Android 2.1 pe HTC Touch Diamond 2

Nu am acoperit prea mult încercările în desfășurare de a face ca sistemul de operare Android al Google să ruleze pe hardware Windows Mobile - este o țintă în mișcare cu rezultate diferite în funcție de dispozitivul dvs. - dar mtllc555 a mers înainte și a arătat cum arată un Android complet funcțional pe un Diamond 2.

Rezultate? Impresionant.  

Sistemul de operare este relativ rapid pentru funcțiile de bază (puțin lent în ceea ce privește grafica) și, în general, pare să funcționeze pentru fiecare funcție (apel, web, piață etc.).

Din păcate, pentru ca Android să ruleze pe telefonul tău va depinde de hardware-ul și de aparatele de radio (GSM vs CDMA), deoarece fiecare telefon are nevoie de propria „echipă” – unii sunt mai înainte decât alții. De exemplu, pe CDMA Touch Pro 2, sunetul nu funcționează și durata de viață a bateriei nu este atât de spectaculoasă.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Un loc bun pentru a începe dacă sunteți interesat (și aveți ceva timp) este XDAndroid, care conține informații despre rafael/fuze, diamant, piatră neagră, topaz și rodiu. Procesul nu este prea dificil, nu poate provoca daune permanente și este o modalitate excelentă de a ucide câteva ore.

Videoclip complet Android 2.1 ('Eclair') pe Diamond 2 după pauză.

[prin telefoane Windows Mobile

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here