie vocea din capul lor. Fay este fostul tău cifr. De ce voi doi nu mai lucrați împreună este explorat pe tot jocul.
 • Owen este cifra dvs. actuală. Este un tip fericit, care tinde să se rupă de tradiție, dar este un joc de aventură. este ambițios, fericit să fie norocos, vrea să vadă lumea mai mare.
 • Agent Tassyn este un agent cu Corvus, o asociată asemănătoare MI6 sau CIA. Ea te încredințează cu misiuni și are acces la sulițe, dar are o agendă proprie.
 • Santinela Brin este o santinelă la Fort Tassen care îți dă adesea misiuni. Dezvoltatorii o descriu drept „ciudată."
 • Monitorul, descris mai sus, este unul dintre principalii tăi adversari. El este unul dintre liderii Dominionului și crede că deține cheia pentru a controla Imnul.
 • generalul Tarsis este o figură legendară (și da, fortul poartă numele ei). Încă nu știm prea multe despre ea, dar știm că ea este responsabil pentru fondarea a ceva numit Legiunea Zorilor.

Fiecare echipă din modul multiplayer Anthem este formată din până la patru persoane, iar acest lucru rămâne valabil și pentru povestea cu un singur jucător.

Ce știm despre joc?

Agent Tassyn.

Anthem are atât modul single-player, cât și multiplayer și ambele vor fi disponibile la lansare. Single-playerul va implica povestea principală și vă permite o oarecare explora, dar în cea mai mare parte, acesta din urmă este retrogradat în multiplayer.

În grupuri de până la patru persoane, jucătorii se pot îmbarca în misiuni și pot explora peisajul. Jucătorii se pot grupa cu ceilalți printr-un sistem de potrivire, care permite intrări și ieșiri ocazionale, sau se pot grupa cu prietenii. Dificultatea anumitor întâlniri va crește în funcție de câte persoane sunt în grupul tău.

În cea mai mare parte, zonele sunt deschise oricui.. Cu toate acestea, există fortărețe accesibile doar echipelor de patru jucători. Există, de asemenea, un mic set de zone care pot fi accesat după finalizarea unor părți din poveste.

De asemenea, am primit câteva informații despre câte ceva similar va fi Anthem cu alte Bioware în ceea ce privește luarea deciziilor în jocuri. Deși unele decizii vor afecta în joc, niciuna nu va fi la fel de importantă ca cele din Mass Effect sau Dragon Age. De exemplu, nu puteți pierde personaje majore dacă o misiune merge prost. După cum s-a confirmat anterior, de asemenea, nu puteți iubi niciun personaj (cel puțin în joc).

Detalii de lansare

Anthem va fi lansat în februarie. 22, 2019 pe PC, Xbox One și PlayStation 4, dar unii jucători ar putea vedea prima vedere mult mai devreme. EA a anunțat căi care precomandă jocul vor avea acces la Demo VIP din ianuarie. 25-27. Veți primi, de asemenea, un articol exclusiv în joc. O demonstrație deschisă va fi disponibilă publicului din februarie. 1-3.

Din cauza demo-urilor, EA a spus că nu va exista nicio versiune beta deschisă înainte de lansare.

Ca o notă secundară finală, EA a fost timidă în ceea ce privește modulul în care conținutul viitor va fi lansat. Anthem promite să fie o aventură fără sfârșit dincolo de campanie single-player și vor exista misiuni disponibile la lansare. Singurul lucru pe care l-au spus reprezentanții a fost că nu va fi lansat-un model DLC tradițional. Detaliile vor fi dezvăluite la o dată ulterioară.

Tot ce știm despre Anthem

 • Vezi la Microsoft Store
 • Vezi pe Amazon

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here