Angry Birds Du-te! aterizează devreme în Windows Phone Store, dar nu poate fi redat încă

Ne așteptam la cea mai recentă parte din seria de jocuri pentru Windows Phone Angry Birds, Angry Birds Go!, să aterizeze în Magazin pe 11 decembrie 2013.  Cu toate acestea, mulți s-au trezit în această dimineață pentru a găsi titlul deja listat în Magazin ca joc non-Xbox Windows.  

Din păcate însă, se pare că jocul nu este complet pregătit pentru joc.

Angry Birds Du-te! se îndepărtează de stilul tradițional de joc cu care ne-am obișnuit cu seria de jocuri.  În loc să-ți arunci colecția de păsări prin aer pentru a învinge porcii, Angry Birds Go! este un joc de curse.

Concurezi într-o serie de curse de coborare cu karturi care pot fi actualizate și sunt conduse de personajele tale preferate Angry Birds.  Ne-ar plăcea să comentăm în continuare, dar am putut instala jocul pe telefonul nostru Windows, la lansare am primit în mod constant sau eroare „nu ne putem conecta la internet”.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Acesta ar putea fi un caz în care jocul a fost pus la dispoziție în Magazin înainte ca serverele online de la Rovio să fie pornite, o eroare în joc în sine sau AT&T făcându-mi o glumă crudă.

Dacă ai chef să vezi dacă Angry Birds merge! va coopera pe Windows Phone, este o aplicație gratuită pentru dispozitivele Windows Phone 8.  Au existat câteva sfaturi care afirmă că există o ceritate de 2 GB RAM și, deși jocul este listat ca „indisponibil” pentru Nokia Lumia 520, am reușit să-l instalez pe HTC 8x (dar tot am primit eroarea de conexiune).

puteți găsi Angry Birds Go! aici în Windows Phone Store.  Dacă nu vă rog să rulați, anunțați- în comentarii și vă vom ține la curent dacă avem aici ceva nou cu privire la redarea jocului.

Mulțumesc tuturor pentru sfaturi!

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here