Angry Birds Trilogy zboară către Xbox 360 cu conținut nou și comenzi Kinect

Este întotdeauna interesant să vezi un joc popular pentru telefoane mobile sări pe console. Xbox 360 a primit deja Fruit Ninja Kinect (care a ieșit destul de bine în afară de meniurile neplăcute), iar Doodle Jump vine și cu comenzile Kinect. Asta lasă doar o altă franciză ocazională majoră care să facă saltul: Angry Birds! Ei bine, la fel cum Angry Birds Space va veni în cele din urmă pe Windows Phone, la fel și câteva jocuri Angry Birds vor veni pe Xbox 360 sub forma Angry Birds Trilogy.

Seria populară de aruncări de păsări a lui Rovio va fi publicată pe console de Activision (cele mai cunoscute pentru franciza Call of Duty). Angry Birds Trilogy conține primele trei intrări din seria: Angry Birds, Angry Birds Rio și Angry Birds Seasons. Pentru cei care vă îngrijesc, doar primul joc a ajuns pe Windows Phone, unde a languit doar cu o singură actualizare a titlului și fără suport Mango. Se presupune că urmează un patch pentru dispozitiv de 256 MB, cel puțin. Dar hei, cel puțin costă doar 99 de cenți în ziua de azi!

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Având în vedere că Xbox 360 este numărul unu, spre deosebire de locul actual pe locul trei a sistemului de operare mobil la Microsoft, cu siguranță nu putem aștepta ca Trilogy să primească un suport mult mai bun în ceea ce privește acest lucru actualizările conținutului. Cu toate acestea, actualizările gratuite sunt extrem de rare pe 360 ​​​​(Minecraft: XBLA Edition a trebuit să obțină permisiunea specială pentru actualizări regulate), cu PDLC mult mai mult norma. Rovio și Activision nu au comentat exact episoadele (seturi de niveluri) care sunt incluse în Trilogy sau planurile lor DLC, așa că aceste lucruri rămân văzute.

Treceți de pauză pentru mai multe detalii, capturi de ecran și informații despre prețuri!

Construirea unei păsări mai bune

Cunoaștem totuși unele dintre noile funcții ale Trilogiei și cu siguranța valoroase. În primul rând, grafică a fost complet refăcută la înaltă definiție, oferind un aspect superior și totuși familiar. Noile detalii artistice includ fundaluri animate și efecte de lumină, potrivit unui VP Rovio care a vorbit cu IGN. Alte bonusuri includ cinematice (ar trebui să fie cool), profiluri de personaje și multe altele.

În ceea ce privește controalele, cum ar fi Fruit Ninja Kinect și Doodle Jump, Angry Birds Trilogy nu va transforma pe periferia Microsoft Kinect cu senzor de mișcare.  Am acoperit deja un alt joc Kinect asemănător Angry Birds: Wreckateer de la Iron Galaxy Studios, anunțat pentru prima dată la E3. Wreckateer va fi lansat pe 25 iulie, ca parte a promoției Summer of Arcade XBLA, și puteți paria că sau vom revizui. Va fi cu siguranță interesant de văzut cum se strâng și care se simte mai potrivit pentru console.

Vin la magazinele de lângă tine

Angry Birds Trilogy diferă semnificativ de Fruit Ninja Kinect și Wreckateer într-un fel major: va fi lansat la retail, mai degrabă decât jocul XBLA. Motivele sunt clare: în primul rând, volumul de conținut (atât nou, cât și existent) este destul de mare pentru un singur titlu descărcabil. În al doilea rând, Activision se bazează probabil pe clienții mai cunoscători online care iau jocul din magazine și ca cadouri de sărbători. Oamenii de genul ăsta nu țin de obicei seama de lansările Xbox Live Arcade, deși câteva unități de vânzare cu amănuntul, cum ar fi GameStop, vând vouchere XBLA în magazin.

Acum, pentru știrile care ar putea face față să enerveze păsările conștiente de costuri: Angry Birds Trilogy va costa 39 USD.99 când debutează în al patrulea trimestru din 2012. Adică aproximativ 13 USD.33 pe joc. Lansarea cu amănuntul și revizuirea explică prețul, dar este încă o diferență mare față de prețul obișnuit al jocurilor mobile de 0 USD.99 bucata. Ce părere aveți, dragi cititori? Îți place destul de mult Angry Birds pentru a plăti ceva mai mult pentru ediția Xbox 360 finală?

Sursă: Realizări adevărate

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here