Nivelurile de pradă ale imnului explicate

Există o mulțime de pradă de ridicat în timp ce jucați prin multe misiuni, raiduri și fortăți din Anthem. Veți obține o pradă mai bună pe măsură ce jucați și creșteți nivelul, dar cum funcționează totul? Când veți începe să vedeți arme mai puțin obișnuite sau chiar legendare și componente de suliță?

Am defalcat cele șase niveluri de pradă care există în Anthem și modul în care să obțineți acces la fiecare. În cele mai multe cazuri, este vorba doar de a crește nivelul, dar cu alții, va trebui să încercați cele mai dificile misiuni.

  • Uzual
  • Mai puțin frecvent
  • Rar
  • Epic
  • Capodopera
  • Legendar

Alegerea noastră

Imnul: Ediția Legiunea Zorilor

Deveniți un vânător de pradă legendar

Anthem este primul MMO la Bioware și există multe de făcut, de la finalizarea misiunilor până la vânătoare și crearea de pradă.

  • 80 USD pe Amazon

Deci, care sunt nivelurile de pradă?

Anthem are șase niveluri de pradă. Similar altor jocuri online, acestea au coduri de culori pentru a facilita identificarea. De asemenea, similar cu alte jocuri, culorile ți-ar putea fi familiare.

Probabilitatea de a găsi pradă mai rare cu dificultatea misiunilor, Strongholds și Freeplay. Deci, dacă mergi la cea mai grea dificultate sau faci misiunile Grandmaster (mai multe despre asta mai târziu), poți avea acces la arme și componente bune.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Mai jos este descrierea de bază pentru fiecare dintre nivelurile de pradă. Ne vom asigura că vom actualiza pe măsură ce mai multe informații devin disponibile sau dacă se schimbă ceva.

Uzual

Elementele comune sunt cele cu care veți începe la nivelurile incipiente. Sunt marcate de culoare alb și probabil că le vei găsi peste tot. De asemenea, probabil că veți schimba echipamentul mai bun pe măsură ce creșteți nivelul și veți salva pentru piese.

Acestea sunt, de asemenea, cele mai ușor de realizat, majoritatea materialelor pe care să le găsiți vor fi albe. Cu toate acestea, odată ce ați atins niveluri mai înalte, prada comună va fi mai dificil de găsit, deși oricum nu veți avea nevoie de ea, deoarece există o pradă mult mai bună de găsit.

Mai puțin frecvent

Începând cu nivelul pilot 7, veți putea să faceți fermă pentru neobișnuit sau verde articole. Acestea sunt adesea similare cu obiecte, dar cu puțin mai multă putere sau cu unele abilități neobișnuite.

găsi aceste articole în cufere după ce finalizați anumite misiuni. De asemenea, puteți crea o pradă neobișnuită borcan neobișnuit, materiale de lucru pe care le puteți găsi răspândite în lume.

Veți dobândi, de asemenea, capacitatea de a crea componente universale, sigilii și neobișnuite odată ce vă veți crește loialitatea cu liber profesioniștii, arcaneștii și, respectiv, santinelele.

Lista completă a armelor Anthem (până acum)

Rar

Rar, sau albastru elementele vor apărea odată ce ați atins nivelul 10. Sunt încă relativ greu de găsit, chiar și atunci când ajungi la acel nivel, dar poți găsi arme sau componente rare în cuferele din lume.

Ca și în cazul obiectelor neobișnuite, puteți crea componente rare utilizate borcan rar. De asemenea, puteți accesa planuri rare ajungând la rangul de loialitate 2 cu grupuri din Fort Tarsis.

Epic

Veți putea deveni epic, sau violet, arme și componente ale nivelului 20. Le pot accesa completând raiduri la cea mai mare dificultate. Este, de, în jurul acestui punct când asemenea picturi comune de pradă încep să dispară. Odată ce începi să joci Grandmaster, prada epică va deveni practic noua pradă comună.

Dacă ajungeți la cel mai înalt rang de loialitate — nivelul 3 — cu fiecare dintre grupuri, veți avea acces la planuri epice.

Capodopera

Aici lucrurile devin complicate. Capodopera, sau portocale, prada este disponibilă după ce ajungi la nivelul 30. Numai atunci pot accesa misiunile de dificultate Grandmaster. Există trei niveluri Grandmaster și pentru fiecare, șansa de a găsi un articol de capodoperă crește foarte mult.

De asemenea, puteți obține prada de capodopera completând Contracte legendare și Fortăți, pe care să aveți grijă să obțineți prin NPC-uri în Tarsis.

Cele mai bune modalități de a câștiga obiectul capodopera și legendare în Anthem

Legendar

Acesta este ultimul nivel de pradă din Anthem și cel mai greu de realizat. Aceste articole și componente apar în lume ca galben și poate fi găsit doar dacă finalizați misiuni în cel mai înalt nivel de dificultate Grandmaster.

Gândurile tale

Ce părere sunt despre nivelurile de pradă? Crezi că este echilibrat? Aveți vreun sfat pe care doriți să le împărtășiți cum să obțineți cel mai bine articole legendare sau de capodopera? Sună stins în comentariile de mai jos.

Anthem este de așteptat să fie lansat complet pe Xbox One, PlayStation 4 și PC în februarie. 22 pentru 60 USD. Dacă aveți un abonament EA/Origin Access sau Origin Premiere, puteți juca chiar acum pe Xbox One și PC.

Alegerea noastră

Imnul: Ediția Legiunea Zorilor

Deveniți un vânător de pradă legendar

Anthem este primul MMO la Bioware și există multe de făcut, de la finalizarea misiunilor până la vânătoare și crearea de pradă.

  • 80 USD pe Amazon

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here