Roav DashCam A1 de la Anker, în valoare de 46 USD, vă va sprijini”,

Dacă ești îngrijorat că vei avea un accident și că vei fi acuzat pentru acesta, vei dori să iei o cameră de bord. Roav DashCam A1 de la Anker este în prezent la vânzare pentru 46 USD la Amazon atunci când utilizați codul de cupon BESTCAMB la checkout. Aceasta este o economie de 14 USD față de prețul obișnuit.

Nu fi prins că îți dorești să ai unul. Această cameră de bord are o lentilă cu unghi super larg care surprinde întregul drum și are o mulțime de tehnologie inclusă și în viziunea de noapte. Este ușor să vă gestionați videoclipul folosind Wi-Fi-ul încorporat împreună cu aplicația Roav DashCam. Va înregistra chiar și atunci când sunteți plecat. Senzorul de gravitație încorporat detectează mișcările bruște, cum ar fi cineva care se lovește de mașina dvs. și se va porni automat pentru a înregistra activitatea.

Veți primi o cameră, un încărcător de mașină, un suport de aspirație, un cablu, un instrument de îndepărtare a ornamentelor și un manual. Poate doriți să ridicați un card microSD suplimentar dacă nu aveți unul prin preajmă.

Vezi pe Amazon

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here